2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hoşgeldin canım aramıza...hayırlı olsun tedavin...koldan iğne mi ilk kez duydum...göbekten yapıyorum ben...arkadaşlarda genelde öyle...:49::49:

valla bilmiyorum ki, d.knotrol hapının 15.gününde koldan iğne baslıycaz,
aynı anda d.kontrol hapına da devam, taki regl olana kadar
regl olunca da göbekten iğneye baslıycaz bu arada koldan olan igneye de devam
ikisi bir, :1:,
bu sekilde tedavisi olan olmadı mı hiç?

o sekilde tedavisi olan ben varim canim
bende dogum kontrol hapi kullandim
ayni andada 1 hafta decpeptyl kullandim
simdi hapi birakip adet oldum
pazartesi insallah gonal f basliycam ama decepeptyl ede devam edicem
insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz

ben ilk kez duydum koldan iğneyi.doğum kontrol hapı bende kullanıyorum+lukrin adetimi bekliyorum işte...:18::18:o da erken olacak sanırım üff :44::44:

Ben olucam şimdi d.kntrol hapı kullanıyorum 15 gün iğneye başlıycam bizimki yumurta baskılamak için..Uzun protokolde böyle yumurtalar baskılandıktan sonra göbekten başlıycaz.. bende bu ayın 30 da başlıycam bu iğneye..

iyi gidiyor canım bende bu sabah 7. iğnemi vurdum....adetimi bekliyorum.3 günüm var baklım ne olacak...
herşey güzel olacak ınş..kızlar kendimi çok iyi hissediyorum,bugün tüm işlerim rast gitti biliyorsunuz önceki günler çok daralmştım hatta tedaviyi bile iptal edecektim o derece yani
ama geçti çok şükür adet sıkıntısı benimkisi işte
şimdi çok iyiyim Rabbim daralınca yardım ediyor işte
ınş hepimize yardım eder ediyorda zaten...bakın hepimiz çok şanslıyız adet olabiliyor ve tedavi olabilme imkanımız var...ama bunlara sahip olamayan biliyorum ben..Rabbim elbet birgün bizide anne yapacak ınşşşş...ayyy fazla döktürdüm..
bugün kont.güzel geçti puregonum 100 e düştü yarın kan vermek için tekrar gidicem...kızlar yumurta toplama genelde adetin kaçıncı günü yapılıyordu...3.denemem ama unuttum
:17::49:

o sekilde tedavisi olan ben varim canim
bende dogum kontrol hapi kullandim
ayni andada 1 hafta decpeptyl kullandim
simdi hapi birakip adet oldum
pazartesi insallah gonal f basliycam ama decepeptyl ede devam edicem
insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz

aminn cnm inşallah ,bakalım benım kullanacagım ılacların
isimleri neler? lucrin kullanıcam sanıyordum ama o gobeen mı yapılıyormus kt:1:

yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza, listeye eklememi arzu ederseniz lutfen bilgilerinizi yazin, ben ekliycem insallah... Nisa'cim bazi problemler var onlarla ugrasyorum, tek tek arkadaslara donemedim kusura bakma en kisa zamanda ins, problemler cozulcek bende sizlerle tek tek sohbet edicem....

yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza, listeye eklememi arzu ederseniz lutfen bilgilerinizi yazin, ben ekliycem insallah... Nisa'cim bazi problemler var onlarla ugrasyorum, tek tek arkadaslara donemedim kusura bakma en kisa zamanda ins, problemler cozulcek bende sizlerle tek tek sohbet edicem....

beni listene eklermisin canım
yaş = 29
2. = deneme
merkez = izmir smyrnaart

geçmiş olsun canım...umarım kısa sürede halledersin...

hoşbulduk
yaş 27
1.deneme
Gaziantep, Sanko tüpbebek mrk
şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum, uzun prokotol benimki:1:

selam kızlarrr...
nasılsınız bugün :32::32::68:

bugün çok güzel bir gündü..sabah 9 da hastanemde kont.vardı kan verdim ve ordan çıktık kahvaltı yapmaya çamlıcaya gittik ordan üsküdar sahile ordan yürüyerek kadıköye gezdim gezdim çook gezdim..çok mutlu oldum hava süperdi ama çok yanmışız eşimle yüzümüz kızarmış..pzts yine kont var biran önce yavrularıma kavuşmak istiyorum bennnnn:49:

iyidir ya ilaçlara devam.sabırsızla nisanı bekliyoruz.iğnelere Allah izniyle 5 nisan gibi başlıcam inşallah.:52::52::52:

hadi bakalım inşallah günler su gibi akıp gider...bende adetimi bekliyorum 2 gün kaldı.inşallah sekme yapmazzz:61::61:

bugün çok güzel bir gündü..sabah 9 da hastanemde kont.vardı kan verdim ve ordan çıktık kahvaltı yapmaya çamlıcaya gittik ordan üsküdar sahile ordan yürüyerek kadıköye gezdim gezdim çook gezdim..çok mutlu oldum hava süperdi ama çok yanmışız eşimle yüzümüz kızarmış..pzts yine kont var biran önce yavrularıma kavuşmak istiyorum bennnnn:49:

kan niye veriyorsun canım kontrollerinde merak ettim.ohhh sefannn olsunnnn:32::46::66::66:bende canım bendeeee:49::49:inşallah hepimiz bi an önce kavuşuruz...:emir_bebek::emir_bebek:

kan niye veriyorsun canım kontrollerinde merak ettim.ohhh sefannn olsunnnn:32::46::66::66:bende canım bendeeee:49::49:inşallah hepimiz bi an önce kavuşuruz...:emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]
canım e2 hormonu takip ediliyor ya,ona göre ilaç düzenleniyor

geçmiş olsun canım...umarım kısa sürede halledersin...

Halolcak Isnalalh. arkadasim Esimle armada tatsiz bir tartisma gecti, tedeviyi filan iptal etcektim o nokta, Seytani sevindirmeyi dedim... Kor seytan'a uymadimm... Ins. esimlede aram her ne kadar ben konusmamakta diretsemde duzelcek,

Senin tedavi ne alemde Nisa'cim Vizeler basliyodu, bol bol kitaplarla zaman geciriyosundur, ebnimde son 4 hafta ins. hayirli ile bir bitsee... transfer gunum bile sinavim car Prof. konusup halletmeye caliscam hayirlisi bakalim...

iyidir ya ilaçlara devam.sabırsızla nisanı bekliyoruz.iğnelere Allah izniyle 5 nisan gibi başlıcam inşallah.:52::52::52:

5 nisan'a bes kalmamis Daisy, heycen;la bende o igne gunelrimi bekledim ay bi gelse bi gelse diye, simdi geldide bitiyo MArt 31 so gun ama bu aklcadan olan Progestone in oil diye bir ilac var yagli, o basliycak rahim kalinligi icin... Dilerim hersey cok guzel ilerler.....:49:

Back
X