2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

23.30 itibari ile son iğnemi yani ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ohhh çok şükür şimdilik bitti iğneler..göbeğim mosmor oldu ama sorun değil...bebeğim gelcek ya..çok mutluyum çok heycanlıyım bebişlerimi almak için sabırsızlanıyorum

seninde mi aynı canım yum.toplama
evet o günler gelse saysak transferin 10.11. günü desek dimi:49:
ve kan değerimiz 6666 çıksaaaaaaa:66::66::66::66:

Canim benim yumoslar gecen yil toplandi, dollendi, ve donduruldu, benim trasnfer 6 nisan'da canim kismet olursa, dondurulmuslarla benim tedavi, canim burda 14 gun sorna yapiyolar testi... anam insalah 666 ciksa bile yeter... isin girgiri Ins, olcak be kardesim :emir_bebek::emir_bebek:

23.30 itibari ile son iğnemi yani ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ohhh çok şükür şimdilik bitti iğneler..göbeğim mosmor oldu ama sorun değil...bebeğim gelcek ya..çok mutluyum çok heycanlıyım bebişlerimi almak için sabırsızlanıyorum

ayyy Gulsum ben bu yorumalri okudukca canim, hepten heycan basiyo, her ne akdar heycan yapmasamda, benim gobek igneleri 31 mart sonda,,,, 1 nisan'da randevum var iste bakalim... RAbbim butun listedeki arkadalsarin gobislerini doldurur ins....:49::49::49::49: bizede sadece firlatmasi kalir..,:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar günaydın
doğum kontrol hapı bitince kaç gün sonra regl oldunuz benim ilaç son 2 tane kaldı perşembeye bitiyor bitince adetin 2. günü iğnelere başlıyacağım aslında benim 2. denemem ama unuttum kaçgün sonra regl olunduğunu 7 gün içinde adet görülür yazıyor ama siz kaçıncı günde olmuştunuz.

kızlar günaydın
doğum kontrol hapı bitince kaç gün sonra regl oldunuz benim ilaç son 2 tane kaldı perşembeye bitiyor bitince adetin 2. günü iğnelere başlıyacağım aslında benim 2. denemem ama unuttum kaçgün sonra regl olunduğunu 7 gün içinde adet görülür yazıyor ama siz kaçıncı günde olmuştunuz.

canım ben genelde hap bitince 3. gün regl oluyorum. gerçi benim doktorum regl olmamı beklemiyor hap bittiğinin 3. günü başlanır iğnelere adeti beklemeye gerek yok diyor. kısmetse benim hapın bugün bitiyor, akşam sonuncuyu alıcam. yarın akşamüstü de kontrolüm var bakalım kist falan yoksa cuma başlayabiliriz..:18::18:

canım ben genelde hap bitince 3. gün regl oluyorum. gerçi benim doktorum regl olmamı beklemiyor hap bittiğinin 3. günü başlanır iğnelere adeti beklemeye gerek yok diyor. kısmetse benim hapın bugün bitiyor, akşam sonuncuyu alıcam. yarın akşamüstü de kontrolüm var bakalım kist falan yoksa cuma başlayabiliriz..:18::18:

hadi hayırlısı tatlım benim kist vardı eğer kaybolmamış ise adetin 2. günü iğnelere başlamadan önce aspire edicekler Allah nasip ederse hemen hemen aynı dönemlere denk gelecek transferimiz.1-2 gün arayla olucaz tabi yumurtalarımızın gelişimine bağlı hayırlısı ALLAHTAN artık Allah isteyen herkeze tattırsın o duyguyu

hadi hayırlısı tatlım benim kist vardı eğer kaybolmamış ise adetin 2. günü iğnelere başlamadan önce aspire edicekler Allah nasip ederse hemen hemen aynı dönemlere denk gelecek transferimiz.1-2 gün arayla olucaz tabi yumurtalarımızın gelişimine bağlı hayırlısı ALLAHTAN artık Allah isteyen herkeze tattırsın o duyguyu

ahh amin inşallah, gerçi çok da heveslenmiyorum ben çünkü geçen sefer başladık iğnelerin 4. günüde 2 tane kocaman kist oldu ben de mecburen bıraktık ve d.kontrol hapına geçtik bakalım dağıldılar mı? hem dağılsalar bile yeniden ollmasından korkuyorum..
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş, boynunu bükük bırakmasın...

