2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Merserine çok şeker bu yaa Maşallah :nazar:
Çapkın çapkın gülüyo bu kız Allah'ım nazarlardan saklasın canım...
Kızlar sizlerde koysanıza bebişlerin resmini çok merak ediyorum..:26:

valla haklısınn cnmm sanırımm bnm oğlann çokk çapkınn olacakkk şimdidenn bellii inşallahh en kısaa zamanda darısıı sana cnmmm ...

ahh mersenem ahhh bacim gaz dertinden bizde neler cektik neler, aklina ne gleiyosa denedim rezene, serbetli su, kimyon seker kaynatmasi herseyy ama en son doktorumuzun verdigi dogal bir gaz damlasi bebegimi baya rahatladi... canim bizimde esim osmanli imparatorlugu duskunu oldugu icin bide tarih ogretmeni olunca boyle oluyor iste.... bende mama hic vermedim canim... ama benim oglan gogsumu almiyor sutu sagip veriyorum... malesef ugrasiyorum hala alsin diye ama bakalim... canim benimkide ilk ay 1700 aldi bizde sasirdik inanki... masallah oglum toparladi baya... ama benim bebis 3100 dogdu sonra 2880 dustu... sonra 4700 firladi... hihiiiii masallahhha hepsinemasalalhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: canim geceleri uyumasi icin ben biberonla doyurdum icin geneli sutu biraz fazla veriyorum daliyo hemen... ben bazen uyumadimi yeterki uyusun diye dizimd ebile salliyorum.. cunku yemek kadar uyumakda cok onemli gelisimleri icin....nereye attin kizz resmi

ya cnm o doğall damlanınn isminii yazsanda bende alsamm bana sadecee metsill verdii sürekli arabayla gezdiriyoruzz öylee uyuyorrr.... benimm oğluşda 3200 doğdu 3000 e düştüü ordan hesap edersem 1.800 alımş oluyorr ama ben doğduyu kilodan hesapladımm ayrıca mama vermediğimiz daha iyii doğal hormonsuz beslensinlerr , senin ki nden tutmadıı memeyi cnmm biz o yönden rahattızz çok şükürr hastanede yanıma gelir gelmezz tuttu boğazlı sıpammm:):)

valla haklısınn cnmm sanırımm bnm oğlann çokk çapkınn olacakkk şimdidenn bellii inşallahh en kısaa zamanda darısıı sana cnmmm ...

Canım ya :9: Kusura bakma lütfen bende erkek olarak biliyodum ama Battaniyesi pembe görünce
Hatta oğlun yazdım sonra tekrar resme baktım pembe gibi geldi bende Kızın yazdım..
Canım gerçekten çok çapkın olcak gibi Maşşah ..Kusura bakma lütfen..
Nedenide şimdi aklıma geldi canım Battaniyenin pembe oluşunun.Amin İnşallah Öpüyürum sizi :54:

Evet sona kaldim ama sukurler olsun oglumun 23unde spinal anestezi ile kucagima aldim.allahim herkesleee yasatsin bu duyguyuuu:71:

hülyaaaam gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömür versin oğulcuğunaa..
benim minnak kızım da bugün 36 günlük oldu, biraz toparladı çok şükür ama gaz ve uykusuzluk bizim de derdimiz.. doktor bize de damla verdi henüz etkisini görmedik düzenli kullanımda işe yarar dedi doktor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, evlatlarımıza sağlık versin..

