• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Hevukcum iyi dileklerin icin sagol:71:insaallah dogum sirasiinda olmayan herkese ederim dua..

Silanazcim 36hafta 4gunluguz iste.2988 bugunku kilomuz.ne kdr kaldi onu allah bilir.ayin18inde randevum var bilemiorum artik..benimki sizleriniinden genc olcak :1:ondan sekerim...mis oglunu öp oglum icin:71:

Habbu arada secret iyi dusunuosun pozitif oluosun ve hersey senin istedigin gibi pozitifle sonuclaniooo

slmm arkadaşlar bugün 21. günümüz yarı kırkımız çıktı ancak yazabildiyorum sizlere detayları yazarım demiştim...
21. aralık 2011 saat 08.50 de dünyaya açtı gözlerini emirim sezeryan la oldu ve ben bütün her şeyi hissetimm kestiğini bile doktorun ama inannınn hiç canım yaanmadı en son bebekk çıkacağında karnıma basmasını vee o güzell minik sesiii ni duymamla bir ohh çekmemm gözlerimm dolu dolu oldu ama ağlayamadımm neyseee bebeği aldı hemşire gidiyordu dr.getir bakalım annesi öpsün dedii tabii bande şap diye 2 defa öptüm oğlumuu bu duygular anlatılmıyorr arkadaşlarr rabbim herkeze yaşatsınn inşallahhh bebeğimi emziriyorum hafiff sarılık çıktı ama gözlem altınada kalamaya gerek yok dedi dr. şuan da geçti çok şükür cuma günü pişikten dolayı dr. a gittik krem verdi 3 tane kilosuda 3.600 olmuş doğduğundada 3.200 idi boyuda 52. cm saçları simsiyahh baya baya saç tıraşı gelmişş gibii uzunn:):)şimdilik aklıma gelenler bunlar ha birdee bebek bakımıı çok zormuşş hele uykusuzlukk ama her şey o minikk içinnn inşallahh büyüyünce kıymet bilenn hayırlı bir evlat olurrr .....
doğum yapan arkadaşlarr hayırlı olsunn bebişlerinizz ,yapacak arkadaşlarr ALLAHH sağa salimm kucağınıza almayıı nasipp etsinnnn. evlatt isteyen arkadaşlarda rabbim en kısa zamanda nasipp etsinn sizlereee

Ayy cnmm ne guzel anlatmissinn..:nazar:Emirin uyutmuyor mu sizi:1:olcak tabi kusum uyuduklarina say:1:

Tatlım cok saol 1 sen cevap yazmıssın bana tesekkur ederim.Napiyim kosturmaca haziran ayinda basladim calismaya hala devam ediyorum iste.Senin hamile olmana oyle cok sevindim ki tatlim allah tamamina erdirsin insallah.ozelden haberlesmeye devam edelim cnm opuyorum...

NAZAYŞE canım sana ulaşamıyorum özel msj kutun dolu silersen cevap gönderebileceğim inşallah girdiğinde yazdığımı görürsün.

Ayy cnmm ne guzel anlatmissinn..:nazar:Emirin uyutmuyor mu sizi:1:olcak tabi kusum uyuduklarina say:1:

uyutmuyorda laf mıı canımm uykuyuu unuttuk evimin işlerini bile yapamıyorumm kimseye bir şey diyemiyorumm dediğim zaman senin ddiğini söylüyorlarr :) senn nasılsın daha gelmiyorumm minikcikkkkk

Emirin doğmuş, Allah anali babali sağlıklı büyütsün. Zor günler ama inşallah kısa sürer annesi, vücudu düzene alışana kadar. Darısı isteyen, bekleyen herkese insallah

Kızlar herkese selam maşallah sayfanın bebisleri tek tek geliyorlar. Allahım sizlere bağışlasin, saglikla büyüsünler. Ben de haftabasi gittim kuzularımı görmeye. İkisi de cok iyi Rabb'ime binlerce şükür, ikisi de benimle mutluyum cok, Rabbim saglikla büyütsün. Sizlerin de takipcisiyim;)))

