2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

evet güzel beşikler mobilyalar var ama ben bebek odası istemiyorum açıkcası 3-4 yaşına girince güzel bir oda alırım şimdi beşik şifonyer birde askı dolabı alıcam biraz minyatur alıcam duvarada birkaç raf yaptırıcam oyuncak ve çerceveler için o kadar beşikte 2 tane alıcam oyun parkı ve küçük hamak beşik burda beşikler ucuz bence hamak beşik küçükken çok iyi oluyomuş çok sallanıyoya susması açısından zaten puseti salıncağı derken oda dolucak şimdilik düşüncem bu tabi 5 aya fikrim değişmesse :66::66: ben biraz gördüğüne popusu geçen biriyim :62:

haklisin cnaim bende oyle dusunuyodum, turkiye`de parkyatak diyolar ya onlardan alirim iki tane diyodum ama simdilik tamamaen vazgectim cunku burdaki besiklerin yuzde doksani belirli bir sure besik ondan sonra, cocuk , genc yatagina donusuyor, iki defa harcamiycam hem icim rahat edene kadar besik ondan sonra sadece kenarlara takilan iki tahtayi aliyosun, tek kisilk yataktan birazdaha buyuk oluyor, resim eklemeyi ogreneyim ekliycem.... birde bu yerde hani icinde hem uyuyabiliyolar hemde, uyutmak icin rocking chair diyolar turkce ne bilmiyorum vallahi iki tanede onlardan alcam, dize alissinlar istemiyorum o gunelri gorurusem ins. burda odada dolap gomme canim onin icin dolap gerek yok, sadece belki cekmeceli alirim kucuk bir tane,... duvar dekorlarini ben hazirliycam ins, alip kendim yapcam....

Aynen canim fikrim degizmezse bende simdilik bunda karar kildim, bakalim hayirlsi.... ya simdi oyunparkini alsam hem cok ince ic katlari belirli bir kiloya gelene kadar rahat yatarmi bilmiyorum hem en fazla 2 yasa kadar kullanirsin oda zor belki... besik alsam biraz buyuduleri onu cikarririm bir 4 yasa kadar yatarlar sonra okula basladilarmida ins. yetiskin yatagina cevirim diyorum... bakalim resim ekliycem ins.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız ve desteginiz için bugün yine serumumu yedim dr bugün bakmaya gerek yok daha suyu dolmamıştır dedi bir görsem dedim yok dedi :43::43:yarında serum verelim pazar bekle pazartesi herşey belli olur dedi:43::43: aglamaktan kafayı yedim bebegim ne alem bilmiyorumkiii en son ultrasyonda sıvısı yok sanki can çekişir gibi kıpırdayamıyordu sadece minicik kalbi oynuyordu herşeye inat onun bile yaşam mücadelesi var hangi dru arasak yapılacak en iyi şey serum başka bişey yok beklenecek mecbur dendi kimide okadar doluki kabul etmedi nasıl beklerim bilmiyorum her defasında kanama geliyormu diye soruyor dr :5: yok gelmiyorrrrrr bebegim beni terk etmezzzz o etmezse ben o içimde yaşamasa bile kıyaammki ister zehirlesin ister öldürsün ben onunla dogdum o benim yüzümü güldürdü onunla ölmek istiyorum :43::43:
ne olur kusura bakmayın artık neyin nereye gittigini bilmeden belki bilinçsizce yazıyorum ama ben bebegimi çok zorlu yollardan gelerek buldum kalbini duydum cinsiyetini ögrendim kime benzedigini bile biliyorummmm..:emir_bebek:

RABBİM bize yardım ettttt....