Benim dogumla ilgili anlatfak pek biseyim yok.cati kintrolune gttik.dra gidene kdr tuhaftim surekli agliodum icine dogmus dememkki..catim uygunmus kafasi da iyi yerlesmis bole olursa beklicektik.ama sancim varmis ge ben hissetmiomsuum,.drda bnm korkak oldugumu bilio rahim ultrasyonunda bile kendimi geri cekiorum.hulya riske atmayalim gununde dolmak uzeresezeryan yapamim dedi.fikrimi sordu bekleyelim dedim.ama sancin var hissetmiosun en gec gece buraya gelceksin sancin icin normal doguma alcaklar seni bi sorun cikarsa seseryana almaya kalkcaklar desi.sezeryan ekibini toplamamiz en az iki saat.ben seni ve mucizeni tehoikeye atamam.sansliydin bu bebek sana geldi.sonradan pisman olmayalim bana guven dedi.veee. Apartopar beni aldikar.oglum yigidi16:40da kokluodum..mmissss gibiydi..allahima sukurler olsun.hic pisman deilim ben cok korkuodum cunku..oglum3640gr,53cm dogdu.bgun kntrolumuz var ..haber etmeye calisirim..
Hepinize tebrikleriniziden dolAyi tesekkur ederiz teyzeleri.hepinizin ogullarini kucaklioruz..kizlarinizi da cimdiklioruZ:1:(meryem tek kiz galiba:1:):nazar:

Benim dogumla ilgili anlatfak pek biseyim yok.cati kintrolune gttik.dra gidene kdr tuhaftim surekli agliodum icine dogmus dememkki..catim uygunmus kafasi da iyi yerlesmis bole olursa beklicektik.ama sancim varmis ge ben hissetmiomsuum,.drda bnm korkak oldugumu bilio rahim ultrasyonunda bile kendimi geri cekiorum.hulya riske atmayalim gununde dolmak uzeresezeryan yapamim dedi.fikrimi sordu bekleyelim dedim.ama sancin var hissetmiosun en gec gece buraya gelceksin sancin icin normal doguma alcaklar seni bi sorun cikarsa seseryana almaya kalkcaklar desi.sezeryan ekibini toplamamiz en az iki saat.ben seni ve mucizeni tehoikeye atamam.sansliydin bu bebek sana geldi.sonradan pisman olmayalim bana guven dedi.veee. Apartopar beni aldikar.oglum yigidi16:40da kokluodum..mmissss gibiydi..allahima sukurler olsun.hic pisman deilim ben cok korkuodum cunku..oglum3640gr,53cm dogdu.bgun kntrolumuz var ..haber etmeye calisirim..
Hepinize tebrikleriniziden dolAyi tesekkur ederiz teyzeleri.hepinizin ogullarini kucaklioruz..kizlarinizi da cimdiklioruZ:1:(meryem tek kiz galiba:1:):nazar:

Allah bağışlasın sidikli poklu mustafa yiğitimizi, sağlıkla kavuşmuşsun ya ha sezaryen ha normal doğum ne fark eder..
ya gerçekten birtek benimki kız galiba eh artık evde kalmaz sanırım biriniz alırsınız kızımı:9:

anim tekrar tebrikler, aman sezeryan iyi hosta benim gobek onumde oyurmus nasil gitcek bilmiyorum... sut verince bogazdan kesemiyorsun baya gitti ama yinede var insallah zamanla gider takmiyorum ama inanki hic bir kiyafete goremiyince hehehhe morel biraz bozuluyor.... cok sukur saglikli sihatli kucagina almisin tosununu gerisi onemlid egil...

yaz canim randevududen sonra paylasalim bebeklerimizin gelisimini beslenmesini... benimde randevu pazartesi oglumun ilk asimizi olcaz teyzesi o akdar heycan varki... bende simdi uyuytum firsat bu firsat yazayim dedim... meryem tek prensesimiz ben resmini gordum bayildim bayildim simdi kim bilir ne kadar daha guzellesmis... Turkiye'ye bir geleyim gorucu gelcem ogluma besik kertmesi yapcammm... size birakmam gelinimiii :1::1::1::1::1::1::1::1:

Canlar sutunuz olsun diye bol bol rezene ve isirgan kaynatip icin cok ise yariyor cok sukur benim sutte simdilik yeitoyr ama azalir gibi oldumu koktumdan cayda bol bol tuketiyorum....Gaz icinde arkadaslar bebeginizi yuz ustu yatirin ama yanlarinda oldunuz zaman ben kesinlikle yalniz birakmiyorum korktumdan cook guzel gaz cikariyolar ve rahat misil misil uyuyolar... kesinlikle deneyin... yalniz birakmayin cunku daha boyundaki kaslar daha gelismedi icin ama boyun kaslarini gelistirmedede birebir ben firsat buldukca yuz ustu gunduzleri yatiyorum pasam kafayi cok guzel dik tutuyo bayiliyorum... izlemeye cabalarini gordukce,,, boncuk oglumun.....