slmm arkadaşlar bugün 21. günümüz yarı kırkımız çıktı ancak yazabildiyorum sizlere detayları yazarım demiştim...
21. aralık 2011 saat 08.50 de dünyaya açtı gözlerini emirim sezeryan la oldu ve ben bütün her şeyi hissetimm kestiğini bile doktorun ama inannınn hiç canım yaanmadı en son bebekk çıkacağında karnıma basmasını vee o güzell minik sesiii ni duymamla bir ohh çekmemm gözlerimm dolu dolu oldu ama ağlayamadımm neyseee bebeği aldı hemşire gidiyordu dr.getir bakalım annesi öpsün dedii tabii bande şap diye 2 defa öptüm oğlumuu bu duygular anlatılmıyorr arkadaşlarr rabbim herkeze yaşatsınn inşallahhh bebeğimi emziriyorum hafiff sarılık çıktı ama gözlem altınada kalamaya gerek yok dedi dr. şuan da geçti çok şükür cuma günü pişikten dolayı dr. a gittik krem verdi 3 tane kilosuda 3.600 olmuş doğduğundada 3.200 idi boyuda 52. cm saçları simsiyahh baya baya saç tıraşı gelmişş gibii uzunn:):)şimdilik aklıma gelenler bunlar ha birdee bebek bakımıı çok zormuşş hele uykusuzlukk ama her şey o minikk içinnn inşallahh büyüyünce kıymet bilenn hayırlı bir evlat olurrr .....
doğum yapan arkadaşlarr hayırlı olsunn bebişlerinizz ,yapacak arkadaşlarr ALLAHH sağa salimm kucağınıza almayıı nasipp etsinnnn. evlatt isteyen arkadaşlarda rabbim en kısa zamanda nasipp etsinn sizlereee

merhaba arkadalsar bende giremedim bayadir firsat kalmiyorkiii

mersenem tekrar gozun aydin bacim, o bebek sesini duyupta sukur eden bir ohhh cekmeyen bir anne olmadigini dusunuyorum... pisik icin dhaa cok erken bacim ben nerdeyse her doyurmada altini degistiriyorum ciltleri simdi cok hassas mutlaka sik aralikla degistir... ben oglum kel tos cok az saci var hehheeh sarisin benimkide... canim benim oglum 37 gunluk oldu bir hafta once 4700 geldi.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. cok hizli kilo aliyorlar ilk ay, toparliyolar kendilerinii benim olgumda Emirhan , emir'le yari adas oldular hehhehheehh

Kızlar herkese selam maşallah sayfanın bebisleri tek tek geliyorlar. Allahım sizlere bağışlasin, saglikla büyüsünler. Ben de haftabasi gittim kuzularımı görmeye. İkisi de cok iyi Rabb'ime binlerce şükür, ikisi de benimle mutluyum cok, Rabbim saglikla büyütsün. Sizlerin de takipcisiyim;)))

amanda aman kuzucuklarinimi gordun sen masallah onlara kirkbir kere.... rabbim sanada hayirli bir gebelik donemi ile evlatlarina kavusmayi nasip etsin insaallllah bizde senin takipcinizizz

amanda aman kuzucuklarinimi gordun sen masallah onlara kirkbir kere.... rabbim sanada hayirli bir gebelik donemi ile evlatlarina kavusmayi nasip etsin insaallllah bizde senin takipcinizizz

Ahhhh cnm sagolasin gördüm valla bebislerimi, ikisi de iyiydi maşallah. Ay sonunda ikili taramamız var, allahım saglikla nasip etsin inşallah. Sizler benim icin birer ornek ve güç kaynagisiniz. Bebislerimi gördüm ama cok temkinli olmaya çalışıyorum, Rabbim bilir ne yaşayacağımı ben kendimi herseye hazırlamak adına fazla hayal kurmamaya çalışıyorum. Malum ikiz gebelik başlı basına risk, mevlam hakkımızda hayırlı yazılar yazsın.
Sen nasılsın? Oğlun nasıl? Nasıl gidiyor annelik? Hep aynı şeyi söylüyorum ama İnan cok içten söylüyorum koklaya koklaya op oglusunu benim icin:))

slm kizlar ne almedesiniz, giremiyorsunuz artikk bebsiler yogun tutuyo herhalde,,, HLYCN den haberi olan varmi arkadaslar dogum yaptimi merka ediyorum...

