2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

begendik canim.güle güle kullanin..

gule gule sağlıkla kullan canım benm hayrlı olsun
Teşekkür ederim cimcimenaz
ay hepsi çok cici çok beğendim cnm..RABBİM SAĞLIKLA GİYDİRSİN PRENSESİNE İNŞ...
Amin..teşekkür ederim esrayağmur
Cümlemz inş. sağlıkla sıhhatle giydiririz

kızlar resim eklicem de araya resim ekle butonu var diyo nerde allah aşkına?ben mi görmüyorum.
resim ekle butonu tahminimce kalkmış.forum linki bölümü yazıyor ben o linki kopyalayıp buraya yapıştırdım canım

MAŞALLAH CNM ÇOK HOŞLAR HEPSİNİ BEĞENDİM...
saol teyzesi yşk ederiz.
ay canım sonuncuya bayıldım özellikle güzel günlerde giysin bebeğin inşallah
inş cnm benim kız onu çok ucuza aldım malıda çok güzel ama bitane kalmış uygun fiyata verdi.
cnm aldıklarını çok beğendim acaba nerden aldın..tam benim zevkim,oğlumda aldıklarıma benziyor hepsi :) hatta havlusu aynı biizim kurba yeşil,neredeyse eskidi bizimki :) güle güle kullan aldıkalrını ..
tşk ederim tatlım. valla ben ankaradayım kardelen ve pembe prenses diye bebek mağazası var ordan aldım.
Kızlar cicileriniz çok güzel iyi günlerde giysin minikleriniz.
tşk ederiz cnm benim.
Canım tatlı bu ciciler güle güle güzel günlerde giyer inşallah bebişin. Bu arada turuncu olan takımdan bende de var :))) Bebişimin ilk hediyesi arkadaşım almıştı
bende beğenerek aldım hatta resimde pek canlı çıkmamış ama aslı çok daha canlı duruyo.
kızlarr hepinizin cicileri çok güzel güle güle kullanır bebişleriniz inşallah.
saol tatlım teşekkürler inş.

esracım ervacım çok güzel cicileriniz.insanı imrendiriyorsunuzya valla batcam sizin yüünüzden

KIZLAR İNŞ O GÜNLERE AZ KALDI YOLU YARILADIK....

SAĞOL CNM İNŞ Bİ GELSİNLERDE..

Hepsini çok beğendim ben...Güle güle giysin melekleriniz...

cnm hepsi güzel güle güle kullan..o uğurböcekli olan varya 5li olan ondan eymene sarısını almıştım ,çokta yakışmıştı oğluma..şimdi kısmetse artık yıkayıp paklayıp bebişe çıkarıcam abisinin cicilerini..

kızlar sonunda bende küçükte olsa birkaç parça bişey aldım..zaten 2 yere baktım öyle acelemiz vardı.bi tanesinde beğendiğim bi iki şeyi alayım dedim..
büyük alışverişi sonra yapacagım inşallah..

Son düzenleme:

kızlaar,bebişlerin cicileri harika,ne güzel renk renk cıvıl cıvıl..
mutlu sağlıklı günlerde giymek giydirmek nasip etsin inş.

esracım ervacım çok güzel cicileriniz.insanı imrendiriyorsunuzya valla batcam sizin yüünüzden
cidden tatlım birbirimizi gaze getiriyoruz..Bebiş cicileri de o kadar gzlki insan gördüğünde almamak için kendini frenleyemiyor
Çok tatlılar ama yaa bayıldım hepsine
Hepsini çok beğendim ben...Güle güle giysin melekleriniz...
Teşekkürler..Rabbim sağlıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin cümlemize inş. (AMİN )
ohh.ne gzl..annemde biz küçükken çok gzl örgüler yapıp giydirirdi bize.Artık nsl taş gibi ördü ise hâla saklıyoruz..Allah nasip ederse kızıma da giydireceğim benim küçüklük cicilerini
çok ciciş şeyler almışsınız anneleri.Rabbim, sağlıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin.ayrıca ellot, resim eklemeyi başarabilmişsin bunun için ayrıca tebrik ederim seni:13:
kızlaar,bebişlerin cicileri harika,ne güzel renk renk cıvıl cıvıl..
mutlu sağlıklı günlerde giymek giydirmek nasip etsin inş.
Teşekkürler canım..cümlemize nasip eder Rabbim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…