2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Hepinizin cicileri çok güzel iyi günlerde kullanın.

çok saol teyzesi

bebek arabanızıda çok beğendim canım,güle güle kullanın kraftın twist modeline benziyor bende ondan alıcam, bunun markası ne?

çok saol teyzesi.
bende kraft düşünüyodum ama bunu fuarda gördük.concordun garantisinde geliyomuş alman malı.
markası hauck malibu travel sistem diye geçiyo cnm.

teyzeleri buda oğluşumun arabası.haftasonu fuardan aldık.

oooo maşallah bir sürü cici gelmiiiiiş.bütün annişler güle güle kullanın cicişlerinizi..güzel günlerde kullanılsın inş.

ayyy bu çok ucuzmuş hiç kaçırma bence, 70 lira verdim ben :84:

kızlar bugün dolaşmaya çıktık ve bi kaç parça cici aldık. birde bardak süslemesi için bebek bibloları aldım yakında yapar eklerim onlarıda.

ohh baya büyük alışverişlere başlanmış bile benim bebişin 6 aya kadar cicileri.
güle güle giysin oğluşun cnm.

Aysucum araba çok güzel.. rengide çok hoş... Güle güle kullansın Minnoşun

çok saol teyzesi.

canım hangi fuardan aldınız.. ben de gideyim bakayım ya.. tabi istanbuldaysa

cnm fuar 17-20 şubat arasında cnrdaydı ama aldığım arabayı saraçhanedede satıyolar.fuardakilerin asıl yeri saraçhanede yani.korkmaz bebe adı mağazanın.eğer saraçhaneyi biliyosan oraya bak cnm.ordada bulursun mutlaka.

Oh yazlıkları bitirdik kışlıklara başladık
Güle güle kullanın canım.
ewt cnm malum kışlıklar indirimde.

senin yine 6 aya kadarmış cnm ben 3 aylık dışında hiç bir şey almadım bunlarıda dün dolaşırken ucuzuma geldi aldım kışlık mont 10 tl ye, kot takım 20 tlye inmiş bende alayım dedim. tabi aynı şekilde çantamızda bayıla bayıla aldık oda çok cazip bir fiyata geldi.

sipariş verdim gelince paylşırım resimleri ve nasıl olduğunu:)

İyi yapmışsın canım, gerçekten çok cazip bi fiyata aldın, umarım iyi bişeydir, güzel günlerde kullansın bebişin

güle güle kullansın bebişin, çok şekerler

ayy iyi günlerde kullan canım, bayıldım ben bu pijamaya, nerden aldın

cnm ben ankaradayım ulustan aldım pijamamı. önden fermuarlı gögüs hizasından yani emzirirkende çok rahat olur aç emzir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…