2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Slm nisan anneleri bende şubat annesi olucam inş.Size bir duyurum olacak.Aranızda park yatak almayı düşünen varmı.Biz almıştık ancak aldığımızdan haberi olmayan aile büyükleri bize beşik almış.Beşiği çok beğendim ancak ikisine yerimiz yok Kraft 504 marka park yatağımız aldığımız gibi öylece duruyor.1 ay önce almıştık.Pembe renk yani kız anneleri için ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.Daha fazla zarara girmemek için aldığım fiyatın biraz altına vereceğim.Hepinize sağlıklı hamilelikler...

citir kizimiza dün kontrolden sonra aldigimiz oyuncagi.mini Oglu$um da miki erkek olani var,kiziminkini de simdiden hazir ediyim dedim

oy oy bende iki kere niyetlendim alim diede... çok güzel şeyler var dayanamam ipin ucu kaçar die almadım..ama bu çok güzelmiş dünüş... GÜZEL PRENSES İYİ GÜNLERDE OYNAR İNŞ.

oy oy bende iki kere niyetlendim alim diede... çok güzel şeyler var dayanamam ipin ucu kaçar die almadım..ama bu çok güzelmiş dünüş... GÜZEL PRENSES İYİ GÜNLERDE OYNAR İNŞ.

al dünü$ al niye engelliyon kendini.sagol canim insallah
ayyyy oyucak alnmaya bile geçilmiş gule gule kullan skorpşon tatlım
mersi canim.daha kiyafetleri tamamlamadik ama hosuma giden birsey görünce hic kacirmam

Ay çok şirin.
Ben daha hiçbir şey almadım.
Sen oyuncaklara bile geçmişsin maşallah
sende alirsin yavas yavas canim.bende su kislik kiyafetlerin kalkip baharliklarin gelmesini bekliyorum tam gaz alisverise basliycamda

kızlaar bizde nihayet İstanbul alışverişimizi yaptık geldik..
Eminönü havuzlu handan aldım hepsini..bugün fotoğraflayıp yarına koyacam inş.
ama önce listesini yapim dedim...

İşte tüm aldıklarımız;

Eminönü-Havuzlu handan aldıklarım,
1 ad.hastane çıkışı(10lu)
2 ad zıbın seti
4-5 ad.iç zıbın
5 ad.patikli alt pantolon
3 ad.uzun kollu body,1ad.fbli önceden aldığım vardı
3 ad kısa kollu body (kanzdan önceden aldıklarım)
2 ad.tulum seti
1 ad pijama
1 tk.atlet külot (daha önceden 2 tane almıştım yine)
1 ad.ince örgü battaniye (hediye,mothercare)
3 ad penye yelek
6 çift çorap(3ad.önceden chicco almıştım)
2 çift yedek eldiven(setlerde de var)

kendim için pijama gecelik türü baktım ama havuzlu handakileri beğenmedim..
ordan çıkınca az ilerde kom un mağazası vardır ordan indirimden;

1 ad gecelik-sabahlık tk. (kısa kollu,bembeyaz)
1 ad.pijama tk.normal pamuk,penye
1 ad.ev elbisesi

Bakım ürünleri

Hepsi sebamed..
500 ml şampuan
Pişik önleyici krem
Masaj yağı(body oil)
Bebe losyonu(body lotion)
100 gr.sabun
ayrıca;
uni baby ıslak pamuk 3ad.
chicco konak tarağı
Dr.browns biberon(plastik bpa 0 silikon emzik)
Dr.browns 2 ad yedek silikon emzik ucu
p.avent meme ucu(meme ucu yaralanınca kullanmak için)
1 ad. 0+ nuk emzik (silikon)

birde daha önceden int.te bebetto kampanyasından bunları almıştım,resmini eklememiştim..
1 ad battaniye
1 ad kadife mont
1 ad.polar battaniye bere atkı eldiven set
1 ad.merserize hırka
2 çift patik ayakkabı

yine dışardan aldığım,

3 ad süveter
1ad hırka

ayrıca yelek patik filan örülüyor tabi..

şimdilik bu kadar ama daha eksiğimiz var baya,yavaş yavaş onları da tamamlayacağız inş..

Son düzenleme:
güle güle giydirmek nasip etsin Allah sen baya bişey almışsın ben de ufak tefek aldım ama seninkiler kadar yoklar henüz ben bebek fuarına gidicem Allah nasip ederse biletlerim hazır şimdiden fuardan almayı düşünüyorum şimdilik

Landsracçım bebek alışverişini neredeyse tamamlamışsın bile
güle güle giysin yarın fotoğraflarına da bakarız

Şubatta olan anne bebek fuarından mı bahsediyorsun :44:
Biletini nerden aldın bende gitmek istiyorum acaba girişte bulabilirmiyim :44:

Son düzenleme:
fguney,bambikk saolun kızlaar,daha yenileri iyileri sizlerin olsun inş.
evet baya hallettik ama daha da var alınacaklar

landsarc... cnm maşallah almışsın baya bişeyler... Iyi yapmışsın vallahi..biz aldık ufak tefek şeyler herkes dio daha erken almayın..yahu bu miniklerin okadar varki alıncak şeyleri illaki unutulanlar olucak şimdi sakin kafayla alalım değilmi...güle gle sağlıkla inş giymeyi nasip etsin rabbim...resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...

saol Esracım..AMİİN!!niye erken olsunki..şurda 1-2 ayımız var sonra ağırlaşacağız şimdi sakin sakin yorulmadan yapmalı bence..
ayrıca benim burda fazla seçenek yok,fiyatlarda bu yüzden farklı olabiliyor..siz İstanbuldasınız yine istediğiniz zaman alırsınız..ama yinede
çok fazla geçe kalmamak da fayda var bencee..

ooo ne güzel cogu bitmis canim.iyi günlerde kullanin

evet şubatta olan bebek fuarı bana bir firmadan hediye geldi girişte varmıdır bilemiyorum ben 20 şubatta son gün gidicem sanırım

citir kizimiza dün kontrolden sonra aldigimiz oyuncagi.mini Oglu$um da miki erkek olani var,kiziminkini de simdiden hazir ediyim dedim

Çok tatlı bir oyuncak bu...

Canım maşallah çeyizi tamamlamışsın...Sakıncası yoksa İstanbul alışverişi ne kadar tuttu...Bende gitmek istiyorumda...

cnm maşallah nerdeyse herşey tamam,aldıklarını güle güle kullan inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…