2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlaarr selamm
nisa'nın sonucunu gördüm girer girmez, çok üzüldüm,:43: derin bir offf çektimmm :26:
bugece rüyamda kendimi transferim yapılmıs 12 gün geçmis kan vermis ve sonuç alırken gördüm
sonucum pozitifti :1: :nazar:,
sanırım bu günlerin biran önce geçip, bitmesini ve o güzel haberi almayı hayal ediyorum
sürekli ondar :65:

inşallah canım sana malüm olmuştur:16::16:KYR nerdesinn öldükk bizz burdaa hadii bacımm hayırlıı haberlerle gell inşallah

valla bn de oyalanmaya calısıom ama heyecandan tutunmaya calısan bebeımı de dusurcemm neresın yaaaaaa:52::52::52:hyrlı hbrlerle insallahhhhhh

valla bn de oyalanmaya calısıom ama heyecandan tutunmaya calısan bebeımı de dusurcemm neresın yaaaaaa:52::52::52:hyrlı hbrlerle insallahhhhhh

valla kyr bende çatlıcem şimdi kendi testimi bile nazayse ile seni merak ettiğim kadar merak etmemiştim sanırım:1::1: gel artık olumlu sonuçlarla

hepinize teşekkür ederim tekrardan kızlar...biraz toparlanmaya düşünmeye ihtiyacım vardı...çok şükür şimdi iyiyim....eşim geldi konuştuk...perşembe doktorumla durum değerlendirmesi yapmaya gidiyorum...bakalım ne diyecek...4. denememiz için...kyr bacım saat kaç oldu hala sonucunu yazmamışsın hadi bari sen sevindir beniii:65:

hepinize teşekkür ederim tekrardan kızlar...biraz toparlanmaya düşünmeye ihtiyacım vardı...çok şükür şimdi iyiyim....eşim geldi konuştuk...perşembe doktorumla durum değerlendirmesi yapmaya gidiyorum...bakalım ne diyecek...4. denememiz için...kyr bacım saat kaç oldu hala sonucunu yazmamışsın hadi bari sen sevindir beniii:65:

canımmm sevindimm biraz toparlandığınaa napalımm her şey ALLAH tann bu yolaa başladıkk üzülmek te varr sevinmekte sonunndaaa rabbimm hayırlızamanda hayırlı evlatlr nasip etsinn inşalahh

canımmm sevindimm biraz toparlandığınaa napalımm her şey ALLAH tann bu yolaa başladıkk üzülmek te varr sevinmekte sonunndaaa rabbimm hayırlızamanda hayırlı evlatlr nasip etsinn inşalahh

bu topikte devem edeceğim ben sizlerle ...bir gün benimde kupam kalkacak eminim buna....şimdi siz sevindirin beni sonra yine sıra bana gelecek...:emir_bebek::emir_bebek:

bu topikte devem edeceğim ben sizlerle ...bir gün benimde kupam kalkacak eminim buna....şimdi siz sevindirin beni sonra yine sıra bana gelecek...:emir_bebek::emir_bebek:

cnm bnmmm senı tebrık edıyorum bıtanemmm ben de hep yanınızda olacagım herkesın kupası kalkacakkkk sonra cay ıcecegız beraber valla yapalım bunu saka dııl heeeee... tamam mıııı....

nisa canim ne denir bilemiyorum inanki, biz bu sayfaya senle basladik ilk once, butun kalbim senin hamile olmandan yanaydi ama nasip kardesim, bak ben ve benim gibi 4. yada 5. yada 6 denemede yuzu gulenler var, vakti geldimi inanki oluyor, benim esimdede benzer sorunlar var, ama inanki kardesim sabredip bekledinmi oluyor, bende rahatsizim ne olcam belli degil inanki, nasip canim bekleyip gorcez.

Bi doktor la gorus bakalim, nasil gitcek, ne sonuca varcaniz. topik sen hlycn, ve diger negativ alan arkadaslar pozitif alana kadar ins. burda , bu listede kalcak.

Butun kupalar feda olsun sana, tabiki alcan cifter cifter kaldircan hemde ins, donmus varmiydi Nisa senin?

kizlar benimde duaya ihtiycaim var, hatirladiniz gibi benim fitil\i vagina sisti icin, makattan al demislerdi, ishal karin agrisi yapti, ishlden sonrada azcik kan gordum, ama makattan geldi, hemen hemsireyi aradim sabah, doktorla konuscak bakalim ne olcak, rabbim bebisimi korusun ins. bu kadar sevinmisken kimsenin sevincini kursaginda birakmasin ins, bakalim ne diycekler

Kyr canim hadi bekliyoruz

kizlar benimde duaya ihtiycaim var, hatirladiniz gibi benim fitil\i vagina sisti icin, makattan al demislerdi, ishal karin agrisi yapti, ishlden sonrada azcik kan gordum, ama makattan geldi, hemen hemsireyi aradim sabah, doktorla konuscak bakalim ne olcak, rabbim bebisimi korusun ins. bu kadar sevinmisken kimsenin sevincini kursaginda birakmasin ins, bakalim ne diycekler

canımm bi şey olcağını zannetmiyoumm inşallahh şişlikk geçer normal olan yerden devam edersin ama yine de sen dikkatlii ol yorma kendinii

bugün bi karamsarlık bi bezginlik var üzerimde niyeyse
nisaya çok üzüldüm ondan mı acaba? veya yumurta toplama yaklastıkca transferden
falan korkuyorum onun mu korkusu sardı?
kötü sonuç alırsam nasıl olur derdine mi düstüm bilmiyorum ki :59:

kendimi toparlamaya çalışıyorum öğlen çok kötü durumdaydım şimdi biraz daha iyiyim ama kafama takılan bi sorum var bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun neolr daha önceki denemelerimde 11.gün yani testde bi önceki gün adet görüyodum bu seferki biraz değişik oldu anlamadım hala test sonocum negatif çıkmasına rağmen hala adet görmedim bu gün 13. gün bilgisi olan varsa paylaşsın

cnnmmm dualarım senınle....korkmaaa onlar tutundular bılee.....

bugün bi karamsarlık bi bezginlik var üzerimde niyeyse
nisaya çok üzüldüm ondan mı acaba? veya yumurta toplama yaklastıkca transferden
falan korkuyorum onun mu korkusu sardı?
kötü sonuç alırsam nasıl olur derdine mi düstüm bilmiyorum ki :59:

glcıınnn suan senın kıpır kıpır heyecanlı olman lazım ıı dusun ıı olsujn motıvasyon cok onemlı lutfen nsaya hepımız uzulduk ama boyle karamsar dusunme nısa da okusa sana kızar emınım cnm hem onun kupasını da beraber kaldırcaz yok oleeee.....

Back
X