2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

tatlım puset battaniyesiymiş süslü püslü bişey sağlıkla gelsinlerde giydirelim tatlım

ayy Didemcim,maşallaaah hepsi birbirinden güzel sağlıklı güzel günlerde giydir cnm
hele o pembiş salopetine bayıldım...kız bebeklerine ve onların giysilerine hastayım zaten..

ayy Didemcim,maşallaaah hepsi birbirinden güzel sağlıklı güzel günlerde giydir cnm
hele o pembiş salopetine bayıldım...kız bebeklerine ve onların giysilerine hastayım zaten..

saol canım benim allah hepimize kuzularımızın cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Zeynepcim çok güzelmiş cicileriniz..
Allah güle güle sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..

çok güzeller canım hayırlısıyla giydirmekte nasip olur inşallah.

zeynepcim gule gule kullan bebişinle beraber

kızlaaarr güle güle kullanın cicilerinizi..bende ilk fırsatta bişeyler alıcam,güzel bişeye denk gelemedim,evden çıkamayınca

cok sirinler.güle güle kullanin canim.iyi günlerde

tşk ederiz teyzeleri çok güzel şeyler var inş onlardanda alır güzel güzel giydiririz kuzularımıza. sağlıcakla doğsunlarda.
WELCQME bende çok beğenerek aldım hem fiyatıda uygundu 17.50 tl ye aldık

güle güle giydirmek nasip etsin rabbim hepsi çok güzeller anneciğimizin kıymet ini bilmek lazım benimde annem hazırlıyor torununa kaynanama takıldım dedim anneannesi aldı babaannesi de alır birşeyler bana diyorki torunumun çocuğuna da birşey almadım bende dedim o senin torunun değil bu senin torunun Allahım ya

Son düzenleme:
ay bu ciciler şahane...Kızlar Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize...
Didem var ya iştahımı kabarttın kızıma bende ciciler almak istedim böyle pembiş pembiş

tşk ederiz teyzeleri çok güzel şeyler var inş onlardanda alır güzel güzel giydiririz kuzularımıza. sağlıcakla doğsunlarda.
WELCQME bende çok beğenerek aldım hem fiyatıda uygundu 17.50 tl ye aldık

Canım bana 25 ytl dedi 23 ytl veririm dedi ama işte dediğim gibi kelebeğinde pembe renk varmış diye aldırtmadı babamız...Birde bu akşam misafirliğe gittiğim yerde kıyafetlerden konu açıldı çoğunluk o tür battaniye almamamı söylediler tüy konusundan ortada kaldım sanırım almayacağım...

çok güzeller bitanem güle güle kullansın bebişin.

Evet annelerimizin kıy*****i bilmek lazım...Annem bu sene ev aldı bankaya kredi ödüyor ve üstüne 2 kardeşimi üniversite okutuyor ve torununa her gördüğünü alıyor...Bugün öğlende küvetini almış öğlen arasında getirdi...Babanne gene aldığı ucuz yünlerden yelek örme peşinde birde kendi zevkine göre örüyor bana soran yok varmı bir beğendiğin örnek diye...Satın aldığı bişeyde yok zaten...Daha çok alınanlara karışıyor...Meleğim doğduğunda şimdi o kimden diye kesin soracak ve bende zevle anneannesi sağ olsun deyip yüzünün halini merakla görmeyi bekliyorum...

MAŞALLAH sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim cnm...

ohoo yavru sen bitirmişsin alışverişi..maşallah anneanneyede hani dizmiş çeyizlerini...SAĞLIKLA GİYDİR İNŞ YAVRUNA

ooooo sen çeyizleri bitirmişsin tatlım maşallah allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

çok güzeller canım hayırlısıyla kullanmakta nasip olur inşallah.

Teşekkür ederim hepinize kızlar...Anneannemiz sağolsun alınıp duruyor işte...Bana bu gidişle hiçbirşey kalmayacak...Beşiğimizide halası alacak herşeyi içinde...Zaten bebek arabası istemiyorum sadece puset-araba koltuğunu alırım...

maşallah canım kaan ın cicilerine sağlıcakla giyer hepsini
anneannesinede maşallah canım Anneleri başımızdan eksik etmesin Rabbim

hepside çok güzel gülegüle giysin miniğin özellikle pembe eteğe bayıldım.
saol tatlım benim bende bayılıyorum o eteğe arkadaşım almıştı süper bişey ya

ay bu ciciler şahane...Kızlar Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize...
Didem var ya iştahımı kabarttın kızıma bende ciciler almak istedim böyle pembiş pembiş
aaa başla annesi prensese bişiler almaya inşallah hepimizin bebişi sağsalim gelirde giydiririz cicilerini sağlıkla

kızlar valla maaşallah cicilerinize bende aldım ama 1 2 tane fazla deil bana doğumda gelr annemlerin aldkları uzaktayız çok onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…