• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Dogum yapanlara çook geçmiş olsun tekrar
Yapacak olanlarada sağlıcakla gelsin bebişleri Ayşecim ve hly ve diğerleri öpüyorum sizi..

Kyr bende yeşil görünce nerdesin diye bakem dedim sende burdaymışsın meğer :9:
Canım meleklerin nasıl kesinleştimi 2 tane bebişimiz olacagı nasılsın?

Kizlarr ayse ve bebegi iiimis allaha sukur..dun dogmusss elif meryemm:nazar:allahim uzun omurlu saglikli bi bebek olurr...

Kizlarr ayse ve bebegi iiimis allaha sukur..dun dogmusss elif meryemm:nazar:allahim uzun omurlu saglikli bi bebek olurr...

Canim nasilsin.nasil gidio tedavin ne zmn insaallah hers yolundadir hatta kendiliginden gebe kalirsin insaallah:nazar:Biz de seni opuoz hevuk teyzesiii:16:

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin gelmiş, Ne mutlu size yeni yıla hep beraber giriyorsunuz. Allahım nazarlardan korusun, anasıyla, babasıyla sağlıklı bir ömür nasip etsin...

Kızlar bu sene bebişlerinizi getirdi sizlere, diliyorum hep birlikte harika yıllarınız olsun, geriye kalan bizlere de nasip olsun...
Yeni yılınız kutlu olsun...

Canim nasilsin.nasil gidio tedavin ne zmn insaallah hers yolundadir hatta kendiliginden gebe kalirsin insaallah:nazar:Biz de seni opuoz hevuk teyzesiii:16:

Ben tedaviye başlamadım ki :1: en son film çekildim tüplerim tıkalı değilmiş bana umut oldu buda bende biraz daha bekliyim dedim inşallah kendi gelir canım umudum o gelmezse yine tüp bebeğe başlıycaz biraz zaman 2 3 ay deniycem olmazsa martta filan başlarım..Canım bi sen keldın inşallah sende hayırlısıyla oğluşunu alırsın kucagına ohh miss :42:ende seni öpüyorum bebeğini kocaman bir nefesle kokluyorum :1:(Ben bebekleri öpmeye kıyamıyorum çünki koklarım anca )

cnm kusura bakma görmemişim ben seni, sanırım sen yazdın ben çıktım. Yoksa görsem cvp yazmaz mıyım hiç?
Nasılsın cnm? Nasıl gidiyor?

Görmemişsindir canım mutlaka burdaydın ama bazen sayfayı yenilemeden çıkmıyor son yazılanlar..
İyiyim Allah'a şükür bide bebeğim gelse ozaman değme keyfime işte böyle
Sna sordugum soruların cevabınıda baktım buldum Kesinleşmiş 2 Melek geliyormuş :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:İnşallah kucagına almakta nasip olur hayırlısıyla..

Evet hevukcum bi ben kaldim..bende saglicakla hayirlisiyla bebegimi kucagima alsaydim insaallah:nazar:Son zamanlar insan iiice tedirgin oluorrr...ama herseyin hayirlisi...ne guzel bebegin kendiliginden gelir insaallah..sen ve esinde hethangi baska bi sorun yoksa neden olmasinn..:1:bak ayseyle bana secret yapa yapa hamis kladik:1:Sevgiler:71:

canyoldaşlarım nihayet yazabiliyorum..
perrşembe sabahı saat tam 10.08 de genel anestezili sezaryen ile 1960 gr.lık bir kızım oldu sanırım dünyanın en çirkin! kızı:nazar: durmadan ağlıyorum bakıp bakıp ağlıyorum hayatımda hiiiç böyle bişey hissetmedim.. zillim kuvöze girmedi 4 saat kadar gözlem altında kaldı durumunu iyi buldukları için yanıma getirdiler kucağıma verdiklerinde ağlamaktan içim çıktı... doğum epidural olacaktı eşimle beraber girdik ameliyathaneye ama son anda galiba tansiyonum çok çıktı doktor gel biz seni uyutalım dedi iyi de oldu çok heyecanlanmıştım çünkü... ama zaten eşim en kanlısından bir belgesel çekmiş baştan sona :)))
şimdi şükür bir derdim yok az mama takviyesi daha çok sütle 2 saatte bir besleyerek idare ediyoruz. ablamla nöbetleşe uyuyoruz. bol bol humana çay rezene çayı dereotu malt içeceği tüketiyorum sanırım epey işe yarıyor tavsiye ederim...
yaa kızlar ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum işte böyle bişey anlatılamaz kiii..
arayan soran özelden mesaj atan tüm can dostlarıma binlerce teşekkür Rabbim olanların evlatlarını bağışlasın hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin olmayanları bu yolda hiç uğraştırmasın hasretlerini dindirsin..
hepinizi öptüm kızıma gidiyorum özledim...

