Kyr bugun yazdiklarini okudum, hicbirimiz kim oldumuzdan habersiz bir noktada bulusp icimizi dokmek o kadar iyiki cnaim, yasadikalrin cok zor guzelim ama inanki betterin beteri var, bunada sukur etmek lazim. Bende cok seyler yasadim senin basindan gecenlerden bambaska seyler hickimseyle paslasmadim paylasmak istemdim seyler ama burda sizden aldim guvenden olsa gerek cok rahat yazdim bazi seyleri umudunu sakin kaybetme canim, sakin var gucunle dene. benide cok yildirma calsidilar ama yilmadim, akrabalarim adimi kisirami cikarmadi 24 yasinda esimded dolayi ama bak cok sukur, sabretip bekledinmi, seytana uymadinmi rabbimin izni ile o mutluluk senide buluyor, NAzysenin acisi cok taze guzelim, benimde basimdan bir kimyasal gebelik gecti pozitif sonuc alip sonra negative donmesi insani cok uzuyo, gine neazyse dayanikl masallah, bi sayfa daha oldu bize cay icmeye gitmeye dertlesmeye olsun canim... sen ne alemdesin bakalim neler ediyosun planlar ne gelecek icin, yoksa sendemi zamanin akisina biraktin ehrseyi...