Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrr nabersinizzz...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldilerrrr![]()
eşim bana da izin vermiyor canım...dün çok kötüydüm...şimdi birazcık toparladım...portakal yiyorum ama o da şekerimi çıkarıyor:2:napacağım bilmiyorum....sen nasılsın....
Bende iyim canim amma benden malesef balgamda gelmeye basladi... Sacim islak buz gibi havada disari cikarsan hele Canada'nin sogugu boyle hastalikalra davetiye cikarisin, bende balli filan caylar iciyorum ama balgam sokmeye yaradilar... Sende seker rahatsizligimi var arkadasim... Portakal tabiki cikarar.... Eslere diycek laf bulamiyom zaten ama anlamayada calisyorum
aaa senin ki birazda dikkatsizlikten oldu desene....evet gizli şeker var bende...ama napayım mecburen portakal yiyorum.nasılsa şeker ilacı alıyorum.valla doğum kontrol hapına devam.cuma kontrolüm var.iğneye başlama zamanım belli olacak.senin tedavi ne aşamada![]()
Ayet'el Kursi
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif ve erkek ???
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve ???
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Su ve Efecan
Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar
Kardelen.......25................1...........hollanda umc pgd li ivf ................berra ve melik
insalllaaaahhhhhhhhhhh
Nergis.........
Oyle canim, nasilsa dedim araba ile gidip geliyoz, bisey olamz binip, inmelerde ammaa iste sonuc ortada simdi daha cok dikkat ediyorum, Benimde esim seker hastasi rabbim hepinize sifa versin, tabiki yedin ictiklerine dikkat etmen lazim, benim son dogum konrol hapini Cuma gunu ladim su an sadece vitamin ve lUcrin(gobekten olan igne yi kullaniyom) Pazartesi randevum var ebnimde Endometrial biopsy var, rahim kenarindan sample alcaklar, internette okudum kadariyla, doktor yapmak istemisti... Simdilik oyle cnaim bende adet olcam herhalde bu protokol nasil olcak bende bilmiyorum canim asama asama yazarim ama, Dogum kontrol haplari sendede istah actimi, ben 3 kilo aldim haplara basaldimdan beri....
Kardelen.......25................1...........hollanda umc pgd li ivf ................berra ve melik
insalllaaaahhhhhhhhhhh
rabbim insallah hic birimizin elini bos cevirmeezinşallah canım..inşallah hepimiz güzel haberler alırız![]()
rabbim insallah hic birimizin elini bos cevirmeez
herkese gonulden dua ediyom inanki kendim biliyom cunku acisini evlat hasretinin
birbirimize dua edelim
muslumanin muslumana duasi ni geri cevirmez allah
Ayet'el Kursi
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif ve erkek ???
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve ???
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Su ve Efecan
Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar
Kardelen......25..............1........ Holanda UMC PGG Li IVF..............Berak ve Melik
Nergis.........
Merhaba
ALLAHIM hepimize önce sabir sora ellerimizi bos göndermesin IsaLLah .....
Ben bekleme asamasindayim Birinci Tüp Bebek tedavimi yarid kesdik Kist belirdigi icin umarim bidaki aya kistim kendiliginden yok olur ve yeniden Baslariz esimle tedavime.
Arkadaslar Kistlerin yok olmasi icin öneren ilac , bitki , Yemek , vs vs biseyler varmi bir biliniz acaba ???????
Hişşşt küçük kızlar napıyosunuz bakalım? Ben bugün şu depresif halimden kurtarmaya çalışıyorum kendimi, üzül üzül nereye kadar.. Şu romantik tatil planlarını da transfer sonrasına değil de tedavi öncesine alsam diyorum belki moral olur o gazla yumurtalıklarım da çoşar![]()
Merhaba
Ben bekleme asamasindayim Birinci Tüp Bebek tedavimi yarid kesdik Kist belirdigi icin umarim bidaki aya kistim kendiliginden yok olur ve yeniden Baslariz esimle tedavime.
Arkadaslar Kistlerin yok olmasi icin öneren ilac , bitki , Yemek , vs vs biseyler varmi bir biliniz acaba ???????
Merhaba