- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
PRENSESİMİN HASTANE ÇIKIŞI İNŞ.
bu cicişleri daha hamile kalmayı hiç düşünmediğim bir zmnda nette çok uygun bulup almıştım.Dolayısı ile cinsiyette belirsizdi orta renk turuncu almıştım..Bu renk kızıma yakışır değil mi teyzeleri?
http://img843.imageshack.us/img843/6126/img0152i.jpg
Bu cicişi de en küçük teyzemiz almış..ben o şapkasına ayrı bayıldım..
ImageShack Album - 2 images
Bu cicişlerimizi de daha cinsiyetimiz belli değilken almıştım..Rabbim gönlüme göre vermiş..HAmdolsun O'na..
Nasıl Beğendiniz mi Teyzoşları
Teşekkür ederim cimcimenazgule gule sağlıkla kullan canım benm hayrlı olsun
Amin..teşekkür ederim esrayağmuray hepsi çok cici çok beğendim cnm..RABBİM SAĞLIKLA GİYDİRSİN PRENSESİNE İNŞ...
resim ekle butonu tahminimce kalkmış.forum linki bölümü yazıyor ben o linki kopyalayıp buraya yapıştırdım canımkızlar resim eklicem de araya resim ekle butonu var diyo nerde allah aşkına?ben mi görmüyorum.
begendik canim.güle güle kullanin..
saol teyzesi yşk ederiz.MAŞALLAH CNM ÇOK HOŞLAR HEPSİNİ BEĞENDİM...
inş cnm benim kız onu çok ucuza aldım malıda çok güzel ama bitane kalmış uygun fiyata verdi.ay canım sonuncuya bayıldım özellikle güzel günlerde giysin bebeğin inşallah
tşk ederim tatlım. valla ben ankaradayım kardelen ve pembe prenses diye bebek mağazası var ordan aldım.cnm aldıklarını çok beğendim acaba nerden aldın..tam benim zevkim,oğlumda aldıklarıma benziyor hepsi :) hatta havlusu aynı biizim kurba yeşil,neredeyse eskidi bizimki :) güle güle kullan aldıkalrını ..
tşk ederiz cnm benim.Kızlar cicileriniz çok güzel iyi günlerde giysin minikleriniz.
bende beğenerek aldım hatta resimde pek canlı çıkmamış ama aslı çok daha canlı duruyo.Canım tatlı bu ciciler güle güle güzel günlerde giyer inşallah bebişin. Bu arada turuncu olan takımdan bende de var :))) Bebişimin ilk hediyesi arkadaşım almıştı
saol tatlım teşekkürler inş.kızlarr hepinizin cicileri çok güzel güle güle kullanır bebişleriniz inşallah.
Teşekkür ederim cimcimenaz
Amin..teşekkür ederim esrayağmur
Cümlemz inş. sağlıkla sıhhatle giydiririz
resim ekle butonu tahminimce kalkmış.forum linki bölümü yazıyor ben o linki kopyalayıp buraya yapıştırdım canım
esracım ervacım çok güzel cicileriniz.insanı imrendiriyorsunuzya valla batcam sizin yüünüzden
saol teyzesi yşk ederiz.
inş cnm benim kız onu çok ucuza aldım malıda çok güzel ama bitane kalmış uygun fiyata verdi.
tşk ederim tatlım. valla ben ankaradayım kardelen ve pembe prenses diye bebek mağazası var ordan aldım.
tşk ederiz cnm benim.
bende beğenerek aldım hatta resimde pek canlı çıkmamış ama aslı çok daha canlı duruyo.
saol tatlım teşekkürler inş.
damada yaki$ir
bu cicişleri daha hamile kalmayı hiç düşünmediğim bir zmnda nette çok uygun bulup almıştım.Dolayısı ile cinsiyette belirsizdi orta renk turuncu almıştım..Bu renk kızıma yakışır değil mi teyzeleri?
Bu cicişlerimizi de daha cinsiyetimiz belli değilken almıştım..Rabbim gönlüme göre vermiş..HAmdolsun O'na..
kızlar sonunda bende küçükte olsa birkaç parça bişey aldım..zaten 2 yere baktım öyle acelemiz vardı.bi tanesinde beğendiğim bi iki şeyi alayım dedim..
büyük alışverişi sonra yapacagım inşallah..
cidden tatlım birbirimizi gaze getiriyoruz..Bebiş cicileri de o kadar gzlki insan gördüğünde almamak için kendini frenleyemiyoresracım ervacım çok güzel cicileriniz.insanı imrendiriyorsunuzya valla batcam sizin yüünüzden
Çok tatlılar ama yaa bayıldım hepsine
Teşekkürler..Rabbim sağlıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin cümlemize inş. (AMİN )Hepsini çok beğendim ben...Güle güle giysin melekleriniz...
ohh.ne gzl..annemde biz küçükken çok gzl örgüler yapıp giydirirdi bize.Artık nsl taş gibi ördü ise hâla saklıyoruz..Allah nasip ederse kızıma da giydireceğim benim küçüklük cicilerinicnm hepsi güzel güle güle kullan..o uğurböcekli olan varya 5li olan ondan eymene sarısını almıştım ,çokta yakışmıştı oğluma..şimdi kısmetse artık yıkayıp paklayıp bebişe çıkarıcam abisinin cicilerini..
kızlar sonunda bende küçükte olsa birkaç parça bişey aldım..zaten 2 yere baktım öyle acelemiz vardı.bi tanesinde beğendiğim bi iki şeyi alayım dedim..
büyük alışverişi sonra yapacagım inşallah..
çok ciciş şeyler almışsınız anneleri.Rabbim, sağlıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin.ayrıca ellot, resim eklemeyi başarabilmişsin bunun için ayrıca tebrik ederim seni:13:
Teşekkürler canım..cümlemize nasip eder Rabbim inş.kızlaar,bebişlerin cicileri harika,ne güzel renk renk cıvıl cıvıl..
mutlu sağlıklı günlerde giymek giydirmek nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?