2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar günaydın
bizim için dua edip iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ALLAH bin kere razı olsun
erkenden kalktım malum bugün büyük gün birkaç saat sonra herşey belli olacak RABBİM bu mübarek günde bizi sevindirir inşallah Dualarınıza ihtiyacımız var ALLAH yardımcımız olsun

kızlar günaydın
bizim için dua edip iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ALLAH bin kere razı olsun
erkenden kalktım malum bugün büyük gün birkaç saat sonra herşey belli olacak RABBİM bu mübarek günde bizi sevindirir inşallah Dualarınıza ihtiyacımız var ALLAH yardımcımız olsun

dualarımmm sizlerle canımm

kızlar günaydın

canım şuan çalışıyorum bilgisayarımın ekranında dualar yapıştıtılmış işe gelirken başladım dua etmeye
herkes için bu mübrek günde rabbim herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah
benimde son 2 günüm :)

canım şuan çalışıyorum bilgisayarımın ekranında dualar yapıştıtılmış işe gelirken başladım dua etmeye
herkes için bu mübrek günde rabbim herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah
benimde son 2 günüm :)

sen de pazar günü mü yaptırcann cnmm?

laviniaw gece yazmıştıı beni listeden sil bitti diyee biz de sordukk ne olduu neden bitii diyee ama sustuu halada susuyorrrr:26::26::26:

güzelim benim umudum yok..akşam orda hamile yazısını görünce sinirlerim bozuldu ..bidaha uyuya kalmışım aslında sabah gördüm..kusura bakmayın dualarım hep sizinle

ya arkadaşlar
gebe olan arkadaşlarda sancılar kanamalar olmuş
bende hiç bişey yok göğüslerim şiş sadece bebeğim tutunmadımı acaba :(

ya arkadaşlar

aynenn bende sen gibiyimm canımm ağrım felan yokk hatta göğüslerim bile şişş deill sadece dokununca çok az ağrıyor sen yaptır bakalımm inşallahh pozitiftirr benim de belkii umudumm artarr birazzz:59:

güzelim benim umudum yok..akşam orda hamile yazısını görünce sinirlerim bozuldu ..bidaha uyuya kalmışım aslında sabah gördüm..kusura bakmayın dualarım hep sizinle

bende adet felan oldun zannettimm soramadımm daa neysee seninn test gününn ne zamann canmmm bi daha yaptırsann :18:

aynenn bende sen gibiyimm canımm ağrım felan yokk hatta göğüslerim bile şişş deill sadece dokununca çok az ağrıyor sen yaptır bakalımm inşallahh pozitiftirr benim de belkii umudumm artarr birazzz:59:

bakalım yarın ne çıkacak
heyecan dorukta tabi şimdi sağlık ocağına gidip iğnelerimi yaptırdım bir sürü bebiş vardı allahım dedim banada nasip et ağlamamak için zor tuttum kendimi bugün çok duygusalım yaaa

bakalım yarın ne çıkacak
heyecan dorukta tabi şimdi sağlık ocağına gidip iğnelerimi yaptırdım bir sürü bebiş vardı allahım dedim banada nasip et ağlamamak için zor tuttum kendimi bugün çok duygusalım yaaa

iğnelerimii derkenn canımm

kızlar merhaba nasılsınız bugün test yaptıran arkadaşalrdan sanırım henüz haber gelmedii bende merakımı yenmek için kan verdim bir saat geçti bir saate çıkacak inşallah katlanmıştır rahatlarım biraz.
:49::49:
hamiş arkadaşlar
göbek ve kalçadan iğnelere devammı ?
artık yer kalmadı mosmorum :(
göbekten iğnem yok canım kalçadan devam akşamları kolonyalı pamukla ov sonra bırak üstünde kalsın kolonyalı pamuk iyi geliyor
ya arkadaşlar

canım herkesin belirtileri aynı olmuyor.. bazısında hiç belirti olmuyor bunları takma kafana

test günüm bugün ...kimsenin aklınada gelmedi sanırım önemli değil

canım hepimiz tedavi stresindeyiz sende öyle belli ki ama biz sürekli sana sorular soruyoruz ama cevap vermiyorsun.. elimizden gelen desteği gösteriyoruz. burdaki her arkadaş bir bizim içinn... iki aydır sürekli iç içe heyecanımızı paylaşıyoruz. bende şahsen kaç kere sorum sana ne oldu doktorunla konuştunmu ne olsu testin diye ama sen cevap yazmadın.. inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Back
X