Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın valla
ama ya ne bileyim 2 tane yumurtam olunca insan tedirgin oluyor bide üstüne üstük iğneleri yanlış kullandım yani çok korkuyorum içi boş çıkar diye HAYIRLISI ALLAHTAN
Bende vuruldum bende bende 10.30 da..Kızlar size bişi sorabilirmiyim..:78: :78: Biz eşimle nerdeyse 1 aydır munasebette bulunmutoruz bugün dr dediki 3 günlük olması lazzımmış sprm.... ama cuma toplancak kafam karıştı bugünden sayarsak 3 gün olmuyo problem çıkarmı acaba...
bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm((((((((((((
hiç iyi değilim canımmmm
teşekkür ederim canım...Hayrli olsunnn cnmal grl brbislerini saglicakla![]()
çok üzgünüm kendimi kandırmak istemiyorum ilaçlarıda bırakmak istiyorum o yüzden bir önceki tedavimdede böyle olmuştu zaten olsaydı silikte olsa çıkardu herkeste çıkıyor ...
kizlar ne yapiyonuz, ne ediyonuz, baya kalabalik azccik konusalim anam darlik geldi bana, NISAN heycan varmi heycam bacim, okulu ayarladinmi?
hevukcum bnm ptesı toplndı yumurtalarım persembe gunu bna dr birlesmemizi soledi.sora sakın beraber olmayn demıstı
aynen canım daral geldii bu nette olmasa kafayı yerim yatarken
sizler napıyonuz zzzzzz
slm arkadaşlar ben kuzucuklarımı aldım geldim herşey yolunda çok şükür 23 nisan test tarihim umarım herşey gönlümüzce olur.lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...
Dün gece boşaldı canım..Ben sorucaktım ama pazartesi gittiğimde muhattap bulamadım doktor a tam kapıdan hızlıca çıkarken yumurta sayısını sordabildim bağırarak cevap verdi dışarsı insan kaynıyodu utandım valla..2 TANE YUMURTAN VAR İĞNELERE AYNI DOZ DEVAM HANGİSİNİ KULLANIYORDUN .. neden niçin 2 yumurta diye sorgulayamadımm
Serpacim slm cnm idrar testinde gebelik ancak adetin 15 gun yada 10 gun gecikirse cikarmiz.adet gecmeden kanda cijarmis eger varsa.biliom birakmassin ilaclarinii belki nasliidirlarr hmde cokk gec grunmek istiolardirrrBebeislerin sakalrini altust etme annesii
Kislar ben 28 yasindayim ilk denemem insaallah da son olur.Bisim merkesde yas kac olursa olsun sans acisndan 2tane emveiyo konuo ama kagit usutunde 1 gorunuoo yasakmis ya
slm canım maşşallahh iyi baya var yumoşların benimkiyle mm ler aynı benimde 10 tane felan 15,16 mm arası deişiyor senin son adetle benimkinin arasında ne kadar vardı canım, bnm 2 nisan adet tarihim
hangi merkez orasi yaaaaa ama dogumda tepelerine biniomus saglık bakanlıgı
kizlar ne yapiyonuz, ne ediyonuz, baya kalabalik azccik konusalim anam darlik geldi bana, NISAN heycan varmi heycam bacim, okulu ayarladinmi?