2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm canım senin ki kız bebekti yanlış hatırlamıyorsam kıza hamileyken bende aynı senin gibiydim hatta bu dönemde 5,6 kil almıştım ama önemli olan bebişin sağlığı kilo verilirr ben şuan 1 kilo aldım onuda son günlerde ama benim bulantım aşırı oldu daha 2 gün önce avuç avuç çıkardım ama ilk dönemlere göre çok şükür diyorummm yavaş yavaş iştahımda açıldı zaten dr. aç kalmıycan demiştii :59:

evet kız canım bebeğim valla kilolar umrumda değilde ayak şişmesi korkuttu beni neyse dün o kadar şişmedi gecede ayaklarımın altına birşey koyuyorum iyi geldi sanırım birde tuzu çok azalttım.. bulantı bendede tam oarak bitmiş değil ama benim kusma derecesinde olmuyo sabah kalkınca çok kötü oluyo ağzıma kreker falan atınca iyi geliyo.. aç kalamıyorum zaten ben elim ayağım titriyo bebeğim obur olucak galiba :60:

Slm Ayduman'cim
Cok sukur iyiyiz cnaim, gobis buyutuyoz iste, bende cok ayakta kaliyorum ama cok sukur daha sislik filan yok, yoruldummu ayaklarimin alti sizliyor ama sislik filan daha yok bacim, ama bende ucak yolculugundan biliyorum.. 5-6 saat oturdunmu, kan dolasimi yavasladi icin siser ayaklar, saat basi kalk bir dolan eminimki yardimci olacaktir....

Canim ben kilo olayinda cok karisgim, ben 53 kilo ile tedaviye basladim, iki aylik tedavi sonucu 56 oldum, iki aylik hamileyken 57, ucuncu ay 58 ve suan 60 ile 61 arasiyim.. istahim benim vardi ama gitti inanki, simdi yiyemyorum, az bisey yesem mideme oturuyo, hamile kalmadan once yedimin yarisini yiyiorum inanki.... oda az ve cok araliklarla... mecburiyetten yiyiorum bazen, soda iciyorum liomnlu bir bardak yemeklerden sonra baya rahatlatiyor... saglikli beslenmeye calisiyorum, kilo'larida hic umursamiyorum arkadasim.... cunku abur, cubur yemiyorum cok canim cekse azcik tadina bakiyorum kenardan, o yuzden bebeklerim icin lazim ola gidalari kilolari umursamadan yiyiorum, zor bulmus, bide iyi bakmazmiyim yavrucuklarima.. kizlar benim gobis 6 aylik gibi gozukuyo, ama gobekten aliyom herkes oyle diyo... 4 ay 4 gunluk oldu ikizlerim... rabbim hayirlisi ile dunyayaada getirmeyi ansip eyler hepimize ins. bugun alisveris yaptim indirim vardi cok guzel seyler aldim, cinsiyetler belli olmadi halde aldim, cinsiyetleri ogrendimmi renkler tutmazsa, degistirip yada para geri iade'de yapiyolar... ama alirken ben boyle bir mutlu oluyorumki....Sizde de oluyormu?

sende almışsın kilo ben tedavi esnasında çok aldım 6-7 kilo aldım psikolajik olarak çok yiyodum allaha şükür bebeğim karnımda kilo sorun değil.. kalkıyorum canım dolaşıyorum ama neyse dün o kadar şişmedi inşallah fazla şişmeden bitiririz hamileliği.. yaa benim göbek falan çıkmadı sinir oluyom azıcık bişey var onuda dıştan bakan hamile olduğumu anlamıyo bende anlasınlar istiyorum artık :60: robadan şeyler giyiyorum ama nafile neyse 1 aya iyice belli olur sanırım gerçi arkdaşım 6.aya kadar dümdüzdü bazıların iç karnı büyük oluyomuş bende onlardanmıyım ki :60:... ne güzel bebişlerine cicler almışsın bende almak istiyorum ama eşim engel oluyo 6.aydan sonra alalım diyo ben yinede ufak tefek alıyorum bebeğini düşünmek onu hayal ederek bişeyler almak gerçekten çok güzel..

sende almışsın kilo ben tedavi esnasında çok aldım 6-7 kilo aldım psikolajik olarak çok yiyodum allaha şükür bebeğim karnımda kilo sorun değil.. kalkıyorum canım dolaşıyorum ama neyse dün o kadar şişmedi inşallah fazla şişmeden bitiririz hamileliği.. yaa benim göbek falan çıkmadı sinir oluyom azıcık bişey var onuda dıştan bakan hamile olduğumu anlamıyo bende anlasınlar istiyorum artık :60: robadan şeyler giyiyorum ama nafile neyse 1 aya iyice belli olur sanırım gerçi arkdaşım 6.aya kadar dümdüzdü bazıların iç karnı büyük oluyomuş bende onlardanmıyım ki :60:... ne güzel bebişlerine cicler almışsın bende almak istiyorum ama eşim engel oluyo 6.aydan sonra alalım diyo ben yinede ufak tefek alıyorum bebeğini düşünmek onu hayal ederek bişeyler almak gerçekten çok güzel..

