• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

aaa canım niye depresyona girdin kiiii:53::53:olabilir tatil iyi gelir belki...hangi aşamadasın şimdiiiii...ilerleme kaydettin miiii?üzülme bencede biliyorsun moral çok önemli:82::79::81:

ya işte ocaktan beri üstüste bir sürü aksilik oldu bir türlü başlayamadım ya tedavime, en son yine iptal olunca bir birikim olmuş o patladı sanırım.
şimdilik bir ilerleme yok haplarım bitince ayın 29 unda kontrolüm var, eğer sorun olmazsa 1 nisanda yeniden başlayacağız iğnelere. 1 nisan şakası :52:

ya işte ocaktan beri üstüste bir sürü aksilik oldu bir türlü başlayamadım ya tedavime, en son yine iptal olunca bir birikim olmuş o patladı sanırım.
şimdilik bir ilerleme yok haplarım bitince ayın 29 unda kontrolüm var, eğer sorun olmazsa 1 nisanda yeniden başlayacağız iğnelere. 1 nisan şakası :52:

inşallahhh canımmm...benim kontrölüm de bu cuma...hepimiz için hayırlısı inşallah...:nazar::nazar:

merhaba 2 şubatta 12 haftalık bebeğimi kaybettim 2.yi nisan mayıs gibi düşünüyorum ama bazen 6 ay vermemin daha iyi olucağı söyleniyor sizce napmalıyım bi fikri olan varmı

merhaba 2 şubatta 12 haftalık bebeğimi kaybettim 2.yi nisan mayıs gibi düşünüyorum ama bazen 6 ay vermemin daha iyi olucağı söyleniyor sizce napmalıyım bi fikri olan varmı

geçmiş olsun canım. allah güç kuvvet versin. açıkçası tıbbi tarafını tabiki doktorun bilir ama bir de manevi tarafı var ki onunla ilgili senin ne hissettiğin önemli. ben ekimde bir başarısız deneme geçirdim, ocakta yeniden denemeye karar verdik doktorumla ama o kadar çok aksilik oldu ki nisana kadar sarktı. şimdi düşünüyorum da eğer nisanda da olmazsa devam edebilecek gücüm yok, olmazsa kendimi toplayana kadar ara vereceğim. sen de kendini bir tart yeniden aynı süreçten geçmeye hazırsan bekleme başla ama kendinden emin oluncaya kadar bekle bence..
allah en kısa zamanda seni evladına kavuştursun, tüm üzüntülerini unuttursun..

geçmiş olsun canım. allah güç kuvvet versin. açıkçası tıbbi tarafını tabiki doktorun bilir ama bir de manevi tarafı var ki onunla ilgili senin ne hissettiğin önemli. ben ekimde bir başarısız deneme geçirdim, ocakta yeniden denemeye karar verdik doktorumla ama o kadar çok aksilik oldu ki nisana kadar sarktı. şimdi düşünüyorum da eğer nisanda da olmazsa devam edebilecek gücüm yok, olmazsa kendimi toplayana kadar ara vereceğim. sen de kendini bir tart yeniden aynı süreçten geçmeye hazırsan bekleme başla ama kendinden emin oluncaya kadar bekle bence..
allah en kısa zamanda seni evladına kavuştursun, tüm üzüntülerini unuttursun..

sağol canım sanada çok geçmiş olsun amin cümlemizi doktor konusundaki şanssızlığıma anlatsam hayret edersin kendi doktorum oldum desem yeridir bian önce toparlan bence tekrar dene artık yeterince ara vermişsin ben ruhsal olarakta bedenende hazırım ama rahimin kendini toparlanması için 6 ay beklesen iyi olur dendiği için teretdütteyim.

sağol canım sanada çok geçmiş olsun amin cümlemizi doktor konusundaki şanssızlığıma anlatsam hayret edersin kendi doktorum oldum desem yeridir bian önce toparlan bence tekrar dene artık yeterince ara vermişsin ben ruhsal olarakta bedenende hazırım ama rahimin kendini toparlanması için 6 ay beklesen iyi olur dendiği için teretdütteyim.

bilmiyorum ki düşükten sonra beklemek mi gerekli? herşeyden önemlisi ruhen hazır olmak.
ben kendim ara vermek istemedim ki her ay ya rahmimde ya yumurtalığımda bir sorun çıktı. doktorum da sağolsun aslında bu sorunlar varken de başlayabiliriz ama sonra olmazsa daha çok üzülürsün, herşey tam anlamıyla içime sinmdeden başlamam senin tedavine boşuna paranı, zamanını harcama dedi, o yüzden bekledik bu kadar.
inşallah bu sefer bir aksilik çıkmazsa 1 nisanda iğnelerime başlamış olmam gerekiyor.
hakkımızda hayırlısı canım..

bencede 6 ay ara ver canım.düşük olmadan bile 3 ay ara vermek iyidir diyorlar.rahmimnin biraz dinlenmesi gerekli bence.tabi senin kararın.