Ranacimm saten senin adini grdum aglamaya basladimm...okurken ise dayanamdim cok daha kotu oldum...rabbim size bagislasin miniginiziii...inat eder kalir sizlee insallah..bolbol su ic cnm bari..ptesii buyuk gun bize gusel haber vrcrnn..ay anam cok zormuss tanimasanda bu bebek olayiyla butunlesiossunn...allahim sen hepimizi koruuu

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız ve desteginiz için bugün yine serumumu yedim dr bugün bakmaya gerek yok daha suyu dolmamıştır dedi bir görsem dedim yok dedi :43::43:yarında serum verelim pazar bekle pazartesi herşey belli olur dedi:43::43: aglamaktan kafayı yedim bebegim ne alem bilmiyorumkiii en son ultrasyonda sıvısı yok sanki can çekişir gibi kıpırdayamıyordu sadece minicik kalbi oynuyordu herşeye inat onun bile yaşam mücadelesi var hangi dru arasak yapılacak en iyi şey serum başka bişey yok beklenecek mecbur dendi kimide okadar doluki kabul etmedi nasıl beklerim bilmiyorum her defasında kanama geliyormu diye soruyor dr :5: yok gelmiyorrrrrr bebegim beni terk etmezzzz o etmezse ben o içimde yaşamasa bile kıyaammki ister zehirlesin ister öldürsün ben onunla dogdum o benim yüzümü güldürdü onunla ölmek istiyorum :43::43:
ne olur kusura bakmayın artık neyin nereye gittigini bilmeden belki bilinçsizce yazıyorum ama ben bebegimi çok zorlu yollardan gelerek buldum kalbini duydum cinsiyetini ögrendim kime benzedigini bile

ne olur kusura bakmayın artık neyin nereye gittigini bilmeden belki bilinçsizce yazıyorum ama ben bebegimi çok zorlu yollardan gelerek buldum kalbini duydum cinsiyetini ögrendim kime benzedigini bile
biliyorummmm..:emir_bebek:

Canım benim ins. RBbim bebeğini hAyirlisi ile dünyaya glmesi için yardım Erdel, hepimiİn yavruları Rabb'ime emanet.... Pazartesi ins. Sevinç gözyaşları dokcez canım, hlycn ins. Karamsar lütfen olma kardesim, sayiden insan bu kadar yaklasmisken avucundan bebeğinin hayallerinin kYop gitmesi eminimin çok zordur ben bile düşünmeye inanki korkuyorum, yavrularıma birsey
Olsa ne yaparım diye, herhalde kafayı yerim diyorum Ama Allah'tan gelenede isyanımız olamAz, ben kalpten inanıyorum , ve dua ediyorum bol bol sıvı al, Rabbim ona ömür vermişse hiç birsey olmaz evvel Allah'ın izni ile

ne olur kusura bakmayın artık neyin nereye gittigini bilmeden belki bilinçsizce yazıyorum ama ben bebegimi çok zorlu yollardan gelerek buldum kalbini duydum cinsiyetini ögrendim kime benzedigini bile biliyorummmm..:emir_bebek:

Rana dualarım seninle, pazartesi inşallah güzel haberler alacaksn,su ve serumu maksimum düzeyde al lütfen..

ranacım sakın ağlama üzme bebeğini inşallah canım hiç birşey olmıcak küçüğüne dualarımız seninle allahım bize bu duyguyu tatdırdı binlerce kez şükürler olsun inşallah kucağımıza aldığımız günleride görücez moralini bozma her şey taktiri ilahi senin yerine kendimi koyamıyorum yaşadığın kolay birşey değil biz maddi manevi çok emekler verdik onlar için kolay kaybetmek istemiyoruz allahım yardım edicek o kadar büyükki sen sadece isyan etme dua et birtanem.

yüzünü bir kere güldüren yavrun bir mucize daha yapacak anasına babasına.. Rabbime sığındın senin için bir mucize daha diliyorum.. umarım bu dünyada ona içecek su nasip etmiştir güzel Allahım da sağlıkla gelir.. yüreğimdeki tüm iyi niyetlerle duacınızım..