Evet canim, dogum kontrol haplari, igneler... aliniyo ben her tedavide almistim zaten... Ins. canim hayirlisi ile dunyaya gelsinelrde tabi kilolaarda dikkat etmemiz lazim, bacim benim ic karni buyuk degil dar bisey giydimmi zaten artik goren anliyo, masalahliyo:1::1: bugunleride gorduk cok sukur..

Seninkide buyur istesende istemesende buyucek, aman buyusunler'de hayirlisi iel dunyaya gelsinler... Benim esimde alma diyor, erken ama ben canim aldim dukkanlar uc ay ici para iade, degistirme oldu icin, indirimli kaliteli guzel seyler gordummu aliyorum...ama dedim gibi kiyafet sadece, digerlerine bakiniyorum besik, bebek arabasi, buyuk ihtiyaclara ama 7. aydan once almam diye dusunuyorum, hayirlisi bakalim... onlari hayal etmek akdar bana mutluluk verken birsey yok artik bu dunyada inanki, bazen korkuyorumda bakabilcekmiyim, iyi bir anne olabilcekmiyim diye....

offf kızlar nerdesiniz ya hergün bakıyorum birşeyler yazılmış mı diye ama yok :50: bizim topiğimiz ne güzeldi :59: neyse umarım bebişleriniz iyidir göbişleriniz büyümüştür.. yarın doktor kontrolum var kızımı görücem heyacanla bekliyorum sanki ufak ufak kımıldıyo artık tamda hissedemiyorum emin değilim yani :44: aman iyi olsunda ben 5.aydada hissetsem farketmez inşallah herşey yolundadır dua edin kızlar bana.. bu hafta sonu tatile gidiyorum denize havuza giren varmı aranızda daha önce doktora sordum girebilirsin demişti ama su çok soğuktu artık ısındı giricem sakıncası olmaz inşallah oda suda nasıl olsa birlikte yüzeriz :32::32: allahım herkezin bebeişini korusun..

offf kızlar nerdesiniz ya hergün bakıyorum birşeyler yazılmış mı diye ama yok :50: bizim topiğimiz ne güzeldi :59: neyse umarım bebişleriniz iyidir göbişleriniz büyümüştür.. yarın doktor kontrolum var kızımı görücem heyacanla bekliyorum sanki ufak ufak kımıldıyo artık tamda hissedemiyorum emin değilim yani :44: aman iyi olsunda ben 5.aydada hissetsem farketmez inşallah herşey yolundadır dua edin kızlar bana.. bu hafta sonu tatile gidiyorum denize havuza giren varmı aranızda daha önce doktora sordum girebilirsin demişti ama su çok soğuktu artık ısındı giricem sakıncası olmaz inşallah oda suda nasıl olsa birlikte yüzeriz :32::32: allahım herkezin bebeişini korusun..

Ayduman canim, bende her gun bakiyorum sayfaya, ama kimse olmayinc ayazmiyorum,,, KAsim, Aralik Tup bebek anne olcaklar basligi varya canim sende oraya gel, paylasimlar guzel.. tecrubeli arkadaslar bizden ileri olan baya sohbet oluyor, bende bu sayfanin ustune cok dusumeyirum onceki gun, son arkadasimizin basina gelen durum hep aklima geliyor, o yuzden cok uzuluyorum, hele o son yazdi yazi beni cok kotu etti, ondna dolayi sadece KASim-Aralik topiginde takiliyorum.....

Bebekler cok iyi teyzesi en azindan benimkiler, kelebekler kiprasmaaya basladi, bebekler artik biz burdayiz der gibi gobis cikti baya, ne mutlu sana benim doktor randevume daha 3 hafta var, ama gittimde doktordan rica etcem en azindan bari 20.gun'e dusur diye ins. bir ay 3 gun sonra randevu verdiler... bekle bekle gecmiyor..... evet canim ufak kimildamalar basladi, benim sagli sollu cok sukur, diger topik'ten biliyorum cok giren var canim, hatta burda arkadasim var 7.aylik oldu hala giriyor, son ay girme doktor demis, ama ondan oncesi ok demis...hehhhe yzun vallahi, AMin canim hepimizin yavrulari allah'a emanet...

