2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Cnm benim stres hiç bitmiyor dımı? Allah sabır versin aysem. Bence yapma, bak sen herkese dayan diyorsun, sen de dayan. Ara deger canını sıkacak birsey çıkar üzülürsün. Bırak zamanında doktor baksın. Bak değirim artıyor, bebeğin seninle, dayanmak zor elbet, tabii sen en iyisini bilirsin...

evt bıtmıyo bıde sımdı kımyasal gebelıklerı falan okuyorum kımının degerı dusuyo ıste bole 2 gunluk testlerde yarın 60ın 2ye katlanması lazım bılmıyorum esım de cok kansız kaldıgımı yapmamam gerektıgını soyluyo benım bekleyısım de gebelık bekleyısınden farklı dııl ınan var mı yok mu allahım hepımıze yardımcı olsun cok sagol kuzum...

evt bıtmıyo bıde sımdı kımyasal gebelıklerı falan okuyorum kımının degerı dusuyo ıste bole 2 gunluk testlerde yarın 60ın 2ye katlanması lazım bılmıyorum esım de cok kansız kaldıgımı yapmamam gerektıgını soyluyo benım bekleyısım de gebelık bekleyısınden farklı dııl ınan var mı yok mu allahım hepımıze yardımcı olsun cok sagol kuzum...

Haklısın cnm benim, ama söyle duşun hala bekleyecek birşeyin var, suan bebeğin senin yanında, sen kendine iyi bakarsan, moralini yüksek tutarsan, mevlam da izin verirse seninle de kalacak. Dayan güzelim dayan, olumlu duşun, bak üzüle üzüle geldin bu günlere, at artık su yükleri sırtından azcik tadını çıkar , hamilesin bunu biliyorsun. Sen ne yaparsan yap Allah kısmet ettiyse seninle kalacak minik kuzun. Nolur rahatla azcik...

Ben ne yapayım cnm, bir duşun artık bekleyecek birşeyim bile yok. Benim yerimde olmayı bir duşun, ve tadını çıkar artık.

kızlar belki giremem diye şimdiden yazıyorum..biliyorsunuz yarın hayırlısıyla sonucumu alacağım..

sonucumu yarın geç yazabilirim..öğleyin gitmeyi düşünüyorum...

dualarınızı eksik etmeyin..rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah (amin)

kızlar belki giremem diye şimdiden yazıyorum..biliyorsunuz yarın hayırlısıyla sonucumu alacağım..

dualarınızı eksik etmeyin..rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah (amin)

Dualarım seninle dilerim çok güzel haberlerle gelirsin...

insallah yaaa...ben de transferden sonra resmennn grıp atlattım hapsur hapsur bıde tutunmamıs meger o zamanlar benım ufaklık ankaraaaa lımon ye hemen sulu sulu tamamını ye hatta 2 tane ye gunde ben ole yaptım 2.gun aksam kestı valla...gecmıs olsun cnm...

ya eşimden geçti,eşim öğretmen 23 nisanda bahçede üşütmüş o gün o kadar gitme dedim,öğrencilerinin gösterisini merak etmiş,hiç dikkat etmiyor kızdım valla,milletin çocuğuna bişey olmaz soğukda ama benim ödüm kopuyor,hapşıra hapşıra banada geçirdi şimdi rahat etsin:47:

yapıcam canım bu akşam bal limon ne varsa yicem ınş geçer dua et:43:

kızlar yarın sonucu öğrenicem nolur banada dua edin.10.günüm yarın.dondurulmuşumda yok eğer bu tutmazsa herşeyi baştan yaşamak zorunda kalıcam oda kimbilir birdaha ne zaman.dualarınızı eksik etmei lütfen.

aaa canım biri tüpe tutununca o kese gözükmüyormu? anlamadım kese 2mi gözükmüştü benimde kanamam falan olduya of ya bitmiyor işte briri bitiyor bir düşünce daha 25o dgerle kese nasıl gözüktü onuda anlamadım mahvoldum ben deger çıksın diye oooo işimiz var valla:44:

kız niyee telaşlanıosunn bakk sana da kızcmmm:20::20:değer 2000 lerdeyken yine acillik oldm bu arada aksaraydayımm benim ki sadece kanama deil ağrıyla giriyordu iğne yaptırıyordum proluton o bile fayda etmedi meğer tüp lerdeki ağrı veriyormuşş hem o ultrasonla gözükmedi o dönem neyse ağrrı kanama kesilmeyince doktor çağırdı konyaya geldik bu arada 6 haftalık felan ,muayene ettti zaten düşmeye başlamış kürtaj etti bu arada diğer tüplerde olanı bilmiyoruz kurtajdan bir ay sonraa feci bir ağrıı karnımdaa aclillikk oldum yinee bi baksakii karnımın içikanlı su ile doluymuş hemde pıhtılaşmış dura dura kan test yayapıldı değer 250 çıktı dr.hiç istemediğimiz bir durum iğnelerle kan değerin düşmüzse direk amaliyatt yani tüp gidiyodu eldenn neyseki çok etkili bir iğneyle değer düştüü anlıycan tüplerdeki kurtajdan 1 ay sonra patlak verdi orda yaşamaya çalışmışş yaşayamamışş tabi rahime düşüp patlamışş:18::18::19::19::19:diyeceğim çok ağrın yoksa kormaa hem o dönem sami beyi çok aradımm kanama olabilir değer normal ise dedii

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Laviniaw:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Zeynepconer......29 Nisan....?

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Baro.....4 MAyis...?

