2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar yarın sabah olsun hiç istemiyorum kötü haber almaktan çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var

niye kötüyü düşüneceğine iyiyi düşünmüyorsun canım, şansımız %50 - %50
hiç da az bi olasılık değil, güzel düşün güzel olacak
:3:

slm hycn canım naber sanırım sende pazartesiydi günün ay geliyormu ne bu test günü hem rahatım hem degilim karmakarışık yani:14:senden naber canım?
aynıı cnm karmasıkkkkımmm cok hmdeee..esım dedı hastaneye gıdelım kan verelım bn dedım yokkk ben sımdılık bole ccok mutlyummm alıstım onalra umarım terkıdıyar eylemmeıslerdırrrr cnmmm..adet sancımmm gıbı agrımm varrrr cokkk sımdııdıııııı.......postıff olsun cnm ınsaallahhhh hepımısın kııııı:49:

Var aslında Birsen tursun yazarsan google çıkar valla görmeni isterdimm..İyi bir dr ama Beni bidaha görmek istiycegini sanmıyorum :60:

ayhh cnm grsellerden de baktım da hatunun resmını koymamıs hastanee..kımse gelmes dıe mıkıııı ajabaaaaaa:60:aman neyseee kıs gunaha grmeyelım gece gece..iii gejelrr hepınıseee

ben geldimm... çok cnm sıkkın ben sivrizeka naptın bilin... 8 de olmam gereken çatlatma iğnelerini olmayı unuttum... dışardaydık eve glrkn aklma geldi apar topar gittim yeni yaptırdım... ben sıyırdım hadi gözüm aydın :):)

valla cnm yazmıştım... bugün bazı tahlillerim yüksek çıkmış normalde.. fazla yumurtadan dolayı yumurta toplancak dondurulucak inş. güzel bebiş olurlarsa... 30 tane falan yumurta var gbi karında su birikimi olabiliyo sana zor olacaktır. riske atmaya gerek yok 1 ay sora transfer ederiz dedi... pztsi genel anesteziyle toplancak nevar ne yok... bide kistim var onuda boşaltcaz dedi dr.. bide kst tarafından fazla yumurta alamıycaz galiba kist engelliyo dedi bilmiyom artık hayırlısı...

ee kızlar bebişler nasıl bakalım..

bacım kaç saat rötarlı vurduysan merkezine bildir saatı çok önemli ona göre ameliyata alacaklar seni

kızlar kızlar napıyosunuuuuz??? var mı güzel haberler? bakmıyorum kaç gündür bu topiğe malum üzülüyorum bu ayı kaçırdığım için... ama doktorum hala umudu kesmedi yeni bir ilaca başlattı haftaya tekrar kontrole çağırdı, küçük bir ihtimal de olsa bu ay için hala umut varmış :))

gece gece çok güzel bi haber bu,belki de bu ay kavuşacaksın bebeğine :52:
insan yeri geliyor bir gün bile beklemek istemiyor
hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyor, ama bu tedavi sabır istiyor
hayırlısı olsun da geciksin nolurkii:49:

bacım kaç saat rötarlı vurduysan merkezine bildir saatı çok önemli ona göre ameliyata alacaklar seni

sorma cnm dr mu aradım adamdan utandım bide ona göre alırız yarın konuşalım hemen ol şimdi dei :) napim yaaa :):):)

sen de bebiş varmıydı bekiiimmm karıştırdım yine...

hlycn ii dayandım bebem bu saatte beni bekledin demiii affeyin sanaaaaa...... :):) ama şu sancıların beni gerdi aramadın dimi dr.....

