• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

bizim sorumunuz sperm azlığı ve şekil bozukluğu canım .. ders çalıştığım için geç cevap yazıyorum kusura bakma....tenefüslerde yazıyorum:1::1: benim kontrolüm haftaya bugün ...inşallh iyi gidiyordur...:25:

Canim benimde benzer bir durum, hayirlisi bakalim... Benimde okul var basimda Nisan 24 'te bitiyo semester bakalim, idare ediyom ben allaha sukur... Sen ne uzerine egitim goruyosun? hadi ahyirlisi bakalim insallah kontrol'de hersey yolunda gider cnaim.... IYI dersler...

Arkadaslar

Masallah baya transferi olcak arkadasimiz var Nisan'da Liste yapmami istermsiniz? Ne dusunuyorusunuz eger isterseniz? Yasinizi,kacinci denemeniz oldunu, ve tedavi gordunuz merkezi biddeee arkadaslar bizim listemiz farlik olsun eger isterseniz tabiki Liste yapmak.. Allah ansip eder bebeizlerimiz olursa kiz ve erke ismi istediniz

Merhaba Ayse, Hadi hayirlisi cnaim ins. hersey yolunda gider... Benimde bugun dogum kontrol hapinin son gunu...Igneler nasil kist yapti canim hangi igne?uzun protokol uyguluyolar sana canim cunku once dogum kontrol hapi sonrasinda igneler filan o sekil anca zannedersem transferin gerceklesir... Herseyde bir hayir var eminimki bu lafi cok duduyorsundur ama inanki olup olup tedavileri Negativ sonuc alip o yikimi yasamaktansa canim, emin adimlarla ilerlemek daha guzel....
İnşallah canım hep dua ediyorum Allahım başıma gelen köüt şeylerin arkasında saklı hayırları görebilmem için benim kalp gözümü aç diyorum. Mutlaka bir hayır vardır bu işte de..
Valla iğnelerin nasıl kist yaptığını profesör olmasına rağmen doktorum bile anlamadı, ilk kez böyle bir durumla karşılaşmış:44: Bana mikrodoz protokol uygulanıyor, hapı kistelrim dağılsın diye kullanıyorum. Hap bittikten 3 gün sonra başlanacak iğneler 12 veya 14 gün..
inşallahhh:) 4 tane istiyorum aslında iki seferde kurtulsam fena olmaz :52:aştım kendimi:1::1:
ohh maşallah Allah gönlüne göre versin canım :))
Ayy cok guzel, banada boyle dua etsene arkadasim allah rizasi icin:1: 12 emriyo 'da ikiside tutsa rabbimm offf off bide 12 'si tutsa futbol takimi kurariz...

Ederim tabi de millet bir taneyle başa çıkamazken sonradan pişman olmayasın :)) Şaka bir yana çoğul gebelikler kulağa hoş gelse de çok riskli iyisi mi birer birer doğuralım..

Canim benimde benzer bir durum, hayirlisi bakalim... Benimde okul var basimda Nisan 24 'te bitiyo semester bakalim, idare ediyom ben allaha sukur... Sen ne uzerine egitim goruyosun? hadi ahyirlisi bakalim insallah kontrol'de hersey yolunda gider cnaim.... IYI dersler...

ben Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum.açıktan.nisanın 2 ve 3 ünde vizerlerim var:21:

Arkadaslar

Masallah baya transferi olcak arkadasimiz var Nisan'da Liste yapmami istermsiniz? Ne dusunuyorusunuz eger isterseniz? Yasinizi,kacinci denemeniz oldunu, ve tedavi gordunuz merkezi biddeee arkadaslar bizim listemiz farlik olsun eger isterseniz tabiki Liste yapmak.. Allah ansip eder bebeizlerimiz olursa kiz ve erke ismi istediniz

hadi yap evet evet :46::46::46: ama bu son liste olsun artıııııkkk..
Ayse- yas:31- 2. deneme, Bursa ART, kız:elif-oğlan:???

Arkadaslar

olsun listemiz sonra isimlerin karşısına sırayla hamişşşş yazalım :)))))
3. denemem doktorum prof.lemi ibrahimoğlu kız erkek farketmez hayırlı ve sağlıklı olsun.kızım olursa adı ecrin nisa olsun istiyorum erkek te henüz karar vermedik.belki emir olurrr...eksik yazdıysam uyar lütfen:46:

..............................................

Son düzenleme:
ne işle meşkulsun canım.transferine izin al amaaaa....yatacağız :)) kımıldamak yokk:49::49::49:

devlet memuruyum..
transferden sonra rapor alırım ama bu sefer yatmaaaam, geçen sefer yattım da noldu sadece daha da çok sıkıldım. bu sefer kısmet olursa 3 gün yatarım sonra kocamı da alıp romantik bir tatil yapıcam..:69:

devlet memuruyum..
transferden sonra rapor alırım ama bu sefer yatmaaaam, geçen sefer yattım da noldu sadece daha da çok sıkıldım. bu sefer kısmet olursa 3 gün yatarım sonra kocamı da alıp romantik bir tatil yapıcam..:69:

ama çok yorma kendiniii....

bilmiyorum neresi olur da şöyle sakin huzurlu bir yerde 2-3 gün geçirmek iyi gelir diye düşünüyorum.. Allah o günlere çıkarsın da inşallah..

eh işte kritik eşiğe gelmedik daha :))

ben didiyoommmm...akşama yine gelirim inşallah ...şimdi bi kaç iş halletmem gerek...sana ve tüm arkadaşlara iyi akşam üstleri... paii...:71::71:

Back
X