2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

insallah allahim herkesinkini daim etiitrir.
bende korkmuyo degilim ama
bana pgt de yapilmisti yani saglikli embiryolar secilip konulmustu
dis gebelik falan olmaz insallah
10 mayis ultrasonum var
benim icin dua et
ama hamilemiyim diye takilma kesin hamilesin canim

ederim canım etmezmiyim ya takılmayım diyorum ama takılıyorum kaç gündir olan ağrılar bu gün kesildi normal mi sence dün geve ağrılar uykumdan uyandırdı öyle çoktu ama bu gün yok sendede oldu mu bu?

ederim canım etmezmiyim ya takılmayım diyorum ama takılıyorum kaç gündir olan ağrılar bu gün kesildi normal mi sence dün geve ağrılar uykumdan uyandırdı öyle çoktu ama bu gün yok sendede oldu mu bu?

canim inan benim hic belirtim yoktu
sadece asiri gazim vardi
ve bende hala bi belirti yok ayyy bende cok korkuyom bazen
aslinda biliyomusun dusunmemek en guzeli ama elde degil

canim inan benim hic belirtim yoktu
sadece asiri gazim vardi
ve bende hala bi belirti yok ayyy bende cok korkuyom bazen
aslinda biliyomusun dusunmemek en guzeli ama elde degil

orası öyle ama düşünmedende olmuyo bak şimdide buna takıldım merseneminde belirtisi yoktu sennde yok acaba bende bir anormallik mi var ayyy kocama iyice sinirleniyorum gerçi o da beni düşünüyor offf bu testede güvenemiyorum neyse hayırlısı ne diyelim değil mi :59::59:

:1::1::1: nazaysee sen tam halkla ilişkiler pazarlama müdürü oldunn süperr...

Kizzz vallahi icindeki halka ilsikiler mudurlugunu cikardi ohh be telden ayzmak ne kadar zordu kucuk sey hersey birbine karisti ben yaziyom hasan o cikariyo kel hasan AYYY, Nazayse muhtesem yaa, masalalhhh

Nazaysem haberim var, acini anlıyorum ama tepkin bana biraz sert geldi. Sonuçta sen 1 haftadır sonuc beklerken birçoğumuz negatif sonuçla geldik ve sizlerinin heyecanını paylaştık. Burada paylaşılan mutlu haberler benim canımı yakmıyor aksine bana umut veriyordu. Öyle garip hissettim ki kendimi sizin biz gidiyoruz mesajınızı okuyunca, acaba ben de mı bir sorun var diye düşünüyorum suan.

Olumsuz sonucum buradan uzaklaştırmadı beni aksine paylaşımlar ayağa kalkmam güç verdi. Şimdi kendimi çok yalnız hissettim. Sizinle yeni heyecanları paylaşmak, acılarımızı beraber sarmak isterim ama buradan gitmek düşüncesi bebeklerini bekleyen, kalp atışlarını duyacak arkadaşları bırakmak gibi geldi. Offf kötü geldi iste, sanırım hem orada olurum hem burada...

canım benim 7 hücreliydi senin kaç hücreliydi canım...

tahmer hic bilmiyorum canim akgit yanimda degerlerinin ama yazsamda anlasilcak gibi degil ben sormadim iyi demislerdi, bende sanirsam 24 topladilar iki trasnfer ettiler tutmadi, sonra 12 dondurdular. 9 ay sonra donmuslardan uc tane koydular ama kac hucreli oldunu bilmiyorum bbide bu sefer digerlerinden farkli bisey yapip benim rahimden parca aldilar onda beklettielr, anne rahmine alissin diye cok agrili biseydi ama bu aldim guzel sonucun dualarimizin ve bu yapilan islemin nimeti oldunuda dusunmuyor degilim, benim doktor herzaman dedi bana cok kaliteli hucreli embriyolardan bile o kadar cok negatif aldikki hic belli olmaz dedi... sende takilma canim oyle seylere nasip, nasipten otesi yok guzelim

Nazaysem haberim var, acini anlıyorum ama tepkin bana biraz sert geldi. Sonuçta sen 1 haftadır sonuc beklerken birçoğumuz negatif sonuçla geldik ve sizlerinin heyecanını paylaştık. Burada paylaşılan mutlu haberler benim canımı yakmıyor aksine bana umut veriyordu. Öyle garip hissettim ki kendimi sizin biz gidiyoruz mesajınızı okuyunca, acaba ben de mı bir sorun var diye düşünüyorum suan.

