İstanbul özel şafak hastanesindeymiş,internette bi kaç yorum buldum iyi diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun...
aminnnn.....inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul özel şafak hastanesindeymiş,internette bi kaç yorum buldum iyi diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun...
hmm o zaman güven verici.bizde ilk ikisinde hemen yaptılar denemeyi.lemi hoca ise şekerini düzeltip zayıflamazsan gelme yanıma dedi.asla başlamam.15 kilo verip gittim.başladı.yoksa daha erken olurdu.
benim kilo sorunum pek çözülecek gibi değil onu bekleyecek zamanımız yok dedi hocam ama ilk denemeden negatifi alır almaz tüm tahlillerim normal çıkmasına rağmen metformin kullanmaya başladım. hoca bu kez yapabileceğimiz ne varsa kullanabileceğin ne varsa kullanacaksın dedi, ilkinde kan sulandırıcı da kullanmamıştım şimdi onları da kullanacakmışım, ilaçların da dozunu arttıracakmış. çok iddialı bir laf ama "sana bir daha deneyelim deme lüksüne sahip değilim" diyor doktorcuğum..
inşallahhh canım...inşallah dediği gibi olur.inşallah bi daha ki denememizi ikinci çocuklarımız için yaparız:))
bakarsın bu sefer iki tane birden olur da bir daha uğraşmayız :))
2 tane de olsa ben uğraşacağım:) ben tek büyüdüm o yüzden çok çocuk istiyorum :))
Merhaba,
Umarım benim de Nisan da transferim gerçekleşir. Ben ekimde ilk denememi yaptım ve maalesef kasımda negatifi gördüm. Doktorum 2 siklus sonra deneriz tekrar dedi ama bir sürü aksilik üst üste geldi. En son Şubatın 24 ünde yeniden iğnelere başlamıştım ki iğneler bende kist yaptı ve yine tedavim iptal edildi. Şu sıra baskılama için doğum kontrol hapı kullanıyorum, onlar ay sonunda bittiğinde eğer bir sorun olmazsa yeniden kısa protokolle deneyeceğiz. Bu kez şansım yaver giderse Nisan ortasında transferim olur. Umarım olur. Tedaviye bile başlayamazken içimde hiç umut yeşermiyor çünkü..
benim tranferimde nisanda olacak ama tam olarak kaçına denk gelir bilmiyorum.şuan sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum.iğnelere henüz başlamadık.ayın 18 inde kontrolüm var.sanırım 20 sinde iğne başlayacaklar.doktorum Lemi İbrahimoğlu.bende 25 yaşındayımbu üçüncü denememiz.
ilk ikisi negatif
hemde iyi bir yumurta sayım olmasına rağmen
bakalım hayırlısı inşallah...peygamber efendimizin doğduğu ayda bebeklerimiz rahmimizde olacak İnşallah rabbim kucaklamamızı da nasip eder
![]()
slm kızlar bir aksilik çıkmassa benimde nisanda tranferim gerçekleşir mart sonu başlıyoruz adetimi bekliyorum umarım bu kez olur dualarım hepimize
yok canım ben zaten topiği açtığımda 2, denememi yapmıştım.tedavi sürem uzayınca bi süre konudan uzak kalmak için yazmadım tabi o arada topiğin ucu kaçtıtedavime tekrar başladığımda yazdım ama oradaki arkadaşlar çoktan sonuca ulaşmışlardı.neyse bizde buradan devam ederiz.
![]()
banamı sordun canım anlayamadım benim ikinci dr profosör turan çetin
iyi o zaman bu sefer bir sürü embriyon olsun hepsini dondursunlar, her sene birini doğurursun :)))
merhaba benimde 2 negatif denemem var.2.si aralıktaydı.şimdi doktorum histeroskopi istedi.ondan sonra 3.yü deneyeceğiz.bizim sorunumuz sperm azlığıydı.sizdende histeroskopi istediler mi?dondurulmuş embriyonuz varmı?3tedaviyide aynı doktordamı denediniz?çok soru oldu ama...rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip eder
Merhaba Nisa,
Seninde canim tedavin hayirli olsun, ben dogum kontol ahpina basladimda off diyodum bunlar ne zan bitcek bak bugun son gun bile olmus, ignelere basladim, pazartesi benimde randevu var bakalim hayirlisi... yumurta sayiisinin iyi olasi tabiki guzel... szaten canim rahatsizligin bu yuzden degilse bu yasta zaten oyle olmasi gerekir... Amin canim ins...
Mrb uzun zamandır takip ediyorum. Bugün bende sizin aranıza katılmak istedim adet olmayı bekliyorum tedaviye başlıcaz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun![]()
Tabiki edelim arkadasim... paylasalim dertelr paylastikca azilir, birbirimize destek olur morel veririz...
23 yaşındayım eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen olmadı. 1 aşılamam negatif tüp bebek yaptırmaya karar verdik. İstanbulda dr refaahattin yücel onun hastası olan varmı ? İlk denemem olucak inş tutar ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN
topin hayırlı olmasını dleyerekten bende balıklama atlıyorum
ilk denemem transfer günü 0 transferle sonlandı rezerve azlığı ve sperm sorunumuz var....
ikinciside mart sonunda tedaviye başlıyacağım büyük bir olasılıkla aksi birşey olmazsa nisan ortalarındada transferim gerçekleşecek bu sefer çok umutluyum doktorumu değiştirdim daha bilgili ve tecrübeli olduğuna inanıyorum inşallahhhh bahar çiçekleri gibi hepimiz yavrularımızla açacağız![]()
iyi o zaman bu sefer bir sürü embriyon olsun hepsini dondursunlar, her sene birini doğurursun :)))
inşallahhh:) 4 tane istiyorum aslında iki seferde kurtulsam fena olmazaştım kendimi
![]()