2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

WELCQME canım çok şeker şeyler,güle güle kullansın minik bebiş,kayınvalidene söyle de hepsini bohça yapsın getirsin,artık modaymış süsleyip püsleyip bohça getiriyorlarmış anneler:hulya:

anneanneye 10 puan.. çok güzel örmüş yaa.. özendim walla... Babaanneyi beğenmedim :))))

Teşekkür ederim kızlar...Annem herşeye özeniyor yapmak istiyor bana soruyor neler var eksikleri diye ama kayınvalidem tam tersi...Şimdide mavi renk kapşonlu hırka örmüş ama neye benzemiş daha görmedim...İnsan bir sorar ama kızım var mı beğendiğin bişey onu öreyim diye veyada beğendiğin bir renk diye...Kendi kafasına göre takılıyor işte...Bende eşimin hatrına ses çıkarmıyorum...Annem bohça yapar söyledimi ama kayınvalidemde nerde ama yinede söylerim...

kızlar allah tamamını erdirsin inşallah meleklerinizi sağ salim alın kucağınıza ve gerçek aşk neymiş görün sizin foruma baktıkça bebeğimi nasıl heyecanla gün sayarak beklediğimi hatırlıyorum ve gözlerim doluyor bol bol sevin karnınızı dokunun konuşun anlatın ona herşeyi ben oğlum gece uyuyacak gündüz oynayacağız derdim uyku sorunumuz olmadı hiç çok şükür anne olmak büyük lütüf göğsünüze yatıp kokusunu içinize doyasıya çekince anlayacaksınız yazdıklarımı

esrayagmur ve WELCQME ayy cicişler ne tatlı öyle ..bayıldım bayıldım yaaa..Dünyada henüz olmayan varlıklarımız için ne güzel şeyler yaptırıyoruz , alıyoruz , düşünüyoruz:hulya:..ne tuhaf bi duygu yaaa..gözlerim doldu senağlama

seni duygusal şey kaydirigubbakcemile3 ay valla kaynanam almış atmış arkaya hep erkek tarzında gözüm onlarda bi görseniz bayılırsınız vercekmi acep bana hihihi...

cnm çok güzeller güle güle kullanırsın inşallah.

cnm anneanneye maşallah valla çok beğendim.
hepsini güle güle giydirirsin inşallah.

cnm çok güzeller güle güle kullanırsın inşallah.

cnm anneanneye maşallah valla çok beğendim.
hepsini güle güle giydirirsin inşallah.

Şeniz Teşekkür ederim kızlar...Sizinde cicişlerinizi bekliyoruz...Yalnız bir arkadaş yazmıştı zaten satın alınan ürünlerin fiyatlarınada yazarsak bilgimiz olur...

çok güzeller canım..örenlerin ellerine sağlık..
ama bencede anneannenin ördüğü ile diğeri kıyaslanamaz bile..çok güzel olmuş..
Allah içine sindirsin..

çok güzeller canım..örenlerin ellerine sağlık..
ama bencede anneannenin ördüğü ile diğeri kıyaslanamaz bile..çok güzel olmuş..
Allah içine sindirsin..

Sağol canım...Anneannemiz daha hamile değilken örmüştü yeleği ve kız olacak diye pembe kurdele ile işlemişti...Yalnız anneannemizin ördüğü yelek okadar yumuşakki dokunmaya doyamıyorsun...Annemden öğreneğim markasınıda yazarım adını tavsiye ederim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…