:1::1::1::1::1::1::nazar::nazar:Rabbim
Hepimizi korusun gozyaslarimiz sikintidan deil hep mutluluktan olsun bundan sonra insaallahhhh

Evet hevukcum bi ben kaldim..bende saglicakla hayirlisiyla bebegimi kucagima alsaydim insaallah:nazar:Son zamanlar insan iiice tedirgin oluorrr...ama herseyin hayirlisi...ne guzel bebegin kendiliginden gelir insaallah..sen ve esinde hethangi baska bi sorun yoksa neden olmasinn..:1:bak ayseyle bana secret yapa yapa hamis kladik:1:Sevgiler:71:

Canım inşallah sende sağlıklı bir şekilde alırsın Oğlunu kucagına..
Bu secret ın anasını kovalasınlar :1: Hiç işime yaramıyo olumlu düşünüyorum hep arkamdan itiyo beni secret :1:
İnşallah ay ben çok duygulanıyorum kızlar yazdıklarınızı okudukça :43: :43:
Bende o duyguyu tamak istiyorum İnşallah evlatlarınız çok hayırlı olsun..:nazar::nazar:

perrşembe sabahı saat tam 10.08 de genel anestezili sezaryen ile 1960 gr.lık bir kızım oldu sanırım dünyanın en çirkin! kızı:nazar: durmadan ağlıyorum bakıp bakıp ağlıyorum hayatımda hiiiç böyle bişey hissetmedim.. zillim kuvöze girmedi 4 saat kadar gözlem altında kaldı durumunu iyi buldukları için yanıma getirdiler kucağıma verdiklerinde ağlamaktan içim çıktı... doğum epidural olacaktı eşimle beraber girdik ameliyathaneye ama son anda galiba tansiyonum çok çıktı doktor gel biz seni uyutalım dedi iyi de oldu çok heyecanlanmıştım çünkü... ama zaten eşim en kanlısından bir belgesel çekmiş baştan sona :)))
şimdi şükür bir derdim yok az mama takviyesi daha çok sütle 2 saatte bir besleyerek idare ediyoruz. ablamla nöbetleşe uyuyoruz. bol bol humana çay rezene çayı dereotu malt içeceği tüketiyorum sanırım epey işe yarıyor tavsiye ederim...
yaa kızlar ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum işte böyle bişey anlatılamaz kiii..
arayan soran özelden mesaj atan tüm can dostlarıma binlerce teşekkür Rabbim olanların evlatlarını bağışlasın hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin olmayanları bu yolda hiç uğraştırmasın hasretlerini dindirsin..

Gözün aydın olsun canım. Annesi daha minicik ama o biraz büyüsünde kıskandırsın seni güzelliğiyle.
geçmiş olsun sana çok çok bizede dua etseydin doguma girmeden..
Resimleri koysanız ya ben çok merak ediyorum poklu bebişlerinizi :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

:1::1::1::1::1::1::nazar::nazar:Rabbim
Hepimizi korusun gozyaslarimiz sikintidan deil hep mutluluktan olsun bundan sonra insaallahhhh

Amin inşallah Amin benimde sen bana doguma girmeden dua et olurmu öyle derler dogumda edilen dualar kabul olurmuşş..
Rabbim senide kurtarsın inşallah 2nizide korusun Mevlam..

Canim gozun aydin, rabbim anali babali, saglikli sihatli, imanli buyutmeyi nasip eylesin ins. okuyunca o kadar sevindimki hep aklimdasiniz ama firsat bulup giremiyorumki yazayim... tekrar tebrikler... kizimiz minicik ama masallah sagligi yerindeki kuvezde tutmamislar annesi, simdi hem snein sutun hem mama bak gorursun ne hizli kilo alip tosuncuk olcak minik kus..... bende oyleydim cnaim dogumda dogumdan sonra bakip bakip ya bu benimmi, hele o ilk aglama sesini duydumda ben nasil olmustum.... Ameliyatlasin cok dikkat et kendine yoksa benim gibi cok cekersin, gogus bolgeni ozellikle skain usutme..... oksurmek, hapsurmak bile o ameliyat yerini ansil sizlatiyor...

Ayse benimki gogsumu almiyor bacim ama sen sen ol sakin biberona alismasin, benim ssutumu sagip makine ile biberonla veriyorum, gogus iltihapi oldum o zamann 1 hafta kadar emziremedim biberona alisti gogsumu almiyor.. ama ugrasmaya devam etcem alsin diye bakalim.... burda senin saydiklarindna olsa bende inanki alirim... ama cok sukur sutum simdilik yetiyor pasama,.,, ben bol bol su icip, bide sabah 5-6 arasi masalllah sagdimi cok sut geliyor.... hormonlar sabaha karsi daha cok sut salgiliyor, bide sagarken hep ogluma bakiyorum oda sutu etkiliyormus....

Tekrar tebrikler canim... gozun aydin...

Back
X