Ayduman canim, bende her gun bakiyorum sayfaya, ama kimse olmayinc ayazmiyorum,,, KAsim, Aralik Tup bebek anne olcaklar basligi varya canim sende oraya gel, paylasimlar guzel.. tecrubeli arkadaslar bizden ileri olan baya sohbet oluyor, bende bu sayfanin ustune cok dusumeyirum onceki gun, son arkadasimizin basina gelen durum hep aklima geliyor, o yuzden cok uzuluyorum, hele o son yazdi yazi beni cok kotu etti, ondna dolayi sadece KASim-Aralik topiginde takiliyorum.....

Bebekler cok iyi teyzesi en azindan benimkiler, kelebekler kiprasmaaya basladi, bebekler artik biz burdayiz der gibi gobis cikti baya, ne mutlu sana benim doktor randevume daha 3 hafta var, ama gittimde doktordan rica etcem en azindan bari 20.gun'e dusur diye ins. bir ay 3 gun sonra randevu verdiler... bekle bekle gecmiyor..... evet canim ufak kimildamalar basladi, benim sagli sollu cok sukur, diger topik'ten biliyorum cok giren var canim, hatta burda arkadasim var 7.aylik oldu hala giriyor, son ay girme doktor demis, ama ondan oncesi ok demis...hehhhe yzun vallahi, AMin canim hepimizin yavrulari allah'a emanet...

anladm canım o narkadaşın başına gelen gerçekten kötüydü etkileyici bir olaydı günlerdir atamadım aklımdam allah yardımcısı olsun.. doktordan geldim kızım gayet iyi ve sağlıklıymış hatta kaftasına göre biraz gürbüz bir bebekmiş iyi bakmışsın dedi doktor :1: allahım sağlıklı olsunda yavrucumm birdahaki tandavu 4 hafta sonra bende doktora dedim 4 hafta çok uzun 3 hafta zor dayandım dedim doktorda şu dönem en rahat olman gereken dönem panik yok sitres yok erken gelmen için sebeb yok dedi beklicez artık napalım.. bende o topiğe gelirim canım artık.. hıı doktora sordum gir denize bişey olmaz dedi..

anladm canım o narkadaşın başına gelen gerçekten kötüydü etkileyici bir olaydı günlerdir atamadım aklımdam allah yardımcısı olsun.. doktordan geldim kızım gayet iyi ve sağlıklıymış hatta kaftasına göre biraz gürbüz bir bebekmiş iyi bakmışsın dedi doktor :1: allahım sağlıklı olsunda yavrucumm birdahaki tandavu 4 hafta sonra bende doktora dedim 4 hafta çok uzun 3 hafta zor dayandım dedim doktorda şu dönem en rahat olman gereken dönem panik yok sitres yok erken gelmen için sebeb yok dedi beklicez artık napalım.. bende o topiğe gelirim canım artık.. hıı doktora sordum gir denize bişey olmaz dedi..

çok sevindim canım:74:

Herkese slmlar, beni hatırlar mısınız bilmem ama ben birçoğunuzu hatırlıyorum. Silanaz en son sen ve ayduman yazismissiniz. Bebeklerin iyidir umuyorum. Nasıl gidiyor hamilelik?

Ben 2.tedavime başladım bu ay, dondurulmuş transfer edildi. Bugün 8.gunüm bitti. Coook heyecanlıyım sizlerle de paylaşmak istedim. Dilerim bir iki gün sonra hamile oldugumu yazmayı da nasip eder Rabbim.

Bende haberler bu kadar kalın saglicakla...

Herkese slmlar, beni hatırlar mısınız bilmem ama ben birçoğunuzu hatırlıyorum. Silanaz en son sen ve ayduman yazismissiniz. Bebeklerin iyidir umuyorum. Nasıl gidiyor hamilelik?

