2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cnm ben ankaradayım ulustan aldım pijamamı. önden fermuarlı gögüs hizasından yani emzirirkende çok rahat olur aç emzir yani

evet kullanışlı bişey belli zaten, çok iyi düşünmüşler.. bulursam buralarda ben de alayım bayıldım gerçekten sağlıkla giy, sağlıkla emzir bebişini inşallah canım

bebişinin cicileri de senin cicilerin de pek güzeller..güle güle giyinin tatlım..peki bardakların üzerindeki kurdaleler bir misafirden diğer misafire ikram etmek için yıkandığında ıslak kalmayacaklarmı..:26:

saol canım tşk ederiz. yıkanırken çıkarcaz zaten kurdalelerı tak çıkar yaptık zaten lastikli

saol canım tşk ederiz. yıkanırken çıkarcaz zaten kurdalelerı tak çıkar yaptık zaten lastikli
aaa lastikli mi..süper fikir..bende kurdela bağlıyıp yapayım diyordum sonra aklıma yıkanınca ıslanması geldi vazgeçmiştim..lstikli yapmak aklıma gelmedi ama zaten o kadr becerememki becerkli hatunun hali başka canım

lastikli çok pratik oluyo cnm bence yapılmıcak bişey değil çoookkk basit kurdaleyi aldım bardağa sıkı olacak şekilde diktim üzerinede beyaz kurdela yaptım bebeğide onun üzerine yapıştırdım okadar çok cici oldu bakalım akşam kocişime göstereyim bii beğenecek mi?

kızlar bu da benim pijama takımım.. geceliğimi dah almadım ama kotondan almayı düşünüyorum.. harika modeller vardı. pijama takımımı ve babetlerimi girlstop tan aldım.. 3ü 60lira tuttu.. taç ve tokayı prensesten aldım. tokayı taça yapıştırdım..öle kombinledim işte

Eklentiler

• $110226_203734.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $110226_203756.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 56

Çok güzeller...Güle güle kullanın hatunlar...

şimdilik bu kadar.havaalanına gideceğiz.annemleri almaya.akşam kalanını eklerimmmmmmmmmm

Eklentiler

• $DSC01467.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35
Eki Görüntüle 144893 b u da babasının prensesine hediyesi fuardan aldık

teyzeleri buda oğluşumun arabası.haftasonu fuardan aldık.

Eki Görüntüle 147954 bu da yatağı için.ama oda takımı henüz gelmedi

şimdilik bu kadar.havaalanına gideceğiz.annemleri almaya.akşam kalanını eklerimmmmmmmmmm

arkadaslar hepinizin cicileri cok guzel.allah sizede bebeklerinizede saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…