Evde klamaz cnm merak etmeee meryemimiz:71:en yakin benim de iste bize de talip cok be cnmm:1:bakalim bi kizlar arasindan seccezzz..
Silnazcim yerim ben o sipanin boynunu..ben cok korkuorum daha hareket filan yaptiramiorum..dun dra gttik .3800olmus pasam.az sarilik grdu test yaptik allaha sukur bisey cikmadi.ama cok korktummm..vitamin verdi bebegime..
Bu arada emzirirken siz ilac aliomusunuz????gebelikte ictiginiz ilaclara dvm eden varmii???

Evde klamaz cnm merak etmeee meryemimiz:71:en yakin benim de iste bize de talip cok be cnmm:1:bakalim bi kizlar arasindan seccezzz..
Silnazcim yerim ben o sipanin boynunu..ben cok korkuorum daha hareket filan yaptiramiorum..dun dra gttik .3800olmus pasam.az sarilik grdu test yaptik allaha sukur bisey cikmadi.ama cok korktummm..vitamin verdi bebegime..
Bu arada emzirirken siz ilac aliomusunuz????gebelikte ictiginiz ilaclara dvm eden varmii???

yok cnaim daha kucuk 1 aayi dolsun ondan sonra gaz icin cok iyiii.... masalalh cnaim iki hafta olmadan dogum kilosunu gecmis... doktolar iki haftada dogum kilosuna gelmesini istiyolar seninki gecmis bile bundan sonra bak ne kadar hizli kilo alcak insallah... canim benim oglumdada vardi yavas yavas gidiyor onemli olan gozlerini takip et gozlerde sarilik oldumu ciddi oluyo gozde olmadiktan sonr ayavas yavas geciyor allahin izni ile.... ben ogluma d vitamini veriyorum cunku anne sutunde yok dis ve kemiklre icin... agliyo acele yaziyorum... vitamin olarakda omega 3 ve multivitamin aliyorum kendim...

Saol silnascimmm..bizde bebegim icin vitamin kullanioruZ..omega 3 balik hapi deilmi..ben bakik dokunuo die korkumdan icmiorum..icsemmi senin bebekte bi agri sizi oldumu..
Ayy size kendi vermek isterdi belki ama dayanamadim cok mutlu odlum..caziii vardi ya o kendiliginden hamiss5" 5 haftalik hemde:nazar:

Saol silnascimmm..bizde bebegim icin vitamin kullanioruZ..omega 3 balik hapi deilmi..ben bakik dokunuo die korkumdan icmiorum..icsemmi senin bebekte bi agri sizi oldumu..
Ayy size kendi vermek isterdi belki ama dayanamadim cok mutlu odlum..caziii vardi ya o kendiliginden hamiss5" 5 haftalik hemde:nazar:

Canim omega 3 hapi degil sivi olan yagini gunde bir yemek kasigi iciyorum, bebege degil direk kendim aliyorum... yok canim ne agri ne siziisii hicbir yan etkisi olmadi benim oglumda hicde duymadim....

cazi adina ock sevindim ne buyuk mutluluktur darisi diger isteyen arkadaslarimizin basina rabbim hayirlisi iel kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin ins...