Olumsuz sonucum buradan uzaklaştırmadı beni aksine paylaşımlar ayağa kalkmam güç verdi. Şimdi kendimi çok yalnız hissettim. Sizinle yeni heyecanları paylaşmak, acılarımızı beraber sarmak isterim ama buradan gitmek düşüncesi bebeklerini bekleyen, kalp atışlarını duyacak arkadaşları bırakmak gibi geldi. Offf kötü geldi iste, sanırım hem orada olurum hem burada...

tatlım benım herkesın acı esıgı farklı sen daha dayanıklısın ben daha dayanıksızım mesela...kafamı dagıtam lazım.ben bastan negatıfı alsam belkı de daha saglam duracaktım ama suan bunu yapamıyorum cnm bunu sen dusunseydın ben sonuna kdr hak verırdım sana.....dedıgım gbı herkes acısını farklı yasar....

tatlım benım herkesın acı esıgı farklı sen daha dayanıklısın ben daha dayanıksızım mesela...kafamı dagıtam lazım.ben bastan negatıfı alsam belkı de daha saglam duracaktım ama suan bunu yapamıyorum cnm bunu sen dusunseydın ben sonuna kdr hak verırdım sana.....dedıgım gbı herkes acısını farklı yasar....

Haksizsin demedim cnm, sormusum ya sen nasılsın? topikten haberin var mı diye? hissettiğimi yazdım. Yoksa mutlaka acın adına bu davranışın, saygı duyuyorum. Ve dedigim gibi yeni heyecanlarımızı paylaşmak, acılarımızı beraber sarmak isterim elbet. Su konuda çok haklısın, ilgi alanlarımız değişecek bir süre sonra. Biz tedaviden konuşurken, diğer arkadaslar keselerini anlatacaklar. Ben birden ayrılık hüznü yasadım sanirim

:nazar::nazar:

tabiki canım hala buraya giriyoruz giricezde ama nazayse haklıydı yeni topik biraz daha kendimize getirdi bizi... sonuçta bizim yolumuz uzun arkadaşlar bebeklerini bekliyor sağlıkla alırlar inşallah kucaklarına:nazar:
bizde devam etse burda kalırdık ama yıpranmamak ve yeni tedavide destek olmak adına yeni yerimie geçtik

Kyr bugun yazdiklarini okudum, hicbirimiz kim oldumuzdan habersiz bir noktada bulusp icimizi dokmek o kadar iyiki cnaim, yasadikalrin cok zor guzelim ama inanki betterin beteri var, bunada sukur etmek lazim. Bende cok seyler yasadim senin basindan gecenlerden bambaska seyler hickimseyle paslasmadim paylasmak istemdim seyler ama burda sizden aldim guvenden olsa gerek cok rahat yazdim bazi seyleri umudunu sakin kaybetme canim, sakin var gucunle dene. benide cok yildirma calsidilar ama yilmadim, akrabalarim adimi kisirami cikarmadi 24 yasinda esimded dolayi ama bak cok sukur, sabretip bekledinmi, seytana uymadinmi rabbimin izni ile o mutluluk senide buluyor, NAzysenin acisi cok taze guzelim, benimde basimdan bir kimyasal gebelik gecti pozitif sonuc alip sonra negative donmesi insani cok uzuyo, gine neazyse dayanikl masallah, bi sayfa daha oldu bize cay icmeye gitmeye dertlesmeye olsun canim... sen ne alemdesin bakalim neler ediyosun planlar ne gelecek icin, yoksa sendemi zamanin akisina biraktin ehrseyi...