Casimmmmm bnde tam sana ozel msj atmak icin sayfana gttim baktim yesil yanoo bu topicteymisnn..merak ettim 20sinde transferin vardii ne almedesinn anne adayii:1:

slm kızlar ne hbr kızım beni hafta sonu çok korkuttu cumartesi biraz fazla gezdim sanırım en son kuaföre gittim lavabaya gittim oradada ne göreyim kahverengi akıntı gelmiş akşam saati doktor çıkmış yok hemen progenex iğne oldum eve gittim yattım sonra pembe pembe oldu biraz ama ömrümden ömür gitti bugün koştum doktora baktı bebişime kalp atışları gayet iyi ama kımıldamıyodu ben panik neden kımıldamıyo falan filan uyuyo dedi doktorda korkma herşey yolunda kanaman olursa haberim olsun o zaman hemen gel ama pembe akıntı önemli değil plesante 28.haftaya kadar yerleşmeye çalışıyo ondan kaynaklanıyo korkma dedi ama gel sen bana sor kesin fazla yürümekten oldu doktor alakası yok dedi ama bence öle :90: birdaha okadar çok dolaşmıcam hamile hamile ne uyarsam ben arkadaşlara neyse alalhıma çok şükür miniğim iyi.. allah hepimizin yavrularını korusun ranacım inşallah sende güzel haberlerle geliceksin..

slm kızlar ne hbr kızım beni hafta sonu çok korkuttu cumartesi biraz fazla gezdim sanırım en son kuaföre gittim lavabaya gittim oradada ne göreyim kahverengi akıntı gelmiş akşam saati doktor çıkmış yok hemen progenex iğne oldum eve gittim yattım sonra pembe pembe oldu biraz ama ömrümden ömür gitti bugün koştum doktora baktı bebişime kalp atışları gayet iyi ama kımıldamıyodu ben panik neden kımıldamıyo falan filan uyuyo dedi doktorda korkma herşey yolunda kanaman olursa haberim olsun o zaman hemen gel ama pembe akıntı önemli değil plesante 28.haftaya kadar yerleşmeye çalışıyo ondan kaynaklanıyo korkma dedi ama gel sen bana sor kesin fazla yürümekten oldu doktor alakası yok dedi ama bence öle :90: birdaha okadar çok dolaşmıcam hamile hamile ne uyarsam ben arkadaşlara neyse alalhıma çok şükür miniğim iyi.. allah hepimizin yavrularını korusun ranacım inşallah sende güzel haberlerle geliceksin..

amannn canımmmm valla bu bebişler bizi çok korkutuyor yaaa
şükür yokmş bişey.bende merak ediyorum kuzumu yaa görmek i,stiyoırum
iyi olsunlar yeter ki

amannn canımmmm valla bu bebişler bizi çok korkutuyor yaaa
şükür yokmş bişey.bende merak ediyorum kuzumu yaa görmek i,stiyoırum
iyi olsunlar yeter ki

evet canım onlar iyi olsunda her hafta doktordayım doktor her defasında 3 hafta sonra görüşelim diyo hop bişey oluyo hadi ben yine orda artık bütün personel tanıyo beni onu görünce o kadar içim rahatlıyo kımıldamaya başlasalar daha rahat olucaz sürekli onları hissedicez.. bulantılr çok azaldı artık birgün sabah bulantı olmayınca acaba bişeymi varki diye içime kuşku düşüyo sizlerede oluyomu aynı şey sürekli aklımda iyimi bişey olurmuki valla çok zormuş hamilelik ya biz zor bulduğumuz için bu kadar takıntılıyız.. normal yolla hamile kalanlara soruyom şu test oldumu bu oldumu o kadar ilgisizlerki bilmem testler oldu ama iyimiş iyimiş diyo geçiyolar biz ihtisas yaptık nerdese allahım emeklerimiz gör yarabbim bebeklerimizi koru..

