nisa geçmiş olsun hayatım seni şuan ben çok iyi anlıyorum dünden beri kendimi zor tuttum ama şimdi dayanamadım artık hem ağlıyorum hem yazıyorum inşallah bi dahaki sefere
ne olur aglamayın kıyamam sıze ya nolur ya...........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisa geçmiş olsun hayatım seni şuan ben çok iyi anlıyorum dünden beri kendimi zor tuttum ama şimdi dayanamadım artık hem ağlıyorum hem yazıyorum inşallah bi dahaki sefere
canım benim burdayım.. seni takip ediyorum.. değerin 3 kat birden artmış bu iyiye işaret. inşallah çok ama çok güzel devam edecekbu arada kanaman durdu mu?
olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...
kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:
ya arkadaşlar hepinizden çook özür dilerim evdeki internette sorun vardı maalesef olmadı 5.gün 1. kalite iki embriyo ile olmadı kısmet demekten başka bişey yok ben toparlandım en az 6 ay rafa kaldırdımk bu olayı 2 tedaviden sonra çooook kilo aldım hemen diete başladım inşallah güzel bi tatil ile eylül ekim gibi düşünüyoruz. bu arada kocişimle kanka modundan çıktık belkiş kendi kendine gelirbizim kuzucuklar:))
guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor![]()
kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanınsayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim
![]()
ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim
aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?
kızlar kafayı yiycem sonuç negatif kanda...2 kere yaptım idrarda pozitifti ALLAHIM SINIYOSUN yarabbim..
Sagolun kızlar, ben de çok istiyorum iyi haber vermeyi ama aramadılar daha. Niye bu kadar sürdü anlamadım. Dua edin nolur
kızlar hepinizi çok özledim annem bendeydi nete girmeme izin vermiyordu ama bugün döndü evine bende hemen girdim geri dönüp sayfaları okuyamadım ama listede gördüm çoğunuz hamilesiniz çok sevindim benim bugün 8. günüm daha belli değil cumartesi test günüm ama bn cuma günü yaptıracağım testi
nazayse canım nasıl oldun kanaman na durumda..,
mersenem ayduman ankaraa ve diğer herkes sizler nasılsınız![]()
canım nasılsınn kanamann azalmışş sevindimm dikkat et bebişimize iyii bakkk annesiii![]()
nazayse canım nasıl oldun kanaman na durumda..,
mersenem ayduman ankaraa ve diğer herkes sizler nasılsınız![]()
nazayse kanama için iğne vermedimi doktor progynex diye genelde onu veriyolar benim kanama olmadığı halde düşük riskini önlemek amaçlı verdi doktor 5 gün arayla oluyorum kanaması olan yada daha tehlike içerenler hergün oluyolar doktoruna sor istersen iğne çok faydalı olduğnu söylüyolar
ben senı cok ozledım ama![]()
sudenazcım nerdesin ...bu akşam başka marka deniycem ama bunuda yaşadığıma inanamıyorum valla neyse herkese tebrübe oluyo işte ...
Cnmm sok oldumm iste telden griodummm.offf ya nie nie bole keske hepimis hamis haberi verebilseydikk.saten moralim velinin tekine cok bozulmustu onu sikayet icin grmistimm off cnmm sakn ol kiyamam nuffennolmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...
Bndeeeeeenisa geçmiş olsun hayatım seni şuan ben çok iyi anlıyorum dünden beri kendimi zor tuttum ama şimdi dayanamadım artık hem ağlıyorum hem yazıyorum inşallah bi dahaki sefere
canım giremedim dün akşamdan beri,annem rahatsızlandı dün gece 2 ye kadar acildeydik,çok şükür geçti...
senin kan değerin kaç? yani sıfırmıydı?
mersenem ınsallah cnm hızınıza yetısmek cok zor gerıden gerıden geıorum ama bı sey dıkkatımı cektı tatlım cok karamsarsın allah askına ıı enerjı yay vucuduna boyle olmaz guzelım tedbır bızden takdır allahtan cnm lutfen ıı seyler dusun.....
çok geçmiş olsun.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM
DEĞERRİM 1.0 CANIM BİRAZDA OLSA HAMİLE YAŞAMAK GÜZELDİİ..![]()