2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

benimde 8 hücreli 9 tane dondurdular

cok güzelmiş o kadar dondurabildiklerine göre demekki çok kaliteliler, inş hayırlı sonucuda alırsın bugün ,bende günümden önce eşimden habersiz yapmıştım:) tam hastanenin önünden geçiyordum birden girdi aklıma yaptırayım bi dedim ve girdim kan verdim:)

cok güzelmiş o kadar dondurabildiklerine göre demekki çok kaliteliler, inş hayırlı sonucuda alırsın bugün ,bende günümden önce eşimden habersiz yapmıştım:) tam hastanenin önünden geçiyordum birden girdi aklıma yaptırayım bi dedim ve girdim kan verdim:)

inşallah bende senin gibi sevinirim :)))

aynen bendede ağrı yok :( bu iyimi kötümü bilmiyorum yok hiç bişey göğüslerim şiş sadece onun dışında hiç bir şikayetim yok tutunmamışmıdır ağrı yoksa

bilmiyorumm canım herkez bir olmazz inşallahh bebeğin seninledirr canmm

ewt canım kalan yumurtaların kaliteleri düşük oldukları için donduramadılar canım ....ama şimdi sen böyle sorunca bende merak ettim transferinin olduğu gün sana söylemedilerse bile bilgilendirme kağıdı da vermediler mi canım ...kaç yumurta kaçı döllenmiş transfer olanlaın kalitesi hücre sayısı
her merkezde farkı prosedür işliyo benim arkadaşıma transfer olan embriyoların resmini bile vermişler

ne resmi canım bilgi bile vermediler sadece 13 yumurta toplandığını biliyordum bende sevinmiştim çok olmuş diye çok tecrübesizdim anlayacağın sen nasılsın aklımda tutamıyorum hangi aşamadasın sorun neydi ben şimdi bahçeci fulyada tedaviye başladım

günaydınnnnnnnnnnnnnn

bugün büyük gün akşam rüyamda bebişimin ultrason resimlerine bakıyordum
allahım bugün pozitif sonucu göreyim öğlende gidicem hastaneye dualarını bekliyorum
kalbim yerinden çıkacak

hayırlı haberlerle dön canım dün bayağı üzüldük bugün sevinelimmmmm

hayırlı haberlerle dön canım dün bayağı üzüldük bugün sevinelimmmmm

hayırlısı allahtan canım rabbim hayılrısını biliyor insan istiyor tabi ama yoksada rabbimin bildiğpi vardır deyip dua etmekten başka yapacağımız bişey yok
iyiki sizler varsınız burdan yazıp paylaşınca o kadar rahatlıyorum ki çünkü yaşamayan anlamıyor bunu olumlu yada olumsuz hemen paylaşacağım sizinle

ne resmi canım bilgi bile vermediler sadece 13 yumurta toplandığını biliyordum bende sevinmiştim çok olmuş diye çok tecrübesizdim anlayacağın sen nasılsın aklımda tutamıyorum hangi aşamadasın sorun neydi ben şimdi bahçeci fulyada tedaviye başladım

banada 3 trasferimin 3 ün de de verdiler canım bende hücrsini felan ordan saydım kendimm:21::6::6::6:

günaydın kızlar ecrinemir canım hadi mutlu haberle gel inşallah kızlar benim bu gün 8. günüm arada çok sert giren keskin ağrılar dışında hiç bir ağrı kalmadı korkuyorum acaba olmadı mı diye sonrada amaan hayırlısı deyip geçiyorum sizler nasılsınız canlarım ay biliyomusunuz iyiki siz varsınız dün bi arkadaşım çok canımı sıktı ben maydanoz yemiyorum düşüğe sebep oluyor diye dedim ay ne bebekmiş yaa sıkıldım çok saçma bunlar dedi bir tek siz anlıyorsunuz o kadar ağladım ki anlatamam canlar....

günaydın kızlar ecrinemir canım hadi mutlu haberle gel inşallah kızlar benim bu gün 8. günüm arada çok sert giren keskin ağrılar dışında hiç bir ağrı kalmadı korkuyorum acaba olmadı mı diye sonrada amaan hayırlısı deyip geçiyorum sizler nasılsınız canlarım ay biliyomusunuz iyiki siz varsınız dün bi arkadaşım çok canımı sıktı ben maydanoz yemiyorum düşüğe sebep oluyor diye dedim ay ne bebekmiş yaa sıkıldım çok saçma bunlar dedi bir tek siz anlıyorsunuz o kadar ağladım ki anlatamam canlar....

öyle düşük laflılar için hiç moralini bozma canımm onlar bizimm halimizii anlamazz rabbim yaşatmasında kötü sözz söylene aittir boş verrrrrrrrrrrr

dekopa canım nasılsın çok merak ediyorum lütfen kendini harab etme allah yardımcın olsun bir bildiğ vardır rabbimin herşeyde bir hayır vardır allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin

banada 3 trasferimin 3 ün de de verdiler canım bende hücrsini felan ordan saydım kendimm:21::6::6::6:

ben çok aptallaşmışım sormadım demekki ama ben transfer öncesi çok kötüydüm korkudan sanırım bide yalnızsın doktor beni görünce önce almıştı yüzüm bembeyaz çıkmış doktor korktu galiba kalpten gidicek diye ben çok stresliyim hala daha öyle bu sefer psikolojik tedavide başlatacak doktor ilkler çok kötü oluyo allahım bütün isteyenlere nasib etsin bazen imreniyorum kendiliğinden hamile kalanlara kıskançlık değil ama sanırım onlar kıymetini bilmiyo hamile kalan hemen sormuyomu sen neden yapmıyosun burada birbirimizi çok iyi anlıyoruz bence

ayhhh tahmrcımm hala arkadsım deme densızee..bı tanıdık de barii.ona neymıss.sıkma canını bıtanem...bsverrr...geldın deee nassı bı bebek oldugunu gsterr gçzune sokasokaaa:1:ne aglıonn onun ıcın ayhhh bakk yenı uyandıydımm yatagın ıcınde uyus oldummmmmmmmmmmmmm onaaa:47:

ben çok aptallaşmışım sormadım demekki ama ben transfer öncesi çok kötüydüm korkudan sanırım bide yalnızsın doktor beni görünce önce almıştı yüzüm bembeyaz çıkmış doktor korktu galiba kalpten gidicek diye ben çok stresliyim hala daha öyle bu sefer psikolojik tedavide başlatacak doktor ilkler çok kötü oluyo allahım bütün isteyenlere nasib etsin bazen imreniyorum kendiliğinden hamile kalanlara kıskançlık değil ama sanırım onlar kıymetini bilmiyo hamile kalan hemen sormuyomu sen neden yapmıyosun burada birbirimizi çok iyi anlıyoruz bence

canım onu hemşirenin getirip vermesi lazım dı demekki hastanenin protokolundaa yok ,olması iyi bence.........ewt o soranlar yokmuu niye çocuk yok düşüünmüyomsnz olmuyorr mu ?sinir oluyorumm ama hamile kalıncada bitmiyor sorular benim başıma geldi pazarda tanıdığın birii sorduyor bana , sen daha doğurmadınmıı o dönemde de 5 aylık hamileyimm bende sizin sayenzde erken çıkaracamm dedimm :95::95::95::95:

dün çok canım sıkılmıştı ama boşverdim artık görüşmeyi düşünmüyorum zaten şu anda sadece bebeğime adapte olmak istiyorum 4 günüm kaldı teste mersenem senin 2 gün kaldı değil mi canımmm

Back
X