slm arkadaşlarr nasılsınızz valla biz girip olduk ana oğull doktora gittik bana 2 hap tabii emzirenler için olandan oğluşada sekrol ve peditus verdi kızlar omega vitamini ni kendiniz m i içiyonuzz akılıma takıldı ilk fırsata doktoruma sormam lazımm bebeğim söz konusu olunca , faydalı şeyleri kullanmakta yarar var bu arada biz tan 2 aylık olduk kilomuz 5.800 by.da 61 cm olmuş ayrıca silanaz a katılıyorum kesinlikle kurbağa gibi yatırmakta fayda var çok rahatlıyorlar birde kafasını tutuyorsa korkmayın benim minniş doğduğu gün tutuyorduu hamilel,kte yediğim cevizle alakalıymış diye duydumm hepinizii bebişinizii öpüyorummm iyii akşamlarrr

slm arkadaşlarr nasılsınızz valla biz girip olduk ana oğull doktora gittik bana 2 hap tabii emzirenler için olandan oğluşada sekrol ve peditus verdi kızlar omega vitamini ni kendiniz m i içiyonuzz akılıma takıldı ilk fırsata doktoruma sormam lazımm bebeğim söz konusu olunca , faydalı şeyleri kullanmakta yarar var bu arada biz tan 2 aylık olduk kilomuz 5.800 by.da 61 cm olmuş ayrıca silanaz a katılıyorum kesinlikle kurbağa gibi yatırmakta fayda var çok rahatlıyorlar birde kafasını tutuyorsa korkmayın benim minniş doğduğu gün tutuyorduu hamilel,kte yediğim cevizle alakalıymış diye duydumm hepinizii bebişinizii öpüyorummm iyii akşamlarrr

merhaba canim cok sukur ben iyi olmaya calisyorum bugunlerde oglusum ebni uzuyo cok kusuyo, duzgun yemiyor.. cok uzuluyorum iki gundur boyle... sizede gecmis olsun canim... biz neysede bebe ler hasta oldumu cok zor... canim omega balik yagini sivi olarak gunde bir yemek kasigi iciyorum bebekelrin beyin gelisimi icin cok onemli.. bebelerimize belirli bir yasa geldikten sorna anca verebiliyoruz....

canim bide burda bebekelre kesinlikle ilac vermiyolar siz boyle ilac yazdinizmi ben cok sasiriyorum inanki.,, benim doktoryuksek ates ciddi bisey olmadiktan sonra bol bol emzir diyor.... oglusun tosuncuk olmmus masallah pasama... ben cok faydasini goruyorum yuz ustu yatirdimmii hehe benimkide tuyuto ama yaoruldumu yuzunu basliyor surturmeye ondan sonra sirt ustu ceviriyorum kizlar bide uyuttunuz zaman yastiklami yatiriyorsunuz?

kızlarr nasılsınızz...biz iyi sayılırız ara ara gazımız vedeee karın agrısı oluoo bebegımdee...mersenem kendımız ıcıoruz canım omegayıı...sende ıc mutlaka tabı dra danıss...tosun olmus senın kzuunn masaallah....
sılanasım bebegım gaz ılacı bogazındakı sorun ıcın surup bıde vıtamın kullanıyorr...en iissii sizinkıdır bencee..
canların sız bebegınızı pusete ne zaman yatırdınız..bız hala dra gderken kucagımızda tasıoruzz...artık kullansak mı dıoruzz

Kizlar maşallah kuzularınıza, dogum süt derken ilk hastalıkları bile geçiriyorlar. Allahım saglık şifa versin, sizler de iyisinin okuduğum kadarıyla. Öyle hoş bir duygu ki sizleri okumak, şükürler olsun bebekleriniz kucaginizda. Rabbim bana, bekleyen herkese hayirla nasip etsin inşallah.

Teyzeleri biz de 4.ayimizi bitirmek üzereyiz çok şükür, en son kontrolde öğrendik ki bir kızımız, bir oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. 4 ayımız çok iyi gecti çok şükür, inşallah sonrası da böyle gelir diye dua edip duruyorum. Hepinizi öpüyoruz...

merhaba canim cok sukur ben iyi olmaya calisyorum bugunlerde oglusum ebni uzuyo cok kusuyo, duzgun yemiyor.. cok uzuluyorum iki gundur boyle... sizede gecmis olsun canim... biz neysede bebe ler hasta oldumu cok zor... canim omega balik yagini sivi olarak gunde bir yemek kasigi iciyorum bebekelrin beyin gelisimi icin cok onemli.. bebelerimize belirli bir yasa geldikten sorna anca verebiliyoruz....

