2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

fguney,cicibebe_cicianne ve zeynep cicileriniz pek güzel maşallah:nazar:

fguney pembiş ciciler harikaa,insan onun içinde nasıl olacağını düşlüyor dimi..

sağlıkla,hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz kızlaar üstlerinde eskisin inşallaaah:129:

znpcim gule gule kullanın bebişinle beraber

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanin

tşk ederiz teyzeleri ara ara bişeyler alıyoruz işte. yoksa hepsi aynı anda çok tutacak diye düşündük. haftayada 5 li çanta seti alcaz inş 80 tl dediler.

evet inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar da giydirelim hep beraber

evet inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar da giydirelim hep beraber

bunlar da benim oğluşumun cicileri :))))

cicilerin devamı :))))

oğluşumun cicileri.....

miniğime severek aldığım 2-3 çıtçıtlı badi...ve ilk çorapları
rabbim inş giymeyi nasip etsin...

ımageshack album - 4 images

[ımg]http://img137.imageshack.us/img137/8192/dsc01331l.jpg[/ımg]citir kizimiza dün kontrolden sonra aldigimiz oyuncagi.mini Oglu$um da miki erkek olani var,kiziminkini de simdiden hazir ediyim dedim

bunlar aldıklarımın sadece ufak bi kısmıdır devamı gelcek. Gözüm döndü dün yaa meğer ne çok eksik varmışş

bunlarda bi kısmıı

eveet kızlaar,işte oğluşumun çeyizi

1-havuzlu han aldıklarım,

2- ordan burdan aldıklarım,

vee son olarak bebetto aldıklarım,

kızlarr hepinizin cicileri çok güzel güle güle kullanır bebişleriniz inşallah.

PRENSESİMİN HASTANE ÇIKIŞI İNŞ.

bu cicişleri daha hamile kalmayı hiç düşünmediğim bir zmnda nette çok uygun bulup almıştım.Dolayısı ile cinsiyette belirsizdi orta renk turuncu almıştım..Bu renk kızıma yakışır değil mi teyzeleri?
http://img843.imageshack.us/img843/6126/img0152i.jpg
Bu cicişi de en küçük teyzemiz almış..ben o şapkasına ayrı bayıldım..

ImageShack Album - 2 images
Bu cicişlerimizi de daha cinsiyetimiz belli değilken almıştım..Rabbim gönlüme göre vermiş..HAmdolsun O'na..

Nasıl Beğendiniz mi Teyzoşları

gule gule sağlıkla kullan canım benm hayrlı olsun

ay hepsi çok cici çok beğendim cnm..RABBİM SAĞLIKLA GİYDİRSİN PRENSESİNE İNŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…