kız kımyasal gebelıkte agrı olmuyo dıye bılıorum![]()
BENDE KIMyasal gebelik gecirdim hic agrim olmadi, ama ne bilem.aman rabbim oyle seyleri uzak tutsun bizde, ins. korusun bebislerimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kımyasal gebelıkte agrı olmuyo dıye bılıorum![]()
kızlar günaydın
bizim için dua edip iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ALLAH bin kere razı olsun
erkenden kalktım malum bugün büyük gün birkaç saat sonra herşey belli olacak RABBİM bu mübarek günde bizi sevindirir inşallah Dualarınıza ihtiyacımız var ALLAH yardımcımız olsun
kızlar günaydın
bizim için dua edip iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ALLAH bin kere razı olsun
erkenden kalktım malum bugün büyük gün birkaç saat sonra herşey belli olacak RABBİM bu mübarek günde bizi sevindirir inşallah Dualarınıza ihtiyacımız var ALLAH yardımcımız olsun
canımm senn dün küü sorumuza cevap vermedin halennn![]()
kim cevap vermedi ?
canım şuan çalışıyorum bilgisayarımın ekranında dualar yapıştıtılmış işe gelirken başladım dua etmeye
herkes için bu mübrek günde rabbim herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah
benimde son 2 günüm :)
sen de pazar günü mü yaptırcann cnmm?
laviniaw gece yazmıştıı beni listeden sil bitti diyee biz de sordukk ne olduu neden bitii diyee ama sustuu halada susuyorrrr:26::26::26:
ya arkadaşlar
gebe olan arkadaşlarda sancılar kanamalar olmuş
bende hiç bişey yok göğüslerim şiş sadece bebeğim tutunmadımı acaba![]()
güzelim benim umudum yok..akşam orda hamile yazısını görünce sinirlerim bozuldu ..bidaha uyuya kalmışım aslında sabah gördüm..kusura bakmayın dualarım hep sizinle
aynenn bende sen gibiyimm canımm ağrım felan yokk hatta göğüslerim bile şişş deill sadece dokununca çok az ağrıyor sen yaptır bakalımm inşallahh pozitiftirr benim de belkii umudumm artarr birazzz![]()
bakalım yarın ne çıkacak
heyecan dorukta tabi şimdi sağlık ocağına gidip iğnelerimi yaptırdım bir sürü bebiş vardı allahım dedim banada nasip et ağlamamak için zor tuttum kendimi bugün çok duygusalım yaaa
göbekten iğnem yok canım kalçadan devam akşamları kolonyalı pamukla ov sonra bırak üstünde kalsın kolonyalı pamuk iyi geliyorhamiş arkadaşlar
göbek ve kalçadan iğnelere devammı ?
artık yer kalmadı mosmorum![]()
ya arkadaşlar
gebe olan arkadaşlarda sancılar kanamalar olmuş
bende hiç bişey yok göğüslerim şiş sadece bebeğim tutunmadımı acaba![]()
test günüm bugün ...kimsenin aklınada gelmedi sanırım önemli değil