2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sende benim gibi herşeyi dert ediyorsun,bende merkez konsunda hala karmakarışığım ama hala iğne oluyorum bu deneme tutmayacak bana öyle geliyor...çok üzgünüm çok:14::14::14::14:

Ankarali cnaim sen ne ettin ya vur demeden oldurdun!.. Bende dert ediyorum cunku 4.denemem daha once boyle birsey yasamadim ondan halada devam ediyor kanamam, bakalim hayirlisi olcka ins, olcak hepimizin bebisleri, morelini yuksek tut, pozitif ol canim LUTFEn

selam kızlar nasılsınız? benim kısa tatil bitti, döndüm. hava değişikliği iyi geldi doğrusu, doğum kontrol hapları da azaldı 6 tane kaldı bitince kontrolüm var, bakalım neler olacak?
sizde neler var neler yok?

Ankarali cnaim sen ne ettin ya vur demeden oldurdun!.. Bende dert ediyorum cunku 4.denemem daha once boyle birsey yasamadim ondan halada devam ediyor kanamam, bakalim hayirlisi olcka ins, olcak hepimizin bebisleri, morelini yuksek tut, pozitif ol canim LUTFEn

canım çok haklısın ama pskkolojim öyle bozuktu ki bi kaç gündür,bide daha tedaviye kendimi hazırlamdan pat diye içinde buldum birde merkezim çok duyulmamş bi yer ondanda bi karamsarlık var..yani anlaycan hep negatf..ama ben ne yaparsam yapayım Rabbimin dediği olcak..diğer denemelerimde hep güllük gülistanlıkyım olmadı belki bu sfere olur he ne dersin:49:
adetim bitince geçer ınş bu üstümdeki karamsarlık....
iyi ki buradayım yoksa halim nice olurdu
sizi seviyorum

selam kızlar nasılsınız? benim kısa tatil bitti, döndüm. hava değişikliği iyi geldi doğrusu, doğum kontrol hapları da azaldı 6 tane kaldı bitince kontrolüm var, bakalım neler olacak?
sizde neler var neler yok?

hoşgeldin canımmm...:68:benimde gün sayısı açısından kontrolüm aynı dönemlere rastlıyor..bakalım ne olacak..

canım çok haklısın ama pskkolojim öyle bozuktu ki bi kaç gündür,bide daha tedaviye kendimi hazırlamdan pat diye içinde buldum birde merkezim çok duyulmamş bi yer ondanda bi karamsarlık var..yani anlaycan hep negatf..ama ben ne yaparsam yapayım Rabbimin dediği olcak..diğer denemelerimde hep güllük gülistanlıkyım olmadı belki bu sfere olur he ne dersin:49:
adetim bitince geçer ınş bu üstümdeki karamsarlık....
iyi ki buradayım yoksa halim nice olurdu
sizi seviyorum

canım sıkma kendini her şey de vardır bi hayır...güzel olacak güzel...bizde seni seviyoruz:70:yani en azıdan ben seviyorum:16::16:

kizlar valla allah hepimizin yardimcisi olsun
rabbim neylerse guzel eyler
benim decapeptyl debugun 11 inci gunum
pazartesi gonal f basliycam
birbirimize dua edelim
allahtan sabir isteyelim
rabbimize sukredelim
allah baska dertler vermesin ne yapalim
bizimde imtihanimiz boyleymis
rabbim cok sevdigi kullarini cok dua ettirirmis sevdigi icn

kizlar valla allah hepimizin yardimcisi olsun
rabbim neylerse guzel eyler
benim decapeptyl debugun 11 inci gunum
pazartesi gonal f basliycam
birbirimize dua edelim
allahtan sabir isteyelim
rabbimize sukredelim
allah baska dertler vermesin ne yapalim
bizimde imtihanimiz boyleymis
rabbim cok sevdigi kullarini cok dua ettirirmis sevdigi icn

haklısın canım birbirimiz için dua etmemiz çok önemlii...

haklısın canım birbirimiz için dua etmemiz çok önemlii...