Ben varııııım..Naber? Ya şu güzel havada tıkılıp kaldım ya buraya çok canım sıkılıyooo:19:

iyiyim canım...hastalığım bugün biraz daha hafifledi.akşam gezersin diyeceğim ama akşama da hava soğuyor.bişey soracağım.doğum kontrol hapı hassasiyet yapar mı?:52:göğsüm çok ağrıyor ve şiştiler...bi fikrin var mı acabaaa...2 gn kaldı kontrolüme heyecanlandımmm:34:

iyiyim canım...hastalığım bugün biraz daha hafifledi.akşam gezersin diyeceğim ama akşama da hava soğuyor.bişey soracağım.doğum kontrol hapı hassasiyet yapar mı?:52:göğsüm çok ağrıyor ve şiştiler...bi fikrin var mı acabaaa...2 gn kaldı kontrolüme heyecanlandımmm:34:

evet canım hem doğum kontrol hapları hem de bu tedavide kullanılan tüüüm ilaçlar binbir türlü yan etki yapıyor. bu yan etkilerin hepsi de ne gariptir ki hem adet hem de gebelik belirtisi oluyor :)) hiçbir belirti arama olan tüm belirtileri de ilaçlara bağla, kafan rahtlar :))

evet canım hem doğum kontrol hapları hem de bu tedavide kullanılan tüüüm ilaçlar binbir türlü yan etki yapıyor. bu yan etkilerin hepsi de ne gariptir ki hem adet hem de gebelik belirtisi oluyor :)) hiçbir belirti arama olan tüm belirtileri de ilaçlara bağla, kafan rahtlar :))

haklısın canım...bu ilaçlar yüzünden göğüslerimde kis oluştu zaten.iyi huylular ama ağrı yapıyorlar..:50::50:toplamda 6 tane:65::19::20:

sağol canım haklısın sanırın 6 ay ara vermek doğru olucak sanırım.

6 ay boyunca da bu konuyu düşünmemeye çalış canım...ben öyle yaptım tedavim başlayana kadar konuyu düşünmedim....:45:şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum.ve her şey güzel olacak diyorummmm:61:inşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak:71:

haklısın canım...bu ilaçlar yüzünden göğüslerimde kis oluştu zaten.iyi huylular ama ağrı yapıyorlar..:50::50:toplamda 6 tane:65::19::20:

6 ay boyunca da bu konuyu düşünmemeye çalış canım...ben öyle yaptım tedavim başlayana kadar konuyu düşünmedim....:45:şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum.ve her şey güzel olacak diyorummmm:61:inşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak:71:

sağl canım sen hangi aşamadasın.

benim tranferimde nisanda olacak ama tam olarak kaçına denk gelir bilmiyorum.şuan sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum.iğnelere henüz başlamadık.ayın 18 inde kontrolüm var.sanırım 20 sinde iğne başlayacaklar.doktorum Lemi İbrahimoğlu.bende 25 yaşındayım:3:bu üçüncü denememiz.:49:ilk ikisi negatif :50:hemde iyi bir yumurta sayım olmasına rağmen:47::47:bakalım hayırlısı inşallah...peygamber efendimizin doğduğu ayda bebeklerimiz rahmimizde olacak İnşallah rabbim kucaklamamızı da nasip eder:emir_bebek::emir_bebek::71:

Merhaba Nisa,
Benimde doktorum lemi İbrahimoğlu bende iğnelere 11 martta başladım umarım tedavimiz hayırlı olur.

inşallah canım evet en doğrusu bu sanırım sen hangi aşamadasın.

Merhaba Nisa,
Benimde doktorum lemi İbrahimoğlu bende iğnelere 11 martta başladım umarım tedavimiz hayırlı olur.

merhaba canım...
Amin inşallahh...Lemi bey çoğu kişiye uğurlu gelmiş.umarım bizede öyle gelir...çok başarılı bir doktor zaten...ben çok güveniyorum...sen ne düşünüyorsun....

inşallah canım evet en doğrusu bu sanırım sen hangi aşamadasın.

canım ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.yumurtalarımın baskılanması içinmiş.bu cuma kontrölüm var.iğnelere muhtemelen pazar günü başlayacağız.bakalım cuma günü belli olacak...senin doktorun kimdi?

Back
X