2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Sagolun kızlar, ben de çok istiyorum iyi haber vermeyi ama aramadılar daha. Niye bu kadar sürdü anlamadım. Dua edin nolur

Son düzenleme:
inşallah hep beraber canım .bu topik iyi geldi bize ..senin adınada çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün,çok sevenin var değerini bil bu günden beri meraktan öldüler valla beklemekten..

cnm bnm farkettım ya allah hepsınden bın kere razı olsun senın ıcınde olcez meraktan teste gıttınde burdakıler ınanılmaz ya kardes olduk hepsıyle hamıs kalırsak bı yerde cay bıle ıcelım benceee.....

Nazayseye nasılsın bugün, kanaman durdu mü?yarın yapacaksın di mı testi? Ben de aramalarını bekliyorum, nefes alamıyorum İnan . Ne iğneler ne acılar bu kısmı çok zormus gercekten ömrümden ömür gitti valla....

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Laviniaw:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Kyr....26 nisan?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

HAMILE KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa dekopa'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi:65:
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi:65:
Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi:65:

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

kız hemen kupa verme demıstı ama ayy allah mı soyletıyo cok heyecanlamdım yaaa...

cnm bnm farkettım ya allah hepsınden bın kere razı olsun senın ıcınde olcez meraktan teste gıttınde burdakıler ınanılmaz ya kardes olduk hepsıyle hamıs kalırsak bı yerde cay bıle ıcelım benceee.....

Yeminle dün aynı şey gecti aklımdan, benim ailem istanbulda yaşıyor. Dün içimden istanbula gidince buluşsak ne hoş olur dedim. Kısmet;)))

gerıdenberı okuyorum nısadn kyrdan haber var mıııııı
ada ege nerdesın bacımmm kac kere sana msj atmayı denedım kız mesaj kutun dolu gunlerdır de buraya gelmedın offfff

Nazayseye nasılsın bugün, kanaman durdu mü?yarın yapacaksın di mı testi? Ben de aramalarını bekliyorum, nefes alamıyorum İnan . Ne iğneler ne acılar bu kısmı çok zormus gercekten ömrümden ömür gitti valla....

cnm azar azar devam edıyo senı beklıyorum cok heyecanlıyım allah yardımcın olsun dun hepınıze dua ettım yaaa....

ayyy çok heyacanlısın demi bebeğinin haberini alıcaksın inşallah allahın izniyle o haberi alınca bu yaşadığın sıkıntıların hepsi geçiyo hayırlısı kyr inşallah kupaları kaldırırız

çok mutluyum benimde transferim oldu.hemde 2 embriyo transfer edildi.mutlulugum 2ye katlandı.inş 10 gün sonrada devam eder mutlulugum.bende nisan transferiyim.bu arada o gun arkadaşımın oglunun okulunda peygamberımizin kutlu dogum haftasını kutlamışlar ve dualar esliginde pasta kesmişler.bızde hastane dönüsu ugramıstık arkadasın oglunu almaya bızede kısmetmıs yemek inş şifa olur banada yavrularımada.

hadı hayırlı olsun cnm bnm hosgeldın aramıza......

ada ege nerdesın bacımmm kac kere sana msj atmayı denedım kız mesaj kutun dolu gunlerdır de buraya gelmedın offfff

canım benim burdayım.. seni takip ediyorum.. değerin 3 kat birden artmış bu iyiye işaret. inşallah çok ama çok güzel devam edecek :nazar: bu arada kanaman durdu mu?

kızlar hepinizi çok özledim annem bendeydi nete girmeme izin vermiyordu ama bugün döndü evine bende hemen girdim geri dönüp sayfaları okuyamadım ama listede gördüm çoğunuz hamilesiniz çok sevindim benim bugün 8. günüm daha belli değil cumartesi test günüm ama bn cuma günü yaptıracağım testi

canım nasılsınn kanamann azalmışş sevindimm dikkat et bebişimize iyii bakkk annesiii:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar saat yarım oldu aramıyorlar ölcem yaaa... Ne kadar sürüyor ki bu testin çıkması. Acaba negatif çıktı da onun için mı aramıyorlar, offff

olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...

ne dıyosun yaaaaaa allahım ya rabbım ya bı sevındırıyosun bı uzuyosun sen her seyın ıyısını bılırsın ama nısa gozlerım dolu dolu cok uzgunummmm lutfen bızı bırakma keske bır mucıze olsa keskeee.......

kızlar kafayı yiycem sonuç negatif kanda...2 kere yaptım idrarda pozitifti ALLAHIM SINIYOSUN yarabbim..

cnm cok erken henuzzz bak benım kanamam basladı mecbur test yaptım taaa 9.gun gece yanı transferle beraber 10.gun gece 6.5 cıktı bu deger arttı 2 gun sonra 11.gun 26 oldu ama bılmıyorum bu kımyasall mı fakat coook erken 9.gun 6.5 yaaa bıde 8.gun gdıp bakıcaktım esıme suprız yapıcaktım demek hıccc cıkmazmıs sen bakma ıdrar testıne gunuu bekleee!!!!!!!!!

nazayse canım nasıl oldun kanaman na durumda..,

mersenem ayduman ankaraa ve diğer herkes sizler nasılsınız:68:

cnm azar azar devam edıyo senı beklıyorum cok heyecanlıyım allah yardımcın olsun dun hepınıze dua ettım yaaa....

nazayse kanama için iğne vermedimi doktor progynex diye genelde onu veriyolar benim kanama olmadığı halde düşük riskini önlemek amaçlı verdi doktor 5 gün arayla oluyorum kanaması olan yada daha tehlike içerenler hergün oluyolar doktoruna sor istersen iğne çok faydalı olduğnu söylüyolar

Back
X