Gülcann sen ne iğnesine başlıycaksın yumurta gelişmesi için olanmı?

benimki uzun protokol,
cuma günü d.kontrol hapının 15.günü
15.günde koldan iğneye baslıycaz dedi doktorum?
ne işe yaradığını sormadım, gidince sorarım :1:

kızlar günaydın

seninki de mi uzun protokol?
şu an iğne kullanıyor musun? veya hangi ilacı kullanıyorsun?
:51:

benimki uzun protokol,
cuma günü d.kontrol hapının 15.günü
15.günde koldan iğneye baslıycaz dedi doktorum?
ne işe yaradığını sormadım, gidince sorarım :1:

Hııı benimde uzun protokol yarın 15. günü bende iğneye başlıycam sanırım iğne yine yumurta baskılamak için... ..Burda baya varmış uzun protokol olan...

bugün doktora gittim rahimde polip varmış çok üzüldüm tedavim yinemi ertelenicez ya of of:50::50::50:histeroskobi olucakmışım aranızda yaptıran varmı lütfen bilgi verin bide fiyatları
üzülme canım her şeyde vardır bir hayır...demekki nasip böyleymiş...
canım geç gördüm yazdığını :( kusura bakma nolur, iyiyim sen nasılsın?
iğneye başlayacğımız günü bekliyorum sabırsızlıkla :) hergün bir adım daha yaklaşıyorum anneliğe:34:
bende şimdi yazabildim canım ancak.iyi saylırım.hepimiz gün sayıyoruz.inşallah hayırlısı ile gelir bebeklerimizz:49::49:
Slm kızlar nasılsınız?Uf bende bi başlayamadım gitti uzun protokol hakkaten baya uzunmuşş çarşamba günü yumurta baskılamak için iğnelere başlıycam sanırım sonra ne olur nezaman transfer olur bilemiyorum...

insan eşiğinde olunca daha çok sabırsız oluyor canım..ama sabretmemiz lazım...her şey güzel olacak....:16::16:

ohhhh....inşallah güzel güzel yumoşların gelirrr...tahminen kaç tane varmış...ne dedi doktor....

Canim benim yumoslar gecen yil toplandi, dollendi, ve donduruldu, benim trasnfer 6 nisan'da canim kismet olursa, dondurulmuslarla benim tedavi, canim burda 14 gun sorna yapiyolar testi... anam insalah 666 ciksa bile yeter... isin girgiri Ins, olcak be kardesim :emir_bebek::emir_bebek:
canım senn dondurulmuş ise o yapılan işlem yapay rahim için değil....onda embriyoyu rahim parçasında büyütüyorlar...:49::49:

ben doğum kontrol hapı kullanıyordum yumurta baskılamak için.sonra lukrin başladık.iğneye başla dedi d.kontrol hapı hakkında bişey demedi.eve gelince geri aradım hapı da kullanmaya devam edecek miyim dedim evet dedi.kullndım ilk kutu bitti bende devam edeceksin dedi diye ikinci kutuyu aldım.dün adet olmam gerekiyordu.benim adetim bırak günü saati bile sekmez...ama olmadım hala...ve çok ağrım var...acaba kutu bitince d.kontrol hapını bırakmam mı gerekiyordu.hiç bişe demediler...ağlıyorum sinirden napacağım yaaaa....:18::18::43::43::43::43::2::2:

