Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe :)) benim kızım olucak , tatlıyı sevmiyorum mesala idrarın rengide su içmeyle alakalıdır açık renkse yeteri kadar su içiyoruz demektir aman kızlar suya dikkat edelim çok önemli yüzümde ilginçdir bugün sivilce çıktı normalde hiç çıkmaz , çirkinleştiğimi düşünmüyorum genelde kendimi güzel ve özel hissediyorum..Bebek erkektir,eğer;
-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.
Bebek kızdır,eğer;
-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa
hehe :)) benim kızım olucak , tatlıyı sevmiyorum mesala idrarın rengide su içmeyle alakalıdır açık renkse yeteri kadar su içiyoruz demektir aman kızlar suya dikkat edelim çok önemli yüzümde ilginçdir bugün sivilce çıktı normalde hiç çıkmaz , çirkinleştiğimi düşünmüyorum genelde kendimi güzel ve özel hissediyorum..![]()
kizlar ayrin doktora gidicem, acayip heycanliyim bildiniz gibi degil dun gece hic uyuyamadim, dondum bir saga bir sola, kotu seyleri aklimdan uzak tutmaya calisiyorum, hep guzel seylere odaklanmak istiyorum, ama bir ay sonra bebisleri gorcem icin ne bilem sabrimin sonu geliyo herhalde yarin bir olsada, gitsem guzel haberlerle donsem ins. dualarinizi eksik etmeyin
inşallah herşey yolundadır canım cinsiyetlerinide öğrenirsin en azından ona göre hazırlık yaparsın artık. gerçekten senin durum zor randevu zamanı gelmeden gidemiyosun mesala ben nerdeyse haftada bir gidiyodum sadece bu hafta gitmedim içim içimi yiyo gidip görsem rahatlıcam ama sabrediyorum doktor önemli birşey olmadıkça 3 hafta dan önce gelme dedi :97: bir bilse ne kadar merak ettiğimizi eve ultroson makinesi alasım varher zamna görmek istyo insan ..seninkiler kıpırtıyo en azından iyi olduğunu hissediyosun benim uyuşuk kızımda kıpırtı falan yok midem bulanıca içim rahatlıyo
gerçi kuzenimde kız bekliyo onun son ayı artık 5 aylıkken kımıldadı diyo kızlar biraz geç hareket ediyo neyse iyi olsunda ben geç hissedeyim..
Slm arkadaslar
bende simdi doktordan geldim, 1 ay ustune bebekleri goremeden ama kalp atislarini duyarak donmekte cok zevkliymis... benim kuzucuklar 16 haftalik oldu, testlerin hepsinin sonucu iyi cikmis her sey yolunda cok sukur, kiloda 61 olmus...yani iyidir....tansiyon hersey norma, cinsiyetler 1 ay sonraki randevuye kaldi... hayirlisi bakalim...aman iyi olsunlarda cinsiyet cabasi kalsin, ya birinin kalbi digerinden daha hizli atiyordu, doktor normal dedi... ikiz anneleri sizde hic boyle oldumu... harika bir duygu rabbim kucagimizada almayi nasip etsin ins,
canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına seviindim..benim biri kız biri erkek dün kesin dedi dr... bende de birinin kalbi diğerinden daha farklı hızlı yani her şey yolunda Allah a şükür..
bu arada kordon kanını araştırdım burada kdv dahil tek bebek 2 750 tl , ikiz bebek 4 750 tl..
sağlık bakanlığı onayı ile 15 yıl saklanıyor muhtemelen bu süre ilerleyen günlerde yasalarla daha da artacak dediler. düşünüyoruz ama maddi olarak da kendimizi hazırlamamız lazım, bakalım hayırlısı artık..
Slm arkadaslar
bende simdi doktordan geldim, 1 ay ustune bebekleri goremeden ama kalp atislarini duyarak donmekte cok zevkliymis... benim kuzucuklar 16 haftalik oldu, testlerin hepsinin sonucu iyi cikmis her sey yolunda cok sukur, kiloda 61 olmus...yani iyidir....tansiyon hersey norma, cinsiyetler 1 ay sonraki randevuye kaldi... hayirlisi bakalim...aman iyi olsunlarda cinsiyet cabasi kalsin, ya birinin kalbi digerinden daha hizli atiyordu, doktor normal dedi... ikiz anneleri sizde hic boyle oldumu... harika bir duygu rabbim kucagimizada almayi nasip etsin ins,
bebişlerinn iyiiymişş sağlıklı imişş önemli olan bu canımm cinsiyet nasıl olsa öğreneceksinnnn benim de artık ayda bir olcak kontrolümm 10 günüm gitti kaldı 20 günn nasıl geçecek bu 20 günnn
selam kızlar 14 haftamız bitti
ama bende ara ara kanama oluyor clenax göbekten kullanıyorum 3 günde bir prulotan iğne kullanıyorum
bebek düşmesi farkedilir dimi kafayı yemek üzereyim bebişime bişey olmasınnnnnnnnnn birkerede çok kanamam oldu doktor rahimin duvarıında bir kanama olduğunu söylediayın 28 inde kontrolüm var ne olur dua edin
vallahi gecmiyo ama iste sabredip bekliycez ben rnadevuye iki gun kala gece uyyamiyorum, bir sag bir sol, senin bisey kalmamis benim daha 30 gun var hehhehhe... cok sukur iyiyler hepte iyi olsunlar ins.[/QUOT
geçer geçer oda geçerr cnmm ya arkadaşlar ben bebeğimin hareketini hissetiyorumm günde bir de olsa neten araşıtıdım ikinci gebeliklerde erken dönemde hissedilebiliyormuş
slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım .. ya benim cumartesi ayak bileklerim şişti hamilelikte normal diolar ama ben huzursuz oldum daha erken değilmi şişmesi için gerçi gün boyu sandalyede oturuyorum ondamı olduki,toplamda 4 kilo aldım çokmuki
bakalım bugünde şişicekmi sizlerde varmı kızlar şişmeler kaç kg aldınız buraya kadar bu arada çok işdahım açık ne bulursam yiyesim var sanki biri beni kemiriyo off off sağlıklıbir şekilde bitirsek şu hamileliği bebişlerimizi alsak ne zormuş valla
slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım .. ya benim cumartesi ayak bileklerim şişti hamilelikte normal diolar ama ben huzursuz oldum daha erken değilmi şişmesi için gerçi gün boyu sandalyede oturuyorum ondamı olduki,toplamda 4 kilo aldım çokmuki
bakalım bugünde şişicekmi sizlerde varmı kızlar şişmeler kaç kg aldınız buraya kadar bu arada çok işdahım açık ne bulursam yiyesim var sanki biri beni kemiriyo off off sağlıklıbir şekilde bitirsek şu hamileliği bebişlerimizi alsak ne zormuş valla
slm canım senin ki kız bebekti yanlış hatırlamıyorsam kıza hamileyken bende aynı senin gibiydim hatta bu dönemde 5,6 kil almıştım ama önemli olan bebişin sağlığı kilo verilirr ben şuan 1 kilo aldım onuda son günlerde ama benim bulantım aşırı oldu daha 2 gün önce avuç avuç çıkardım ama ilk dönemlere göre çok şükür diyorummm yavaş yavaş iştahımda açıldı zaten dr. aç kalmıycan demiştii![]()