2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

evet haklısın valla
ama ya ne bileyim 2 tane yumurtam olunca insan tedirgin oluyor bide üstüne üstük iğneleri yanlış kullandım yani çok korkuyorum içi boş çıkar diye HAYIRLISI ALLAHTAN

yav o kdr soledım 10 tane oldu da nolduuuu suan 1 tanesi benimleeeeeeeeeeeeeeeeee kizlar 144deyım bı okym gelcm...:66:

Bende vuruldum bende bende 10.30 da..Kızlar size bişi sorabilirmiyim..:78: :78: Biz eşimle nerdeyse 1 aydır munasebette bulunmutoruz bugün dr dediki 3 günlük olması lazzımmış sprm.... ama cuma toplancak kafam karıştı bugünden sayarsak 3 gün olmuyo problem çıkarmı acaba...

hevukcum bnm ptesı toplndı yumurtalarım persembe gunu bna dr birlesmemizi soledi.sora sakın beraber olmayn demıstı

bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm:(((((((((((((

hayatım idrarda çıkmıyor diye bilmiyroum bu kadar erken kan testi olmadan hemen moralni düşürmeee

kizlar ne yapiyonuz, ne ediyonuz, baya kalabalik azccik konusalim anam darlik geldi bana, NISAN heycan varmi heycam bacim, okulu ayarladinmi?

Hayrli olsunnn cnmal grl brbislerini saglicakla:66::66:
teşekkür ederim canım...

çok üzgünüm kendimi kandırmak istemiyorum ilaçlarıda bırakmak istiyorum o yüzden bir önceki tedavimdede böyle olmuştu zaten olsaydı silikte olsa çıkardu herkeste çıkıyor ...

sen bilirsin ama bence bırakma ilaçlarını...daha erken çünküü

hevukcum bnm ptesı toplndı yumurtalarım persembe gunu bna dr birlesmemizi soledi.sora sakın beraber olmayn demıstı

Bizede öyle dedi canım dün bizde yaramazlık yaptık işte ama çatlatma iğnemi vuruldum dün sonra oldu..Neyse artık Rabbim neyi nasip edicek görücem 20 gün sonra filan..

Ayetel kürsüyü ezbere bilmiyordum kızlar 2 gündür ezberlemeye çalıştım ve sanırım şimdi ezberledim Allah şükür yarın ve sonrasında bol bol okuycam..

slm arkadaşlar ben kuzucuklarımı aldım geldim herşey yolunda çok şükür 23 nisan test tarihim umarım herşey gönlümüzce olur.lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...

pınarcım ben de bugun aldm gldm kuzumu ama test tarıhım 25 nsan sen 23 cıkarmı kı cnm bnmmmmm

Serpacim slm cnm idrar testinde gebelik ancak adetin 15 gun yada 10 gun gecikirse cikarmiz.adet gecmeden kanda cijarmis eger varsa.biliom birakmassin ilaclarinii belki nasliidirlarr hmde cokk gec grunmek istiolardirrr :emir_bebek:Bebeislerin sakalrini altust etme annesii

Dün gece boşaldı canım..Ben sorucaktım ama pazartesi gittiğimde muhattap bulamadım doktor a tam kapıdan hızlıca çıkarken yumurta sayısını sordabildim bağırarak cevap verdi dışarsı insan kaynıyodu utandım valla..2 TANE YUMURTAN VAR İĞNELERE AYNI DOZ DEVAM HANGİSİNİ KULLANIYORDUN .. neden niçin 2 yumurta diye sorgulayamadımm

cnm bu ne ılgısızlık ama yaa iste cok kalabalık merkezlerı secmemek lazımm ee nolcak sımdı:52:

Serpacim slm cnm idrar testinde gebelik ancak adetin 15 gun yada 10 gun gecikirse cikarmiz.adet gecmeden kanda cijarmis eger varsa.biliom birakmassin ilaclarinii belki nasliidirlarr hmde cokk gec grunmek istiolardirrr :emir_bebek:Bebeislerin sakalrini altust etme annesii

sağol cnm işallah öyledir:((((

Kizlar 9.gun ustune araba surdum, ozlemisim vallahi, havva super super, ahhh ahhh bebislerime bilsem bisey olmiycak, atliycam arabaya sahil'e gitcem ama sonra esim beni HAM yapar vallahi, bu bebisler nelere kadirmis yarabbim, bu guzelim havada evdeyim:59:

OLSUN BEBISler CIN buda neymis biz nelere katlanirizz OOOOOOO

NAzayse sen benim yasimi sormussun cnaim, listeyi araken gormustum, benim yas 24 bucuk, alah nasip ederse agustos'ta 25 olcam...

hangi merkez orasi yaaaaa ama dogumda tepelerine biniomus saglık bakanlıgı

Ahahhahhahahhahuxhhushhss seyy sidneyde bi merkess.aramisada saglik bakanliginda calisan kuzuu varr mi ajabaaa.kemik yasim 40 miss belkii hahahahah neyse cnmm tutar insaallahhh.casiiiii cok ustumee gelolarr yetisss pilusss :2:

kizlar ne yapiyonuz, ne ediyonuz, baya kalabalik azccik konusalim anam darlik geldi bana, NISAN heycan varmi heycam bacim, okulu ayarladinmi?

konuşalım anam.... benim net gitti ya bi süre kusura bakmayın...şimdilik sakinim canım yaa:9::8::6::10:sadece vakit geçmek bilmiyor...duş alıp yatacağım birazdan umarım uyuyabilirim...:32::32::31:

Back
X