ya arkadaşlar şu hamilelik çizelgesini nasıl yapıyodunuz banada sölesenizya bir benim yok yaaa

evet canım onlar iyi olsunda her hafta doktordayım doktor her defasında 3 hafta sonra görüşelim diyo hop bişey oluyo hadi ben yine orda artık bütün personel tanıyo beni onu görünce o kadar içim rahatlıyo kımıldamaya başlasalar daha rahat olucaz sürekli onları hissedicez.. bulantılr çok azaldı artık birgün sabah bulantı olmayınca acaba bişeymi varki diye içime kuşku düşüyo sizlerede oluyomu aynı şey sürekli aklımda iyimi bişey olurmuki valla çok zormuş hamilelik ya biz zor bulduğumuz için bu kadar takıntılıyız.. normal yolla hamile kalanlara soruyom şu test oldumu bu oldumu o kadar ilgisizlerki bilmem testler oldu ama iyimiş iyimiş diyo geçiyolar biz ihtisas yaptık nerdese allahım emeklerimiz gör yarabbim bebeklerimizi koru..

aynen canım dr banada 1 ay sonra dedi ben hemen çığlık attım hayırrr dedim,o zaman 15 gün sonra gel dedi bende tamam dedim ama nerde 10 günü geçince bana geliyorlar,bende nerdeyse hiç bulantı olmadı sadece yemeğe karşı tiksinme gelmişti o da geçti çoktan nerdeyse 15 günde 1 kilo alıyorum ya:(
evet bende bazen soruyorum arkadaşlara verdikleri cevapla daha bi sinir oluyorum hatta geçende birisi aynen şu cümleyi kurdu
--ayy şekerim benim hamileliğim sorunsuz geçtiği için ben bilmem öyle şeyler
gıcık şey:47: ben senden destek ol diye ağzından çıkcak bi kaç cümleye muhtacım snein yaptığına bak
sinir oluyorum böylelerine...bende bundan sonra kimseye sormayacağım.
Rabbim bize acısını yokluğunu yaşatmasın hepimiz kucağımza alaım ınş canım
burda en iyi biz anlarız birbrmizi.

ya arkadaşlar şu hamilelik çizelgesini nasıl yapıyodunuz banada sölesenizya bir benim yok yaaa

ay canım banada bi arkadaş tarif etti öyle zor yaptım ki unuttum bile:)
bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana evet yap iyi oluyor
girmeseniz bile görüyoruz kaçıncı haftada oldumuzu

aynen canım dr banada 1 ay sonra dedi ben hemen çığlık attım hayırrr dedim,o zaman 15 gün sonra gel dedi bende tamam dedim ama nerde 10 günü geçince bana geliyorlar,bende nerdeyse hiç bulantı olmadı sadece yemeğe karşı tiksinme gelmişti o da geçti çoktan nerdeyse 15 günde 1 kilo alıyorum ya:(
evet bende bazen soruyorum arkadaşlara verdikleri cevapla daha bi sinir oluyorum hatta geçende birisi aynen şu cümleyi kurdu
--ayy şekerim benim hamileliğim sorunsuz geçtiği için ben bilmem öyle şeyler
gıcık şey:47: ben senden destek ol diye ağzından çıkcak bi kaç cümleye muhtacım snein yaptığına bak
sinir oluyorum böylelerine...bende bundan sonra kimseye sormayacağım.
Rabbim bize acısını yokluğunu yaşatmasın hepimiz kucağımza alaım ınş canım
burda en iyi biz anlarız birbrmizi.

kesinlikle sorma zaten herkesin hamileliği farklı artı bizimki daha özel onlar bizi kusurlumuş gibi görüyolar ama hayır biz daha çok emek harcıyoruz her anını yaşıyoruz kolay olmadıkları içinde onlara daha çok sevgimizi vericez.. yaa bu arada sen bari söyle gülsüm şu hamilelik çizelgesi nasıl oluyor :52::52:

Back
X