:nazar::nazar:

tabiki canım hala buraya giriyoruz giricezde ama nazayse haklıydı yeni topik biraz daha kendimize getirdi bizi... sonuçta bizim yolumuz uzun arkadaşlar bebeklerini bekliyor sağlıkla alırlar inşallah kucaklarına:nazar:
bizde devam etse burda kalırdık ama yıpranmamak ve yeni tedavide destek olmak adına yeni yerimie geçtik

uzun, kisa bende elimden geldi kadar yaninizda olcam, ama ben senin icin hala umutluyum sende ol canim lutfen dekopa bee kacinci sayfadaydi liste anam basim catliyo bugun agir geldi,:1: yazarsans evinirim cnaim

Kyr bugun yazdiklarini okudum, hicbirimiz kim oldumuzdan habersiz bir noktada bulusp icimizi dokmek o kadar iyiki cnaim, yasadikalrin cok zor guzelim ama inanki betterin beteri var, bunada sukur etmek lazim. Bende cok seyler yasadim senin basindan gecenlerden bambaska seyler hickimseyle paslasmadim paylasmak istemdim seyler ama burda sizden aldim guvenden olsa gerek cok rahat yazdim bazi seyleri umudunu sakin kaybetme canim, sakin var gucunle dene. benide cok yildirma calsidilar ama yilmadim, akrabalarim adimi kisirami cikarmadi 24 yasinda esimded dolayi ama bak cok sukur, sabretip bekledinmi, seytana uymadinmi rabbimin izni ile o mutluluk senide buluyor, NAzysenin acisi cok taze guzelim, benimde basimdan bir kimyasal gebelik gecti pozitif sonuc alip sonra negative donmesi insani cok uzuyo, gine neazyse dayanikl masallah, bi sayfa daha oldu bize cay icmeye gitmeye dertlesmeye olsun canim... sen ne alemdesin bakalim neler ediyosun planlar ne gelecek icin, yoksa sendemi zamanin akisina biraktin ehrseyi...

Cnmmm o kadar rahat paylaştım ki bugün yazdıklarımı, hayatımda olan birçok insan bilmez bu yazdıklarımı, burada böyle bir his yakaladım evet. Hayatımda ilk defa sanal bir paylaşım içindeyim, çok rahatlatıyormuş insanı. İyiyim cnm şükür esimin kollarında acımı yasıyorum. Henüz onumu göremiyorum çünkü doktorumuz konuşamadım. Yarın aksam görüşeceğiz ve sanırım ondan sonra daha net dusunebilecegim.

Kızlar ben burda inanın okadar rahatladımki negatif aldığımda sizlerle konuşmasam daha fena olurdum.. şuanda acımız daha çok taze sizlere çok seviniyorum pozitif aldıkça ama kızlar haklı ilerleyen zamanlarda yine haberlerinizi duydukça çok mutlu olucaz ama içimizde biyandan parçalanacak..oYÜZDEN AYRILMAK EN İYİ KARAR HATTA POZİTİFLERDE KENDİLERİ İÇİN BEBİŞLERİN GELİŞİMLERİNİ KONUŞACAK BİR TOPİK AÇSIN BEN AÇIMMI KIZLAR TOPİK SOHBETTE İSTERSENİZ çÜNKİ SİZSİZDE OLMAZ TANIMIYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA KALPLERİMİZ AYNI ŞEY İÇİN ATTI YANDI BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ..birbirimize desteğe devam etsek iyii olur sosyal günlük hayattan konuşuruz.. Benim başıma ilk evlendiğimde çok komik olaylar geldi anlatı güleriz aslında çok neşeliyim..Eşinize ilk nezaman rezil oldunuzda filan var..Başka arkadaşlarda var burada inanın tanımadığım görmediğim halde yanımdaki insanlardan daha sıcak geliyorsunuz...Öpüyorumm sizleriiiii :54:

Bugün eşimin dükkanına geldim okadar mutlu oldiki hala ordayımm boşuna kapanmışım eve çok garipti dışarı çıkmak kabanla çıktım dışarısı megersem sıcacıkmışş terledim okadar soyutlamışımki havanın çok güzel olduğunun bile farkında degilmişim..Sonra uzun süre sonra münübüse bindim inerken düştüm minübüse binmeyi bile unutmuşumm çok güldüm düşmem beni kendime getirdi :9: eşimede diyorum eski ben geri geldi svunn kendinii..Dükkanımızın yerini bile unutmuşum ben ilersinde indim baya :9:

Back
X