2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

merhaba canım...
Amin inşallahh...lemi bey çoğu kişiye uğurlu gelmiş.umarım bizede öyle gelir...çok başarılı bir doktor zaten...ben çok güveniyorum...sen ne düşünüyorsun....

Canım ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.yumurtalarımın baskılanması içinmiş.bu cuma kontrölüm var.iğnelere muhtemelen pazar günü başlayacağız.bakalım cuma günü belli olacak...senin doktorun kimdi?
anladım canım hiç bi badireyle karşılaşmassınız umarım beylikdüzü medikana selman ve aysun laçin.

geçmiş olsun arkadaşım....rahimle ilgili bişey mi o...:53::53:doktor neden istemiştiiiiii

Merhaba, sagol canim

Evet rahim kenarindan sample aliyolar. test yapmak icin, ben hic rahim kalinligi ile ilgili allaha sukur problem yasamadaim ama doktor yaptirmami istedi, hamilelige yardimci olabilir dedi, bende tamam dedim ama arkadasim yok boyle bir aci... sonuclar ciksin yada persembe randevum avr daaha detayli bilig alayim yazarim canim

iyiyim canım...hastalığım bugün biraz daha hafifledi.akşam gezersin diyeceğim ama akşama da hava soğuyor.bişey soracağım.doğum kontrol hapı hassasiyet yapar mı?:52:göğsüm çok ağrıyor ve şiştiler...bi fikrin var mı acabaaa...2 gn kaldı kontrolüme heyecanlandımmm:34:

merhaba canim, evet yapar bendede yapti cunku, goguslerde sislik hassasiyet, yavrum bunlar hep hormonlarin oynamisinin neticeleri, bedne kilo alimida yapti acayip istah avr halada var ayri mesele... ben her tedavi surecinde zaten 3 il 5 arasi aliyorum..

Duzenli yemek yemeye calsiiyorum, saglikli daha dogrusu bir kahveyikesimiyorum onudu azaltmaya calisiyorum, sigara icki yok NO problem...

Arkadaslar tup bebek ile gilili cok guzel puf noktalar olan bir yazi buldum ama ingilizce Turkceye cevireyim sizinlede paylascam... 12 saatten fazla uzerinden gecmis yemegi yemeyin diyolar LOL, taze yemek cok onemli imis daha bir cok nokta yazicam...:49:

sağol canım haklısın sanırın 6 ay ara vermek doğru olucak sanırım.

Oncelikle gecmis olsun arkadasim, bencede en az bir alti ay bekle GECMez gibi geliyo isnana ama oyle cabuk geciyorki zaman, vucudun biraz dinlensin, morel topla, kafayi dagit biraz, ugraslar bul kendine.... doktorlara kalsa sonraki ay gel diyolar bosver sen onlari gec olsun guc olmasin cnaim, benim dorduncu deneme her denemede daha oncede yazdim sanirsam en erken 6 ay en gec 2 yil ara ile gercekelsti denemeler....

anladım canım hiç bi badireyle karşılaşmassınız umarım beylikdüzü medikana selman ve aysun laçin.

amin canım inşallah hiç birimiz badire yaşamayız....:61:
kizlar ben ilk ignemi dun yaptim
ama benimki uzun protokol olcak allah izin verirse
allah hepimizin yuzune baksin

aminnnn....hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız:46:
Merhaba, sagol canim

Evet rahim kenarindan sample aliyolar. test yapmak icin, ben hic rahim kalinligi ile ilgili allaha sukur problem yasamadaim ama doktor yaptirmami istedi, hamilelige yardimci olabilir dedi, bende tamam dedim ama arkadasim yok boyle bir aci... sonuclar ciksin yada persembe randevum avr daaha detayli bilig alayim yazarim canim

tekrar çokkk geçmiş olsun canım...napalım meleklerimiz için her şeyi yapıyoruz...inşallah onlarda daha fazla naz yapmazlar artık:49::49:

Canim ben okuldayim anca girebildim iyiyiz, sen ansilsin nasil oldun?

iyiyim çok şükür buğünde dinlendim ama tekrarlamasın gribim diyeee:10:

merhaba canim, evet yapar bendede yapti cunku, goguslerde sislik hassasiyet, yavrum bunlar hep hormonlarin oynamisinin neticeleri, bedne kilo alimida yapti acayip istah avr halada var ayri mesele... ben her tedavi surecinde zaten 3 il 5 arasi aliyorum..

Duzenli yemek yemeye calsiiyorum, saglikli daha dogrusu bir kahveyikesimiyorum onudu azaltmaya calisiyorum, sigara icki yok NO problem...