ben doğum kontrol hapı kullanıyordum yumurta baskılamak için.sonra lukrin başladık.iğneye başla dedi d.kontrol hapı hakkında bişey demedi.eve gelince geri aradım hapı da kullanmaya devam edecek miyim dedim evet dedi.kullndım ilk kutu bitti bende devam edeceksin dedi diye ikinci kutuyu aldım.dün adet olmam gerekiyordu.benim adetim bırak günü saati bile sekmez...ama olmadım hala...ve çok ağrım var...acaba kutu bitince d.kontrol hapını bırakmam mı gerekiyordu.hiç bişe demediler...ağlıyorum sinirden napacağım yaaaa....:18::18::43::43::43::43::2::2:[/QU]

canım öncelikle sakin ol, doktorunu aradın mı bilmiyorum ama
benimde tedavim doğum kontrol hapıyla basladı
doktoruma ne gibi ilaclar kullanıcam deyince bana bi ön bilgi verdi dedi ki
doğum kontrol hapına basla 15.günü lucrin iğneye baslıycaz,
aynı adna doğum kontrol hapına da devam edeceksin, ilk kutu bitine kadar
bitince ikinci kutuya baslayacaksın demedi,
bitince adet olmayı bekliyceksin, adet olunca buraya geleceksin bu defa göbekten ğneye baslıycaz dedi
lucrin ve göbekten iğne birlikte devam edecek mi onu bilmiyorum?
ama sen ikinci kutuyu almamalıydın
yine de telaslanma ara doktorunu sor,
niye illa sormadan bilgi vermezler bende onu anlamıyorum
tedavi baslarken oturup tek tek açıklasalar ya :26:

Son düzenleme:
bende adet olmayı bekliyorum.nisan ayında olacak transferim eğer bir aksilik olmazsa.kısa protokol uygulanacak.nisanın 5inde falan adet olmam gerekiyor inşallah gecikmezde bir an evvel tedaviye başlarız.

canım öncelikle sakin ol, doktorunu aradın mı bilmiyorum ama
benimde tedavim doğum kontrol hapıyla basladı
doktoruma ne gibi ilaclar kullanıcam deyince bana bi ön bilgi verdi dedi ki
doğum kontrol hapına basla 15.günü lucrin iğneye baslıycaz,
aynı adna doğum kontrol hapına da devam edeceksin, ilk kutu bitine kadar
bitince ikinci kutuya baslayacaksın demedi,
bitince adet olmayı bekliyceksin, adet olunca buraya geleceksin bu defa göbekten ğneye baslıycaz dedi
lucrin ve göbekten iğne birlikte devam edecek mi onu bilmiyorum?
ama sen ikinci kutuyu almamalıydın
yine de telaslanma ara doktorunu sor,
niye illa sormadan bilgi vermezler bende onu anlamıyorum
tedavi baslarken oturup tek tek açıklasalar ya :26:
[/QUOTE]

kadın soru sormadan konuşmaya üşeniyor canım ya.doktor sadece ilacı yazıyor açıklama ile ilgilenmiyor.çok yoğun çünkü.yanındaki hemşire bilgi veriyor.lukrini yazdı işte bana d.kontrol hapı ile ilgili bir şey demedi.eve gelince arayıp sordum adet olana kadar kullanacaksın dedi.ben nereden bileyim.o yüzden aldım ikinci kutuyu.aradım bugün bide bana çıkışıyor.niye yaptın bilmem ne..düzgün açıkla o zaman. bendaha önce iki tedavi daha gördüm ilaçlarımda hiç sorun yaşamadım.büyük ihtimal tedavin iptal olacak hocaya bi sorayım bi saat sonra ara dedi. şimdi sustum sinirim boşaldı nasıl ağladım anlatamam.11 tane iğne vurdum ya kolay sanki.neyse ki doktor bişey olmaz adet olunca arayıp gelsin demiş.umarım muayenemde de sorun çıkmaz..dua edin nolur:14::14:

kadın soru sormadan konuşmaya üşeniyor canım ya.doktor sadece ilacı yazıyor açıklama ile ilgilenmiyor.çok yoğun çünkü.yanındaki hemşire bilgi veriyor.lukrini yazdı işte bana d.kontrol hapı ile ilgili bir şey demedi.eve gelince arayıp sordum adet olana kadar kullanacaksın dedi.ben nereden bileyim.o yüzden aldım ikinci kutuyu.aradım bugün bide bana çıkışıyor.niye yaptın bilmem ne..düzgün açıkla o zaman. bendaha önce iki tedavi daha gördüm ilaçlarımda hiç sorun yaşamadım.büyük ihtimal tedavin iptal olacak hocaya bi sorayım bi saat sonra ara dedi. şimdi sustum sinirim boşaldı nasıl ağladım anlatamam.11 tane iğne vurdum ya kolay sanki.neyse ki doktor bişey olmaz adet olunca arayıp gelsin demiş.umarım muayenemde de sorun çıkmaz..dua edin nolur:14::14:

Korkmaaaa üzülmeeee hiç bişeycik olmaz merak etme. Benim ilk tedavimde haplarımın biteceği dönem doktorum yurtdışına gidecekti ilk kutu bitince bana 10-15 gün daha hap kullandırdı sonra doktor dönünce hapı bıraktım adet oldum o zaman başladık tedaviye. Doğum kontrol hapı kullanmaya devam ettiğin için adet görmüyorsun onu bırakınca olacak kanaman sakin ol..

üzülme canım her şeyde vardır bir hayır...demekki nasip böyleymiş...

bende şimdi yazabildim canım ancak.iyi saylırım.hepimiz gün sayıyoruz.inşallah hayırlısı ile gelir bebeklerimizz:49::49:

insan eşiğinde olunca daha çok sabırsız oluyor canım..ama sabretmemiz lazım...her şey güzel olacak....:16::16:

ohhhh....inşallah güzel güzel yumoşların gelirrr...tahminen kaç tane varmış...ne dedi doktor....

canım senn dondurulmuş ise o yapılan işlem yapay rahim için değil....onda embriyoyu rahim parçasında büyütüyorlar...:49::49:

nisa'cim bende orayai cozememistim, ama cocundurdukten sonra'da ayni islem uygalanabiliyrmus demekki... baska bir sonuca cikaramadim cunku, islem ayni benimde o noktada kafam karisti ama nicin alsinlar sence o zaaman? bir fikrin varmi?

Korkmaaaa üzülmeeee hiç bişeycik olmaz merak etme. Benim ilk tedavimde haplarımın biteceği dönem doktorum yurtdışına gidecekti ilk kutu bitince bana 10-15 gün daha hap kullandırdı sonra doktor dönünce hapı bıraktım adet oldum o zaman başladık tedaviye. Doğum kontrol hapı kullanmaya devam ettiğin için adet görmüyorsun onu bırakınca olacak kanaman sakin ol..

sağol ayşecim...ben muayene de sorun çıkar diye korkuyorum şimdi.hapı bırakınca kaç gün sonra adet oldun...

ben doğum kontrol hapı kullanıyordum yumurta baskılamak için.sonra lukrin başladık.iğneye başla dedi d.kontrol hapı hakkında bişey demedi.eve gelince geri aradım hapı da kullanmaya devam edecek miyim dedim evet dedi.kullndım ilk kutu bitti bende devam edeceksin dedi diye ikinci kutuyu aldım.dün adet olmam gerekiyordu.benim adetim bırak günü saati bile sekmez...ama olmadım hala...ve çok ağrım var...acaba kutu bitince d.kontrol hapını bırakmam mı gerekiyordu.hiç bişe demediler...ağlıyorum sinirden napacağım yaaaa....:18::18::43::43::43::43::2::2:

Aglama canim, benim gordum 4 tedavidede dogum hapi bittimi, biraklir 28 gunluk hap zaten biraktinmi bir kac gun icinde adet olursun, bu tedavimdede aynisi oldu, sen doktruna ulas biran once ne bir bilgi al, agrin neden olduki adet agrisimi, bzen benimde adet olmadan once agrim oldu olmustu, takma canim kafana ins. her sey yoluna gircek...

Back
X