canim bide burda bebekelre kesinlikle ilac vermiyolar siz boyle ilac yazdinizmi ben cok sasiriyorum inanki.,, benim doktoryuksek ates ciddi bisey olmadiktan sonra bol bol emzir diyor.... oglusun tosuncuk olmmus masallah pasama... ben cok faydasini goruyorum yuz ustu yatirdimmii hehe benimkide tuyuto ama yaoruldumu yuzunu basliyor surturmeye ondan sonra sirt ustu ceviriyorum kizlar bide uyuttunuz zaman yastiklami yatiriyorsunuz?

slm cnm balık yağını ilk fırsatta doktoruma soracam 28 şubatta aşımız var hastanedekini de sayarsak 3. aşımız verem aşısı olacak inşallahh oğluşum sizn yapılmıştır sanırım cnmm.. bu arada bizede çok zor verdi şurubu dediğin gibi benim kullandığım haplar sütten oğluşa fayda edermiş ama ben korktum çok öksürüyordu başka özel bir doktora gittim o verdi şurupları hatta şurubun birini çok zor durumda kalmazsan verme dedi bende ara ara veriyorum inşallah atlatırız da sağa salimm .. senin kinin kilosu felan nasıl canım yazmamışın merak etimm:) ... zaman zaman kurbağa şekli uyutuyırum yastık kullanmadan kendi kafassının çevirdiği için sorun olmuyor çok şükürr sen yastık mı koyuorsunn

kızlarr nasılsınızz...biz iyi sayılırız ara ara gazımız vedeee karın agrısı oluoo bebegımdee...mersenem kendımız ıcıoruz canım omegayıı...sende ıc mutlaka tabı dra danıss...tosun olmus senın kzuunn masaallah....
sılanasım bebegım gaz ılacı bogazındakı sorun ıcın surup bıde vıtamın kullanıyorr...en iissii sizinkıdır bencee..
canların sız bebegınızı pusete ne zaman yatırdınız..bız hala dra gderken kucagımızda tasıoruzz...artık kullansak mı dıoruzz

Cnaim gaz problemi bizde de var bende dogal biseeyler kullaniyorum gaz icin bide d vitamini.. ama benimki vitamini hic sevmiyor bogulcak gibi oluyor verdimi... versem bir dert vermesem baska bir dert

gecmis olsun bacim bpgaazinda ne sorunu var, rabbim sifa versin

pusetten kastin oto koltugumu ben dogdugu gunden beri kullaniyorum, burda zaten oto koltugu olmadan hastaneden cikartmiyolar, ben bazen icinde uyutuyorum hatta oglumu, gazini filan cok rahat atiyor icinde bide cok seviyo icinde uyumayi biraksam saatlerce uyuycak....

slm cnm biz hastaneden eve gelince pusete başladık sende başla artık ilk aşınız olmadı sanırımm ,bizim kide büyüyor ablası kilosu felan şuan iyi çok şükür ama silanızın oğluş gibi kusuyor kestirmeli olnca sorun olmaz diyolar yararmış bebeğe ama doktorumuza sormadımm sormakta yarar varrr tabiii

Kizlar maşallah kuzularınıza, dogum süt derken ilk hastalıkları bile geçiriyorlar. Allahım saglık şifa versin, sizler de iyisinin okuduğum kadarıyla. Öyle hoş bir duygu ki sizleri okumak, şükürler olsun bebekleriniz kucaginizda. Rabbim bana, bekleyen herkese hayirla nasip etsin inşallah.

Teyzeleri biz de 4.ayimizi bitirmek üzereyiz çok şükür, en son kontrolde öğrendik ki bir kızımız, bir oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. 4 ayımız çok iyi gecti çok şükür, inşallah sonrası da böyle gelir diye dua edip duruyorum. Hepinizi öpüyoruz...

cnm tekrar gözünüz aydın maşaallaahh baya ilrlemişiniz sanki dün gibi hamileyimm değişinn inşallah böyle sorunsuz devam eder hamileliğin sağa salim kucağına alırsın evlatlarınıı

Back
X