2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...

Ayyyy çok kötü oldum, cnm yaaaa.. Sana üzülme diyemem üzüleceksin elbet. Ama bu da geçecek, o senin olacak nisa,

Çok üzüldüm İnan... Kelime bulamıyorum. Offf Rabbim sen herseye sahip olan sen, bir anlasam bunca üzüntü neden...cnm benim yaaa, nolur çok yıpratma kendini

Ayyyy çok kötü oldum, cnm yaaaa.. Sana üzülme diyemem üzüleceksin elbet. Ama bu da geçecek, o senin olacak nisa,

Çok üzüldüm İnan... Kelime bulamıyorum. Offf Rabbim sen herseye sahip olan sen, bir anlasam bunca üzüntü neden...cnm benim yaaa, nolur çok yıpratma kendini

her şerde bir hayır vardır canım.. bizim görmediğimiz Rabbimin bizim için tayin ettiği Sakın isyan etmeyin bu çok tehlikeli üzüntümüzü yaşıyacağız tabikii sabırrr herşeyin ilacıı Mevlam yardımcısı olsun

bilmiyom bu kızlar ben ne yapcam şimdi ..nefret ediyom bu idrar testlerinden 6 yıldır hep tek çizgi şimdi çift çizgi ama yok yok işte bu gün 7 günüm erken ollduğunu biliyorum..ilkten negatif çıksaydı üzülmiyecektim ..demekki haplar yada crino jel etkisi var ..

bilmiyom bu kızlar ben ne yapcam şimdi ..nefret ediyom bu idrar testlerinden 6 yıldır hep tek çizgi şimdi çift çizgi ama yok yok işte bu gün 7 günüm erken ollduğunu biliyorum..ilkten negatif çıksaydı üzülmiyecektim ..demekki haplar yada crino jel etkisi var ..

canım bekle hemen strese kapılmaa ama bu şekilde olursa zarar verirsin. 7 gün daha çok erken biraz sabırrr öyle olsa doktorlar istediğiniz zaman yapın derdi.. hepimiz burda çılrıdrık beklerken ama erken yapılan testler birçok şeyi bozabilir.. yapmayın lütfen yine siz bilirsiniz ama hem kendinizi hem embriyoyu stres altına alıyorsun. sakin ol şimdi ve bekle gerekirse doktorunla konuş

bende üzüldüm ama biliyorumki rabbimde bizi böyle deniyor lütfen umutsuzlğa kapılma üzülmek en doğal hakkın ama kendine acı çektirme geçde olsa yaramazlar bizim olacak:70:

ben çıkıyorum kızlar desteğiniz için teşekkürler...

canımm inann kii şokee oldumm amaa hepimizz karşılaşabilirizz bu durumlarla demekki böyle hayırlıymışüzülme diyecem ama züleceksinn biliyorumm rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı elatlar nasip etsin:18::18:

canımm daha erkenn lütfenn senn barii üzmee beklee günündee yaptırr testinii işdrarr testii yanıltıyorr olcaakk olcakk inşallahh bebişşşş varr ordaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımm daha erkenn lütfenn senn barii üzmee beklee günündee yaptırr testinii işdrarr testii yanıltıyorr olcaakk olcakk inşallahh bebişşşş varr ordaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya idrar testi yalnış yada kan makinası bozuk yada bende bozukluk varrr ilaçlar bhcg salgılamadğına göre,.inşallah dediğin gibibir canım

yabangulu senın kacıncı denemnnn ?sorununuz neydıı pekııı..nerde yotrdın tedavınııı cnmm kac yassındasın kac yllık evlısınn.tanıyalım cnmmmm...üzülme llnnnüffenn

canım benim bu üçüncü deneme yaşım 30 nazeyseyle aynı yerde ıvı tüp bebek merkezi ben pkoluyom ama herşey yolunda gidiyodu embriyolarımın ikiside kaliteliydi ama olmadı neden olmadı bende bilmiyorum doktorum adet olunca gel görüşelim dedi ama bende hala tık yok bilmiyorum anlamadım ben bu işi

kızlar ne olur üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır biliyorum söylemsi kolay ama inanın anlıyoruz birbirimizi.kızlar cuma transferim yapıldı ya bu gün artık kalkıp işlerimi yapmam da bir sakınca var mı 4 mayıs test tarihim korkuyorum iş yapmaktan kasıklarımda hala ağrı oluyo yaaa:18::18:

canım benim bu üçüncü deneme yaşım 30 nazeyseyle aynı yerde ıvı tüp bebek merkezi ben pkoluyom ama herşey yolunda gidiyodu embriyolarımın ikiside kaliteliydi ama olmadı neden olmadı bende bilmiyorum doktorum adet olunca gel görüşelim dedi ama bende hala tık yok bilmiyorum anlamadım ben bu işi

inşallahh bidaha kii denemenn pozitiff olurr canımm üzülmeyinn kızlarr dediğim gibii bunda da bir hayır varr rabbimee dyorum kii ALLAHIMM eğer diğer 2 denemem gibi olacaksa sonları bana o pozitifi gösterme baştan üzüleyimmm:19:inşallah rabbim kucağımıza alacağımızıı nasipp edrr cnmmm

her şerde bir hayır vardır canım.. bizim görmediğimiz Rabbimin bizim için tayin ettiği Sakın isyan etmeyin bu çok tehlikeli üzüntümüzü yaşıyacağız tabikii sabırrr herşeyin ilacıı Mevlam yardımcısı olsun

Cnm sözlerim isyan degil asla, mevlam en doğrusunu bilen elbet. Sadece biz acıları yaşarken, hayırlı nedenlerini göremiyoruz bunu demek istedim. Kusuruma bakmayın sonuc bekliyorum suan sacmalayabilirim.

Back
X