Ben 2.tedavime başladım bu ay, dondurulmuş transfer edildi. Bugün 8.gunüm bitti. Coook heyecanlıyım sizlerle de paylaşmak istedim. Dilerim bir iki gün sonra hamile oldugumu yazmayı da nasip eder Rabbim.

ayyyy cnm umarımmm hamısındırrrr.....gusel haberlerle gell inşallah:49:

;))) inşallah... Senin nasıl gidiyor mucize hamileliğin;)) hersey yolundadir umarım.
iiiii gıdoooo evımde olmadıgım surece..eger evdeysem bulantıı ve yanma cok oluooo....ama evde deılsem canavar gıbıyımm..allttakına ınanmaa bgun 13 hafta olmusuzzzzzz....sen de grursun ınsaallah cnmmm bgunlerııı

merhaba kyr hoşgeldin yeniden seni unutmadık tabikide kendi adıma konuşayım yada unutmadım senin adına çok sevindim bu defa olucak sende bizim gibi anne adayı olucaksın inşallah canım allah gönlüne göre versin bizim bebişler kocaman oldu zaman çabuk geçiyo.. allahım o kadar büyük bu defa yüzün gülücek kyr bizi habersiz bırakma kendine ve bebişine iyi bak byee

6,5 haftalık kuzucumm:)

yolun başındasın derencim allah kuçağına almayı nasip etsin seninde tüp bebekmi ilk denemenmi ? heycanını anlıyorum zaman geçmiyo demi bizim içinde öyleydi ilk aylar daha zor geçiyo 3aydan sonra biraz dayha rahat oluyosun diyorum şu aylar koştura koştura gitsede bebişimi alsam kuçağıma :1: inşallah o günlerde gelicek allahım herkesin kuzucuklarını korusun..

merhaba kyr hoşgeldin yeniden seni unutmadık tabikide kendi adıma konuşayım yada unutmadım senin adına çok sevindim bu defa olucak sende bizim gibi anne adayı olucaksın inşallah canım allah gönlüne göre versin bizim bebişler kocaman oldu zaman çabuk geçiyo.. allahım o kadar büyük bu defa yüzün gülücek kyr bizi habersiz bırakma kendine ve bebişine iyi bak byee

Ahhh cnm allahım nazarlardan korusun bebeklerinizi. Saglikla kucağınıza alın inşallah.

Benim durum kötü cnm, dün tam 8 gün bitti, ben de kaşındim kan verdim, sonuc 0,1 çıktı. Coook uzuldum cook... Doktoru aradım hiç anlamı yok salı gunü testi önemli dedi. Ama ben umudumu kaybettim. Olsa 3-4 çıkardı dımı? Bu da olmadı anlayacağın...

Canim hayirli olsun, guzel haberlerini bekliyoruz ins. ahhh en zor simdi o test gunu beklemek, ama asas ondan sonra beklemek daha zor geliyor insana her ne kadar tatli ve endiseli bir bekleyis olsada... Seni hatirlamazmiyim,, biz bu sayfada hep berbaber dertellestik, sevidik, birbir hikayemizi ogrendik... HAmilelik cok sukur teyzesi 18.haftamiz bitti rabbim sana ve tum isteyen, bu yola emek veren herkesin yuzune gulsun ins.

Her sabah taze portakal suyu ic, bide hurma tuket....surekeli yatma dollan, en onemlisi bol bol dua et, ve hayirlisini iste allah'tan....RAbbim yardimcin olsun

iiiii gıdoooo evımde olmadıgım surece..eger evdeysem bulantıı ve yanma cok oluooo....ama evde deılsem canavar gıbıyımm..allttakına ınanmaa bgun 13 hafta olmusuzzzzzz....sen de grursun ınsaallah cnmmm bgunlerııı

kiz Hlycn, 13 haftalik oldu he fasulye masallahhh, rabbim 33 haftalarini, 33 yaslarini, hatta 50. yaslarinida gormeyi nasip etsin, bizimde 18 bitti, 19'dayizzz, ayni bende evde oldummu hasta ama disarda bomba gibiyim, bas agrilarim oluyor cok, onun disidna bulantilar azaladi....

Ahhh cnm allahım nazarlardan korusun bebeklerinizi. Saglikla kucağınıza alın inşallah.

Benim durum kötü cnm, dün tam 8 gün bitti, ben de kaşındim kan verdim, sonuc 0,1 çıktı. Coook uzuldum cook... Doktoru aradım hiç anlamı yok salı gunü testi önemli dedi. Ama ben umudumu kaybettim. Olsa 3-4 çıkardı dımı? Bu da olmadı anlayacağın...

Kyr sen simdiden umutsuzluga dusmusun, canim oyle dusunme, sanin daha 4 gun var birak, mucizeler icin saniyeler yeterli , herseye hazirlikli ol, ama en cokd pozitif dusuncelere yogunlas.... hic belli olmaz... takilma, senin zaten yaptirman yanlis bacim... sakkinnn, sakinnn bidaha gidip tekrarlama, gununu, sabirla dua ile bekle....

Back
X