• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

merhaba kızlar bende nisanda tedaviye başlamayı düşünüyorum. 1 senedir rapor çıkarmak için bir sürü işle uğraştım, bir sürü aşılama bi sürü test vs. lakin sgk ile anlaşmalı birkaç yer varmış. alternatif çok az yani. bende istanbul tüp bebek merkezinde karar kıldım. pazartesi günü randuvum var ön görüşme için. aranızda raporlu gidenler varmı yada hangi merkezlere gidiyorsunuz ?

kizlar bende pazartesi ignelere basliycam nisanda olicak allah izin verirse transferim benimki pgt ile olicak ama esimde genetik bozukluk oldugu icin
bu ilk denemem olicak
bana cok dua edin ollurmu
ben cok heyecanliyim
ama icimde sanki olicakmis gibi bi his var
hatta kesin olicak diyorum

İnşallah canım hep dua ediyorum Allahım başıma gelen köüt şeylerin arkasında saklı hayırları görebilmem için benim kalp gözümü aç diyorum. Mutlaka bir hayır vardır bu işte de..
Valla iğnelerin nasıl kist yaptığını profesör olmasına rağmen doktorum bile anlamadı, ilk kez böyle bir durumla karşılaşmış:44: Bana mikrodoz protokol uygulanıyor, hapı kistelrim dağılsın diye kullanıyorum. Hap bittikten 3 gün sonra başlanacak iğneler 12 veya 14 gün..

ohh maşallah Allah gönlüne göre versin canım :))

Ederim tabi de millet bir taneyle başa çıkamazken sonradan pişman olmayasın :)) Şaka bir yana çoğul gebelikler kulağa hoş gelse de çok riskli iyisi mi birer birer doğuralım..

haklisin canim, riski cok daha dun arkadasim ikiz bebk dunyay getirdi, bir kiz erkek sevincide bambaska oluyor, asilama ile hamile kaldi.... Hamileligidie cok rahat gecti ama tabiki riskli zatten Canada'da senden imza liyolar ikiden fazla geblik olursa diger gebelikleri sonlandirmak icin.... Rabbim ansip eylesinde bir evlt bile bizim yuzumuz fazlasi ile guldurmeye yeter eminimkiii tum arkadaslar gibi...

devlet memuruyum..
transferden sonra rapor alırım ama bu sefer yatmaaaam, geçen sefer yattım da noldu sadece daha da çok sıkıldım. bu sefer kısmet olursa 3 gün yatarım sonra kocamı da alıp romantik bir tatil yapıcam..:69:

Aman Romantik tatilde Dikat Embriyo var'i Unutma KArdes,,,,:54:

merhaba kızlar bende nisanda tedaviye başlamayı düşünüyorum. 1 senedir rapor çıkarmak için bir sürü işle uğraştım, bir sürü aşılama bi sürü test vs. lakin sgk ile anlaşmalı birkaç yer varmış. alternatif çok az yani. bende istanbul tüp bebek merkezinde karar kıldım. pazartesi günü randuvum var ön görüşme için. aranızda raporlu gidenler varmı yada hangi merkezlere gidiyorsunuz ?

Canim ben bu rapor islerinden hic anlamiyorum , ins,. baska arkadaslar bilgilendirir seni... Insallah gorusmende hersey yolunda gider...

kizlar bende pazartesi ignelere basliycam nisanda olicak allah izin verirse transferim benimki pgt ile olicak ama esimde genetik bozukluk oldugu icin
bu ilk denemem olicak
ben cok heyecanliyim

KEsinlikle olcak, biz bu sayfada sadece Pozitif dusunmeye kadar verdik arkadasim onun icin baska cevap bekleme bizden LOL, Ins. rabbiminde yardim ile...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI :49:

Ayse............31................2.................Bursa Art.....................Elif ve erkek ???

Nisa.............25...............3...........Prof. Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve ???

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Su ve Efecan

Kardelen.......

Nergis.........

Son düzenleme:

bu ilk denemem olicak
ben cok heyecanliyim

ikinize de hayırlı olsuuuun.. Rabbim bir kerede kavuştursun evlatlarınıza. İçinizdeki heyecanı ve umudu ne olursa olsun kaybetmeyin. Tecrübeli biri olarak diyorum ki bizim tek ilacımız inanç ve dua..

nasılsınız bakalım....ben kötüyüümmm:59::59::58::58:grip oldummm:2::2::2:olmaması gereken bişey ...ve ilaç kullanmaya korkuyorum.napayaım sizce ilaç alsam olur mu? sadece d.kontrol hapı kullanıyorum.bi etkisi olur mu farklı ilaç alıncaaa...yoksa doktorumu mu arayayım.

adaş olacaklar işte ne güzel :)))

Insallah olsunlar adas ama ben iki isim arasinda akrasizim hala elifnaz yada almira naz... bakalimm ilk gordum an karar vercem,,,, ben esim saolsun bu kurtlar vadisi dizini izliye izliye Elif Turkusune takmisti cokseviyouduuu ordan geliyo

nasılsınız bakalım....ben kötüyüümmm:59::59::58::58:grip oldummm:2::2::2:olmaması gereken bişey ...ve ilaç kullanmaya korkuyorum.napayaım sizce ilaç alsam olur mu? sadece d.kontrol hapı kullanıyorum.bi etkisi olur mu farklı ilaç alıncaaa...yoksa doktorumu mu arayayım.

Canim al bendende ayni hapsura hapsura bir hal oldum bide ustune burun akintisi, esimde ilac almami istemiyooo LOL, doktoruna danis ben caylarla filan idare etmeye calsiiyom, istrahat ediyom.... sanmiyorum olsun ilac alsanda cunku emriyo trasnfer edildikten sonra bence dikkat etmelisin... Antibiyotikte almiycana gore bence bisey olmaz ama gelde benim ese anlat gonlu olsun diye boyle idare ediyoz.... Sen gine doktoru ara :84::80::42:

:44:
günaydın iyi pazarlar..
sizce zamanı hızlandırmanın bir yolu var mıdır? acaba ne yaparsam zaman su gibi akar da nisan gelir?

:44:
günaydın iyi pazarlar..
sizce zamanı hızlandırmanın bir yolu var mıdır? acaba ne yaparsam zaman su gibi akar da nisan gelir?

merhaba cnaim keske oyle bir yetengimiz olsa ama malesef, sabredip beklemekten baska care yok, her gun takvime bak, saate bak vallahi her dakikayi hesapalr oldum elimde olmasada.... Hayirisi bakalim arkadaslar ama gecicek bugunler ins, nisan geldimide bi su tahlil gunu gelse diye gun saymaya basliycaz, bebis tutundumuda ins. dogum gunune kadar gun saycaz hemde 9 ayyy en zoru

Canim al bendende ayni hapsura hapsura bir hal oldum bide ustune burun akintisi, esimde ilac almami istemiyooo LOL, doktoruna danis ben caylarla filan idare etmeye calsiiyom, istrahat ediyom.... sanmiyorum olsun ilac alsanda cunku emriyo trasnfer edildikten sonra bence dikkat etmelisin... Antibiyotikte almiycana gore bence bisey olmaz ama gelde benim ese anlat gonlu olsun diye boyle idare ediyoz.... Sen gine doktoru ara :84::80::42:

eşim bana da izin vermiyor canım...dün çok kötüydüm...şimdi birazcık toparladım...portakal yiyorum ama o da şekerimi çıkarıyor:20::2:napacağım bilmiyorum....sen nasılsın....

Back
X