2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

aman resim yüklüyorum direck resmin buraya arada yansıtıyo gönlü isterse...yoksa link veriyo neyse.. kızlar artık erkek kıyafetlerine bakıyorum..karnım sivri hihih... beğendinizmi.. hem kolay hem şık... fikir istiyorum

kızlar oğluşum olursa bunu çok beğendim sizce...bide bunun fiyatını sordum yaptırmak için 65 ytl bi araştırsanız sizde... gerçi yaptırcak biri bulurum kaydirigubbakcemile3 :hulya:

kızlar oğluşum olursa bunu çok beğendim sizce...bide bunun fiyatını sordum yaptırmak için 65 ytl bi araştırsanız sizde... gerçi yaptırcak biri bulurum kaydirigubbakcemile3 :hulya:

nuhun gemisi he.Güzel ama ben pek kullanışlı bulmadım 65 e hazır iki tane alsan daha iyi olmaz mı?Zaten ilkbahar bebişi olacak bizimkiler nasipse arkadaşım

cnm çok pahalı bence..örneği çok kolay tığla harıl harıl örülür valla..yapan bunu 2 günde bitirir,üstündeki gifürler hariç..bence 35e falan yapan bulunur..nette böyle 35e satan birkaç hobi sitesine rastlamıştım hatta..

sağol cnm fikirleriniz için...evet pahalı geldi ama ..nisan bebişleri olcak gerek olmaz deniliyo ama.. olmadı kalsın hayrına yapan olursa ördürürüm...

kızlar maşallah giysiler çok tatlılar...
güle güle giydirin inş...

ben henüz birşey almadım...
örgülerinin büyük bölümünü anneannesi yapacak...
oda başlamadı daha...
hem erken hemde 1 hafta sonra kardeşimin düğünü var...
hele düğün telaşı bir bitsin bakalım...

kizlar bende bebegime ilk kiyafetini bugun aldim:)) henüz cinsiyet belli degil ama ben kiz bebek icin:ecrin_bebek: kilot aldim,en azindan icimden öyle hissediyorum..bakalim cinsiyet belli olsunda oglum olursada hediye ederim bende birine zaten bedeni büyük, bebek icin degil ama en kücük onu buldum(98 beden) ilk don alinirmis diye duymustum ilk onla ba$ladik hayirlisi insallah cinsiyet kiz olup kesinlesirse eklerim resmini:)

Canım aldın mı bunu?Nerden aldın ve Esroşumun dediği gibi ne kadara mal oldu? Diğer cicişlerde şahane.Bende bayramda İzmirde düzcem nasipse bebişimin çeyizini gamyoncuiremsu

Kızlar teşşekkür ederim. Evet aldık biz bu seti .Kraft Twist Travel Sistem Bebek arabası. Fiyatıda 799TL E bebek ve Joker mağazalarında var. Kraft markasını satan bir çok yerde bulabilirsiniz. Çok kullanışlı olduğunu düşündük biz. Bebek arabasının üstündeki kısım çıkıyor. Oto koltuğunuda arbaya monta edebiliyorsunuz. Çift yönlü kullanılabliyor.Resim bulursam ekleyeyim netten. Bizimki kutusunda çünkü.

oto koltuğunun takılmış hali

ÖZELLİKLERİ
Oturma ünitesi portbebeye dönüştürülebilir
Kendi etrafında dönebilen mekanizma sayesinde çift yönlü kullanılabilme özelliği
Ayarlanabilir itme sapı
3 farklı pozisyona ayarlanabilen oturma ünitesi ve çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Bebeğin ilk aylarda kullanımı için ekstra dolgulu şilte
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir ön bar
360° dönebilen ön tekerlekler
Şeffaf yağmurluk
Geniş file sepet
Ayak örtüsü
Ayaktan kumandalı fren sistemi
Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özeiiği
15 kilo taşıma kapasitesi
Ağırlık: 12,3 kg
TAŞIMA / OTO KOLTUĞU
Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

Ebatları:
Açık halde: 84 x 58 x 100 cm
Kapalı halde: 94 x 58 x 58 cm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…