Arkadaslar tup bebek ile gilili cok guzel puf noktalar olan bir yazi buldum ama ingilizce Turkceye cevireyim sizinlede paylascam... 12 saatten fazla uzerinden gecmis yemegi yemeyin diyolar LOL, taze yemek cok onemli imis daha bir cok nokta yazicam...:49:

merakla bekliyorummmm:44:

silanaz canım çok geçmiş olsun, madem o kadar acılı bi işlem neden anestezi yapmadılar kiiii... ordan aldıkları parçayla co-culture mı yapacaklar? inşallah iyi olur sonu da bu çektiklerine değer canım..

kardelencim sana da hayırlı olsun, bu iğneler bebeğine giden yol olsun inşallah..
ya bu uzun protokol ne kadar sürüyor?

merhaba kızlar, bende dün ilk tüp bebek denemem için bir adım attım. istanbul tüp bebek merkezine gittim, Aret beyle görüştük. bir sürü test falan istedi, bugün onları yaptırdım. şu an adetliyim, muhtemelen nisan ayındaki adetimde ilaçları kullanmaya başlıycam, yani tam bir ay sonra ama şimdiden heycanı sardı diyebilirim :1:

silanaz canım çok geçmiş olsun, madem o kadar acılı bi işlem neden anestezi yapmadılar kiiii... ordan aldıkları parçayla co-culture mı yapacaklar? inşallah iyi olur sonu da bu çektiklerine değer canım..

kardelencim sana da hayırlı olsun, bu iğneler bebeğine giden yol olsun inşallah..
ya bu uzun protokol ne kadar sürüyor?

Merhaba canim, cok sagol, vallahi ben boyle agrili bisey oldunu bilmiyoum, rahme cihazi taktiktan sonra bir anda boyle 30 yada 1 dakikalik bir islem omrumden omur aldi sanki nasil canim yani anlatamam anstezi filan demedim bende ne bilem arkadasim, allaha sukur gectiii.. Ne yapcaklarini bilmiyorum testen sonra konuscaktim ama bakdimki benim konusmaya halim yok dedim persembe konusurum... Ya benim kirmizi geldi arkadaslar, yarin merkezi ariycam normalmi diye, bana verdikleri takvime gore iki gun sonra olmaliyim gibi cunku gun 0 yaziyo ilk ultrasound... kafam karisti yarin olsa ogrencez...

merhaba kızlar, bende dün ilk tüp bebek denemem için bir adım attım. istanbul tüp bebek merkezine gittim, Aret beyle görüştük. bir sürü test falan istedi, bugün onları yaptırdım. şu an adetliyim, muhtemelen nisan ayındaki adetimde ilaçları kullanmaya başlıycam, yani tam bir ay sonra ama şimdiden heycanı sardı diyebilirim :1:

Hayirli olsun cnaim benim, rabbim yardimcin olsun.... testler normaldir, yapilsinki sonradan keskeler olmasin..... Bilitim o heycani canim, kolay degil sanki su gibi gecen zaman bu surecte islemiyor gibi geliyor insana, ama gelir gecer, bakarsin embriyolarin transfer edilmiste gun sayiyon...

hoşgeldin topiğimize canım...hayırlı olsun tedavinnn...İnşallah çok güzel haberler alırız sendende...birbirimize dua edelimmm:3:

kızlarrrrrr ben geldimmm nerdesinizzzz:6::6::49:

cANIM BEN DAHA YENI EVE GELDIM MALESEF, DAHA erken giremedim, kizlar aban ayrdim edin ebn alisverisle bozdum kafayiii, canim daraldikca atiyom kendimi alisveris merkezlerine... anam hepte guzel seyler cikiyo karsima arasam bulamam bu arada almak istemiyom bisey hamile kalcam ya ins. Ama bu ise dur demem alzim... yoksa kocam beniimmmm:65:

cANIM BEN DAHA YENI EVE GELDIM MALESEF, DAHA erken giremedim, kizlar aban ayrdim edin ebn alisverisle bozdum kafayiii, canim daraldikca atiyom kendimi alisveris merkezlerine... anam hepte guzel seyler cikiyo karsima arasam bulamam bu arada almak istemiyom bisey hamile kalcam ya ins. Ama bu ise dur demem alzim... yoksa kocam beniimmmm:65:

durrrr...almaaaa.....:45::32:bende görünce almak istiyorum ama tutuyorum kendimi:34:hamile kalınca hamiş kıyafetleri alacağız:46::46::49:göbüş kocamannn giyeceğiz onlarııı...babet alırız altlarına:66::64:İnşallah Rabbim kapısından boş çevirmez:50::5:

sılanazcım yeni arkadaşlar geldi aramıza listemizi yeniler misin?kalabalıklaşıyoruz...inşallahhh kalabalık şekilde hamiş listesi de yaparızzz...AMİNNNNN

durrrr...almaaaa.....:45::32:bende görünce almak istiyorum ama tutuyorum kendimi:34:hamile kalınca hamiş kıyafetleri alacağız:46::46::49:göbüş kocamannn giyeceğiz onlarııı...babet alırız altlarına:66::64:İnşallah Rabbim kapısından boş çevirmez:50::5:

almiyim diye para tasimiyom, bu seferde VISa ben burdayimd er gibi bana bakiyo:3: Vallahi oyle bir sikir sikir giyincemki hamile kalayim sanki podyuma cikcam,... cok guzel yazlik hamis elbiseride varr... off burda Turkiyedeki gibi hamile jile'leri olurya onlarrdan yok sadece,,, olsun siparis veririz Turkiye'ye annane'ye ne olcak... Babet kirmizi kirmizi alcam hemde...:37:

kiz kotusu aldimmi yeni bisey uzulcene cok seviniyommm

Ama bedinmden bir beden buyuk aliyorummm yaaaa:26: eve geldimmide yastikla hamile seklini deniyommm:49: ben kafayi yiyommm canim....

Back
X