kızlar kafayı yiycem sonuç negatif kanda...2 kere yaptım idrarda pozitifti ALLAHIM SINIYOSUN yarabbim..
allah allah ilginç idrarda pozitifse kanda mutlaka çıkmalı doktorunla konuş istersen sebebi ne olabilir o daha iyi açıklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kafayı yiycem sonuç negatif kanda...2 kere yaptım idrarda pozitifti ALLAHIM SINIYOSUN yarabbim..
olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...
Ayyyy çok kötü oldum, cnm yaaaa.. Sana üzülme diyemem üzüleceksin elbet. Ama bu da geçecek, o senin olacak nisa,
Çok üzüldüm İnan... Kelime bulamıyorum. Offf Rabbim sen herseye sahip olan sen, bir anlasam bunca üzüntü neden...cnm benim yaaa, nolur çok yıpratma kendini
bilmiyom bu kızlar ben ne yapcam şimdi ..nefret ediyom bu idrar testlerinden 6 yıldır hep tek çizgi şimdi çift çizgi ama yok yok işte bu gün 7 günüm erken ollduğunu biliyorum..ilkten negatif çıksaydı üzülmiyecektim ..demekki haplar yada crino jel etkisi var ..
Ayyyy çok kötü oldum, cnm yaaaa.. Sana üzülme diyemem üzüleceksin elbet. Ama bu da geçecek, o senin olacak nisa,
Çok üzüldüm İnan... Kelime bulamıyorum. Offf Rabbim sen herseye sahip olan sen, bir anlasam bunca üzüntü neden...cnm benim yaaa, nolur çok yıpratma kendini
ben çıkıyorum kızlar desteğiniz için teşekkürler...
bilmiyom bu kızlar ben ne yapcam şimdi ..nefret ediyom bu idrar testlerinden 6 yıldır hep tek çizgi şimdi çift çizgi ama yok yok işte bu gün 7 günüm erken ollduğunu biliyorum..ilkten negatif çıksaydı üzülmiyecektim ..demekki haplar yada crino jel etkisi var ..
canımm daha erkenn lütfenn senn barii üzmee beklee günündee yaptırr testinii işdrarr testii yanıltıyorr olcaakk olcakk inşallahh bebişşşş varr ordaaaaaaa![]()
yabangulu senın kacıncı denemnnn ?sorununuz neydıı pekııı..nerde yotrdın tedavınııı cnmm kac yassındasın kac yllık evlısınn.tanıyalım cnmmmm...üzülme llnnnüffenn
canım benim bu üçüncü deneme yaşım 30 nazeyseyle aynı yerde ıvı tüp bebek merkezi ben pkoluyom ama herşey yolunda gidiyodu embriyolarımın ikiside kaliteliydi ama olmadı neden olmadı bende bilmiyorum doktorum adet olunca gel görüşelim dedi ama bende hala tık yok bilmiyorum anlamadım ben bu işi
her şerde bir hayır vardır canım.. bizim görmediğimiz Rabbimin bizim için tayin ettiği Sakın isyan etmeyin bu çok tehlikeli üzüntümüzü yaşıyacağız tabikii sabırrr herşeyin ilacıı Mevlam yardımcısı olsun