Ecrinemir.......1 Mayis....?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa dekopa'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi:65:
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi:65:
Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi:65:

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

Haklısın cnm benim, ama söyle duşun hala bekleyecek birşeyin var, suan bebeğin senin yanında, sen kendine iyi bakarsan, moralini yüksek tutarsan, mevlam da izin verirse seninle de kalacak. Dayan güzelim dayan, olumlu duşun, bak üzüle üzüle geldin bu günlere, at artık su yükleri sırtından azcik tadını çıkar , hamilesin bunu biliyorsun. Sen ne yaparsan yap Allah kısmet ettiyse seninle kalacak minik kuzun. Nolur rahatla azcik...

Ben ne yapayım cnm, bir duşun artık bekleyecek birşeyim bile yok. Benim yerimde olmayı bir duşun, ve tadını çıkar artık.

senı dusunerek hıccc tadını cıkaramam delırdın mı....:59:

amin canım inşallah.yarın ikimizde güzel haberlerle geliriz umarım.hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun.senin içinde dua edicem.

kız niyee telaşlanıosunn bakk sana da kızcmmm:20::20:değer 2000 lerdeyken yine acillik oldm bu arada aksaraydayımm benim ki sadece kanama deil ağrıyla giriyordu iğne yaptırıyordum proluton o bile fayda etmedi meğer tüp lerdeki ağrı veriyormuşş hem o ultrasonla gözükmedi o dönem neyse ağrrı kanama kesilmeyince doktor çağırdı konyaya geldik bu arada 6 haftalık felan ,muayene ettti zaten düşmeye başlamış kürtaj etti bu arada diğer tüplerde olanı bilmiyoruz kurtajdan bir ay sonraa feci bir ağrıı karnımdaa aclillikk oldum yinee bi baksakii karnımın içikanlı su ile doluymuş hemde pıhtılaşmış dura dura kan test yayapıldı değer 250 çıktı dr.hiç istemediğimiz bir durum iğnelerle kan değerin düşmüzse direk amaliyatt yani tüp gidiyodu eldenn neyseki çok etkili bir iğneyle değer düştüü anlıycan tüplerdeki kurtajdan 1 ay sonra patlak verdi orda yaşamaya çalışmışş yaşayamamışş tabi rahime düşüp patlamışş:18::18::19::19::19:diyeceğim çok ağrın yoksa kormaa hem o dönem sami beyi çok aradımm kanama olabilir değer normal ise dedii

vallahi Mersenem yazdiklarin biraz rahatlaatti cnaim beni sagol paylastin icin, benimde o korku malesef var her arkadasta oldu kadar ama bende agri filan hic birse yok, benim deger en son 3ooo kusurdu, cumartesi kan vercem ve insallah deger artmis olur, 11 mayisida kese gormek icin beklerim artik, bende tuplerde oldumu kanama ben hic olmadim ya cok sukur acaba tuplerdemi diye kokuyodum ama yazdiklarindan anladim kadariyla tupte oldumu agri ve kanam yapiyor, rabbim hepimizi korusun canim, hayirlisi ile bebeklerimizi kucagimmiza almayi nasip etsin, ben dayanamdim bir kac arkadasima soyledim vallahi, rabbim mahcu[p etmezde ins. sevincimi herkesle paylasirim:nazar::nazar:hep beraber tabiki:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yarın test yapacak tum arkadalar dualarım sızlerle allah yardımcınız olsun gelın guzel haberler verın ınsallah.....allaha emanet olun....

yarın test yapacak tum arkadalar dualarım sızlerle allah yardımcınız olsun gelın guzel haberler verın ınsallah.....allaha emanet olun....

Nazayse cok sukur degerin katlanarak artiyor cnaim lutfen korkma, sevinmeye calis, benimde basimdan bir kimyasal gebelik gecti canim 12.gun 50 idi. ondna onceki gunleri bilmiyorum cunku gunumde yaptirdim. ve 4 gun sonra tekrarladimda ken degeri 2lere filan dsmustu, takilma senin deger masaalh artiyor duan ve dualarimiz saesinde ins, kucakliycaz yavrularimizi

Zeynep ve sudenaz yaptircak dimi yarin, mubarek gunun hurmetine insallah pozitif sonuclarla gelcekler, baska arkadas varmiydi?

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.bu arada ben listede yokum.ekleyin isterseniz medicana da yaptırdım 19 nisan transfer tarihimdi 29 nisan test tarihim.daha önce bir tüp bir dondurulmuş denemiştim sonuç negatifti ikisindede.

gulsum nasilsin? bebisler nasil? belirti veriyolarmi? bende bas agrisi cok olmaya balasdi tabi onla alakalimi bilmiyorum, belirti filan armak yok neyse, grip ne alemde?

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.bu arada ben listede yokum.ekleyin isterseniz medicana da yaptırdım 19 nisan transfer tarihimdi 29 nisan test tarihim.daha önce bir tüp bir dondurulmuş denemiştim sonuç negatifti ikisindede.

beylıkduzu medıcana mı cnm allahım ınsallah hayırlı haberlerle doneceksın ıcını ferah tut cnm..10.gun test ıstemıs blast mıydı?

gulsum nasilsin? bebisler nasil? belirti veriyolarmi? bende bas agrisi cok olmaya balasdi tabi onla alakalimi bilmiyorum, belirti filan armak yok neyse, grip ne alemde?

ılaaa cnm ya kese 1500 olunca goruluyo dıolar acaba ben yanlıs mı okudum gun boyunca dusuk beta hcg sayfalarında dolastım beynım dondu ya.....

Back
X