benim 8 hücreliydi, 6 tanede dondurabildik çok şükür,senin kaç hücreli
benimde 8 hücreli 9 tane dondurdular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 8 hücreliydi, 6 tanede dondurabildik çok şükür,senin kaç hücreli
benimde 8 hücreli 9 tane dondurdular
cok güzelmiş o kadar dondurabildiklerine göre demekki çok kaliteliler, inş hayırlı sonucuda alırsın bugün ,bende günümden önce eşimden habersiz yapmıştım:) tam hastanenin önünden geçiyordum birden girdi aklıma yaptırayım bi dedim ve girdim kan verdim:)
inşallah bende senin gibi sevinirim :)))
aynen bendede ağrı yokbu iyimi kötümü bilmiyorum yok hiç bişey göğüslerim şiş sadece onun dışında hiç bir şikayetim yok tutunmamışmıdır ağrı yoksa
ewt canım kalan yumurtaların kaliteleri düşük oldukları için donduramadılar canım ....ama şimdi sen böyle sorunca bende merak ettim transferinin olduğu gün sana söylemedilerse bile bilgilendirme kağıdı da vermediler mi canım ...kaç yumurta kaçı döllenmiş transfer olanlaın kalitesi hücre sayısı
her merkezde farkı prosedür işliyo benim arkadaşıma transfer olan embriyoların resmini bile vermişler
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugün büyük gün akşam rüyamda bebişimin ultrason resimlerine bakıyordum
allahım bugün pozitif sonucu göreyim öğlende gidicem hastaneye dualarını bekliyorum
kalbim yerinden çıkacak
hayırlı haberlerle dön canım dün bayağı üzüldük bugün sevinelimmmmm
benimde bugün transferimin 4.günü daha herhangi bir belirti yok bakalim Allah hayirlisini versin hepimize ...
ne resmi canım bilgi bile vermediler sadece 13 yumurta toplandığını biliyordum bende sevinmiştim çok olmuş diye çok tecrübesizdim anlayacağın sen nasılsın aklımda tutamıyorum hangi aşamadasın sorun neydi ben şimdi bahçeci fulyada tedaviye başladım
günaydın kızlar ecrinemir canım hadi mutlu haberle gel inşallah kızlar benim bu gün 8. günüm arada çok sert giren keskin ağrılar dışında hiç bir ağrı kalmadı korkuyorum acaba olmadı mı diye sonrada amaan hayırlısı deyip geçiyorum sizler nasılsınız canlarım ay biliyomusunuz iyiki siz varsınız dün bi arkadaşım çok canımı sıktı ben maydanoz yemiyorum düşüğe sebep oluyor diye dedim ay ne bebekmiş yaa sıkıldım çok saçma bunlar dedi bir tek siz anlıyorsunuz o kadar ağladım ki anlatamam canlar....
banada 3 trasferimin 3 ün de de verdiler canım bende hücrsini felan ordan saydım kendimm![]()
günaydın kızlar ecrinemir canım hadi mutlu haberle gel inşallah kızlar benim bu gün 8. günüm arada çok sert giren keskin ağrılar dışında hiç bir ağrı kalmadı korkuyorum acaba olmadı mı diye sonrada amaan hayırlısı deyip geçiyorum sizler nasılsınız canlarım ay biliyomusunuz iyiki siz varsınız dün bi arkadaşım çok canımı sıktı ben maydanoz yemiyorum düşüğe sebep oluyor diye dedim ay ne bebekmiş yaa sıkıldım çok saçma bunlar dedi bir tek siz anlıyorsunuz o kadar ağladım ki anlatamam canlar....
ben çok aptallaşmışım sormadım demekki ama ben transfer öncesi çok kötüydüm korkudan sanırım bide yalnızsın doktor beni görünce önce almıştı yüzüm bembeyaz çıkmış doktor korktu galiba kalpten gidicek diye ben çok stresliyim hala daha öyle bu sefer psikolojik tedavide başlatacak doktor ilkler çok kötü oluyo allahım bütün isteyenlere nasib etsin bazen imreniyorum kendiliğinden hamile kalanlara kıskançlık değil ama sanırım onlar kıymetini bilmiyo hamile kalan hemen sormuyomu sen neden yapmıyosun burada birbirimizi çok iyi anlıyoruz bence