Merhaba Arkadaslar,
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...
Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...
Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...