Evet sona kaldim ama sukurler olsun oglumun 23unde spinal anestezi ile kucagima aldim.allahim herkesleee yasatsin bu duyguyuuu:71:

merhaba arkadalsar bende giremedim bayadir firsat kalmiyorkiii

mersenem tekrar gozun aydin bacim, o bebek sesini duyupta sukur eden bir ohhh cekmeyen bir anne olmadigini dusunuyorum... pisik icin dhaa cok erken bacim ben nerdeyse her doyurmada altini degistiriyorum ciltleri simdi cok hassas mutlaka sik aralikla degistir... ben oglum kel tos cok az saci var hehheeh sarisin benimkide... canim benim oglum 37 gunluk oldu bir hafta once 4700 geldi.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. cok hizli kilo aliyorlar ilk ay, toparliyolar kendilerinii benim olgumda Emirhan , emir'le yari adas oldular hehhehheehh

ewt canımm emirimlee adşa sayılırlar ben aslında emirhan düşünüyordum ama soyisim demirhan olunca olmadıı adıla yaşasınn oğluşun canıımm maşaallahh kilosuda işyii bizimmkide iyi çok şükürr mama vermene gerek yok dedii dr. normalde bir ayda 900 gr alması yeterli imişş bizimkii 1.500 kiloo almışşş:nazar::nazar::nazar::nazar:ama bnm oğlan çok gazlıı gecelerii hiçç uyumuyorr uykusuzlukk dşındaa çomiyii anlaşıyoruzzz:)resminide attımm ablası bakarsınızzzz

Evet sona kaldim ama sukurler olsun oglumun 23unde spinal anestezi ile kucagima aldim.allahim herkesleee yasatsin bu duyguyuuu:71:

canım gözünn aydınn ALLAHH analı babalıı büyütmekk nasipp etsinn kaç kiloo doğduu oğluşunn boyu felannasılll

Canim benim tebrikler, tebrikler hosgeldi pasam sefa getirdi dunyamiza... rabbim anali, babali saglikli sihitli buyutmeyi ansip etsin hlyc ruyamda gordum biliyomusun seni, hihiii... arkadas ortamindayiz gore ortak arkadaslarimiz varsin hlycn ne yapti diyorum dogum yaptimi hayirsiz haber vermedi diyorum.. inanki artik vakit bulsamda anca disardaki islerime yetisiyorum diye girmemeye calisiyodum ama ruymadan sonra hemen girdim... sagol haber verdin icin... dogum nasil gecti bebeis nasil? kac kilo dogdu... nasilmis annelik... aman hlycn emzir bacim gogsunu ver.... musait oldunmu yaz detaylari insaallahhh...

ewt canımm emirimlee adşa sayılırlar ben aslında emirhan düşünüyordum ama soyisim demirhan olunca olmadıı adıla yaşasınn oğluşun canıımm maşaallahh kilosuda işyii bizimmkide iyi çok şükürr mama vermene gerek yok dedii dr. normalde bir ayda 900 gr alması yeterli imişş bizimkii 1.500 kiloo almışşş:nazar::nazar::nazar::nazar:ama bnm oğlan çok gazlıı gecelerii hiçç uyumuyorr uykusuzlukk dşındaa çomiyii anlaşıyoruzzz:)resminide attımm ablası bakarsınızzzz

ahh mersenem ahhh bacim gaz dertinden bizde neler cektik neler, aklina ne gleiyosa denedim rezene, serbetli su, kimyon seker kaynatmasi herseyy ama en son doktorumuzun verdigi dogal bir gaz damlasi bebegimi baya rahatladi... canim bizimde esim osmanli imparatorlugu duskunu oldugu icin bide tarih ogretmeni olunca boyle oluyor iste.... bende mama hic vermedim canim... ama benim oglan gogsumu almiyor sutu sagip veriyorum... malesef ugrasiyorum hala alsin diye ama bakalim... canim benimkide ilk ay 1700 aldi bizde sasirdik inanki... masallah oglum toparladi baya... ama benim bebis 3100 dogdu sonra 2880 dustu... sonra 4700 firladi... hihiiiii masallahhha hepsinemasalalhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: canim geceleri uyumasi icin ben biberonla doyurdum icin geneli sutu biraz fazla veriyorum daliyo hemen... ben bazen uyumadimi yeterki uyusun diye dizimd ebile salliyorum.. cunku yemek kadar uyumakda cok onemli gelisimleri icin....nereye attin kizz resmi

ahh ahh yerim ebn onu masallahhh subhanallah, barikk allahh kurban olurum ben ona yaa... rabbim nazarlardan saklasin acilarini, kotu gunelrini gostermesin...

Canım hadi gözün aydın
Geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün bebişimiz :emir_bebek:
Dua ettinizmi banada doğumlarda :49:Bi ben kaldım yaaaaa hadi kızlar b enide doğurtun :9::9:

Merserine çok şeker bu yaa Maşallah :nazar:
Çapkın çapkın gülüyo bu kız Allah'ım nazarlardan saklasın canım...
Kızlar sizlerde koysanıza bebişlerin resmini çok merak ediyorum..:26:

Back
X