dun bi misafirim vardi benden kucuk kiz yeni evlendilerdi cocuklari oldu daha bir aylik bile degil cocuk
ama annesinin umrunda bile degil
emzirmek bile istemiyor nerdeyse
oturup hungur hungur aglayasim geldi
icim yandi
biliyomusun her cocuk bana benziyo
dunku bebeke bana benziyodu
yarabbi ne kadar zormus
rabbim herkese dayanma gucu versin

dun bi misafirim vardi benden kucuk kiz yeni evlendilerdi cocuklari oldu daha bir aylik bile degil cocuk
icim yandi
yarabbi ne kadar zormus

bebek görmeye gitmek çok zor geliyor artık...gözlerim doluyor hemen...bide eee senin ne zaman olacak sorusu beni delirtiyor:47::47:sanki ben yapmıyorum..gerçe onlar öyle biliyor ama olsunn...size ne dimi size na yanii..of of...açtın kutuyu güzelim yaa:95:

Kızlar merhaba herkeze selam
ben eski üyelerden sayılırım 2 sene önce ilk tüp bebek denemem negatifti şimdi 2.ciye başladım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum son 8 tane kaldı bitince iğnelere başlıyacağım ALLAH isteyen herkezi çocuk sahibi yapar inşallah

Kızlar merhaba herkeze selam
ben eski üyelerden sayılırım 2 sene önce ilk tüp bebek denemem negatifti şimdi 2.ciye başladım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum son 8 tane kaldı bitince iğnelere başlıyacağım ALLAH isteyen herkezi çocuk sahibi yapar inşallah

amin canım..hoşgeldin aramıza...doktorun kim:46:

ya kızlaarrr yardım edin bana fikrinize ihtiyacım var.bugün belim çok ağrıyo ve adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.ama adetime 4 gün var.daha önce de lukrin kullandım böyle olmadı.:19::18::18:endişe etmeye başladım.üff acaba niye oluyodur.erken edet olur muyum ya da olsam sakıncalı mı:30:endişe bastı yaa:59::59:

hoşbulduk canım
smyrna art ta funda hanım ben ilk denememide orda yaptırmıştım

Hayırlısı olsun... Ben de funda hanımın hastasıyım. Bugün doğum kontrol haplarım bitti. Sabırsızlıkla şu sürecin geçmesini bekliyorum. Hepimize sabırrrrr

icim yandi
yarabbi ne kadar zormus
hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz...banada kadınlar bebek svediğim zaman yüzüme bakarak Allah olmayanlarada versin diyor ya o an yer yarılsada içine girsem diye düşünüyorum..o an bana sanki en büyük hakareti ediyorlar gibi geliyor..bunu görümceme anlattım duymak istemiyorum bu tür cümleleri dedim ne var bunda dua ediyor işte ne güzel diyor...diyorum anlamıyorlar bizim duygumuz o kadar hassas ki anlamaıyorlar...Allahım artık bu tür şeylerle sınama bizi ne olur..hayırlıs sağlıklı evlat gönder bize....:49:

sanırım benimde transferim nisanda hatta nisanın sonunda gerçekleşir
uzun protokol uygulanacak bana, şuan d.kontrol hapı kullanıyorum.
Nisan 1 de koldan iğneye başlıycaz inşallah,
buarada olmak ve paylaştıklarınızı okumak beni mutlu edecek
:3:

sanırım benimde transferim nisanda hatta nisanın sonunda gerçekleşir
uzun protokol uygulanacak bana, şuan d.kontrol hapı kullanıyorum.
Nisan 1 de koldan iğneye başlıycaz inşallah,
buarada olmak ve paylaştıklarınızı okumak beni mutlu edecek
:3:

hoşgeldin canım aramıza...hayırlı olsun tedavin...koldan iğne mi ilk kez duydum...göbekten yapıyorum ben...arkadaşlarda genelde öyle...:49::49:

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz...banada kadınlar bebek svediğim zaman yüzüme bakarak Allah olmayanlarada versin diyor ya o an yer yarılsada içine girsem diye düşünüyorum..o an bana sanki en büyük hakareti ediyorlar gibi geliyor..bunu görümceme anlattım duymak istemiyorum bu tür cümleleri dedim ne var bunda dua ediyor işte ne güzel diyor...diyorum anlamıyorlar bizim duygumuz o kadar hassas ki anlamaıyorlar...Allahım artık bu tür şeylerle sınama bizi ne olur..hayırlıs sağlıklı evlat gönder bize....:49:

bazen hic dayanamiycam sniyorum biliyomusun
o an dunya duruyo sanki
ama insan herseye dananiyo
yarabbi yeter allahim aci bize

Back
X