gece gece çok güzel bi haber bu,belki de bu ay kavuşacaksın bebeğine :52:
insan yeri geliyor bir gün bile beklemek istemiyor
hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyor, ama bu tedavi sabır istiyor
hayırlısı olsun da geciksin nolurkii:49:

valla kısmet olmayacaksaaaa olmuyor iştee dediğim gibi elimizden geleni yapıyoruz kalanı kısmet... üzülme ayse bnm de 1 ay ertelendi ama glcn dediğin gibi bu sürec çok bunalttı beni bi an evel olsun bitsin istiyodum yine kısmet olmadı oooo mayısta trasfer olsa haziranda sonuç öğrenitim ooooooo ama sizi merak ederim bırakamam kusura bakmayın.. hep dualarımdasınız rabbim inş. bu ay sevindiri tüm bekleyenleri ve sırası gelince bizleride tabiii

sorma cnm dr mu aradım adamdan utandım bide ona göre alırız yarın konuşalım hemen ol şimdi dei :) napim yaaa :):):)

sen de bebiş varmıydı bekiiimmm karıştırdım yine...

hlycn ii dayandım bebem bu saatte beni bekledin demiii affeyin sanaaaaa...... :):) ama şu sancıların beni gerdi aramadın dimi dr.....

bende bebiş var sayılır şuanda 2 hücrlide olsa bir bbeğim var eğer yarında bölünürse pazartesi annesinin karnına girecek

bende bebiş var sayılır şuanda 2 hücrlide olsa bir bbeğim var eğer yarında bölünürse pazartesi annesinin karnına girecek

cnm inş. rabbim inş....... olcaktır inş.. cnm allahım dualarımızın yüzüsuyuhürmetine ya rabbim noooollluuurrr tüm bekleyenleri sevindir bizlere güç kuvvet ver.. dualarım seninle cnm....

kızlar hepinize iyi geceler sizleri çok seviyorum yarın sabah haberi alır almaz size yazarım dualarınızı benden esirgemeyin hepinizden bebşim için 1 tane ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum sabaha konuşuruz öptüm sizi:33::33::33::33:

............................................................................................................................

Son düzenleme:
evet nazaysecim yani ben artık anlam veremiyorum bu işlere düşünmiycem düşünmeketen sıyırcaz yoksa yaa.. çok olsa dert olmasa dert... yinede bunada şükürler olsun...

zeynep ben de okudum cnm bı an hatırlayamadım kac yumurtan dollendı dıye konustuumuzu.Allahım yardımcın olsun ınsallahhh.Bak ben de cok strese grdım am bolunmustu cok sukur...Senın de ole olcak cnm....

evet nazaysecim yani ben artık anlam veremiyorum bu işlere düşünmiycem düşünmeketen sıyırcaz yoksa yaa.. çok olsa dert olmasa dert... yinede bunada şükürler olsun...

cnm evet ya ama kaderımızde ne varsa onu yasıycaz cnm bundan emınım.dua edelım bırbırımıze...ınsallah kalıtelı yumurtaların ve embrıyoların olur... ınsallahhh....

kızlar hepinize iyi geceler sizleri çok seviyorum yarın sabah haberi alır almaz size yazarım dualarınızı benden esirgemeyin hepinizden bebşim için 1 tane ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum sabaha konuşuruz öptüm sizi:33::33::33::33:

Kızlar günaydın
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BEBEĞİME Ettiğiniz dualar için hepinizden ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN
sizleri seviyorum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhhhhhhh

Yok cazicimmmm aramadim druu ole dayanilmicak deil agrilarim cnmm simdi ne dertler var adam demijkmi bacim kanama yok agri var az nie aradin ne grk var(tabi icindenn)aman ben pek dsnceliyimm nedensee .hepiniseeee gunaydinnnnnnn canlarimmmmmmmm bana da dua edinn nolurrrrr

Huuuhh serabbbcim ne zmn kan aldirmaya gidionnnn cnmmm.bide kanin kac olmasi geerek iyi dsunmemiz icinnnn offff sikintilardayimmm

İnşallah canım ALLAHIN izni ile yolun sonu değil başlangıcı olacak daha önünde 9 aylık süreç var

öyle canım hamile kalırsak 9 aylık zorlu bir süreç var ama bu tedavii benii çok yordu 2 haftadır evimden uzağım kız kardeşimdeyim ve onlarda sonuça kadar göndermeyiz diyolar bilmem ne yaparım eşim dersenkendi ihtiyaçlarını kendi hallediyor evin halini düşünmek bile istemiyorumm :36::36::52:inşşallah bu emeklerimiz boşa çıkmazz

Back
X