2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Mersenemim cnm gormedim wlla..zaten pek yazmiorum onemli topicleri geziorum merak ettigim okdr.iyiyiz allaha sukur..
Veeee kizlarr sizler nasilsiniz...:71:
Bisey sorcam szilere..benim felaket sekilde midem agrior ama ole bole deil.resmen delinior..simdide oleyim halim yok oluoo..sizdede oluomu mide agrisi kizlarr..hepinize masaallah:nazar:
Kyrcim insaallah bu sefer tutar ve hamis kalirsin.bu mukeemmel duyguyu rabbim sana da yasatir daha fazla aratmadan insaallah:71:

Mersenemim cnm gormedim wlla..zaten pek yazmiorum onemli topicleri geziorum merak ettigim okdr.iyiyiz allaha sukur..
Bisey sorcam szilere..benim felaket sekilde midem agrior ama ole bole deil.resmen delinior..simdide oleyim halim yok oluoo..sizdede oluomu mide agrisi kizlarr..hepinize masaallah:nazar:
Kyrcim insaallah bu sefer tutar ve hamis kalirsin.bu mukeemmel duyguyu rabbim sana da yasatir daha fazla aratmadan insaallah:71:

anladım görmediğini cnmm önemli deil olsun....geçmiş olsun mide ağrısı zor benim olmadı çok şükürsadece yemek borusu ile mide arası yanma oluyor oda sık deil 3,4 günde bir doktorunr sorsaydın ne diyecek arada gir bebeğinden gelişiminden felan bahset canım yaa zaten fazla kişi kalmadı burada:(

Sağolun kızlar moral oldunuz bana, sizin bu sözleriniz nasıl keyif verdi anlatamam.

Silanazcım bebeğin büyümüş maşallah. 10aralığı görünce benim bile yüreğim hop etti. Rabbim inşallah bir solukta kucağına nasip eder, huzurlu, az sancılı bir doğumun olur. Ayyy ben bebeğime kavuştuğumu öğrendiğim sıralarda sen bebeğini kucağına almış olacaksın inşallah. Benim de bugün kontrolüm vardı. Pazar yada p.tesi opu var. Herhalde perşembe gibi de transfer olur. Bu hesapla gerçekten benim sonucu öğrendiğim hafta oluyor. Ayyy Allahım senin hayırlı doğumuna benim de hayırlı haberime izin versin.

Baro, mersenem, hlycn sizler için de tüm iyi dileklerim. Sizlerin az biraz daha zamanı var sanırım. İnşallah, vakti zamanında, sağlıkla gelsin yavrularınız kollarınıza.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Dualarımdasınız...

Hlycn canım iyi oldunuzaa sevindim masallah 31. Hafta olcaniz.. Bende felaket mide yanması oluyor, hamile kapsından beri ben hap alıyorum, ama mide ağrım yok mutlaka doktora gittinmi danis, oglusun nasıl, hazırlıklar ne alemde bakalım

anladım görmediğini cnmm önemli deil olsun....geçmiş olsun mide ağrısı zor benim olmadı çok şükürsadece yemek borusu ile mide arası yanma oluyor oda sık deil 3,4 günde bir doktorunr sorsaydın ne diyecek arada gir bebeğinden gelişiminden felan bahset canım yaa zaten fazla kişi kalmadı burada:(

Mersenem ilk zamanlar cok kalabaliktik, gir gir samata, o sureci paylasmak hep beraber cok guzeldi, ama malesef butun arkadaslarimiz guzel haberler alamadi, keske alabilseydi hepsi... sevinclerimizi, huzunlerimizi ppaylastik, ben gelmeyen arkadaslari cok iyi anliyorum cunku ben ilk denemeden beri bu siteye giriyorum, benimde bundan 3 yil once, boyle liste kurdumuz, herseyi paylastimiz arkadaslar olmustu, ama onlar pozitif, ben ve benim gibi negativ alan arkadaslar icin paylasmak zorlasmisti, sadece guzel haberleriyle morel buluyoduk, ben 4. denemde tekrar bu topigi acarak siteye geri donmustum....

Ama ne guzelki, tedavi'ye yeniden baslayan arkadaslarimiz yavas yavas donuyolar... vE BIRBIRIMIZE Umut olmaya calsiiyoruz, biz hamile kalmaklada bu zorlu tedavinin bitmedini cok iyi yasadik, yasiyoruzz... keske bende o arkadaslarla sohbet etmeye devam etseydim en AZINDAN BENI NE GIBI TEHLIKELRIN BEKLEDINI Bilir daha cok dikkkat ederim, tabiki hersey rabbimin elinde ayri bir meseleeee....

Sağolun kızlar moral oldunuz bana, sizin bu sözleriniz nasıl keyif verdi anlatamam.

Silanazcım bebeğin büyümüş maşallah. 10aralığı görünce benim bile yüreğim hop etti. Rabbim inşallah bir solukta kucağına nasip eder, huzurlu, az sancılı bir doğumun olur. Ayyy ben bebeğime kavuştuğumu öğrendiğim sıralarda sen bebeğini kucağına almış olacaksın inşallah. Benim de bugün kontrolüm vardı. Pazar yada p.tesi opu var. Herhalde perşembe gibi de transfer olur. Bu hesapla gerçekten benim sonucu öğrendiğim hafta oluyor. Ayyy Allahım senin hayırlı doğumuna benim de hayırlı haberime izin versin.

Baro, mersenem, hlycn sizler için de tüm iyi dileklerim. Sizlerin az biraz daha zamanı var sanırım. İnşallah, vakti zamanında, sağlıkla gelsin yavrularınız kollarınıza.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Dualarımdasınız...

Canim benim, morel tedavi surecinde cok onemli, bunlari yasadik biliyoruz...

Teyzesi buyudu simarik, kipir kipir rahat vermiyor bana aman vermesin zaten azcik hareketler azaldimi benim korkular beni boguyor sanki, uykuda bile rahat yok bebeme,,,,, aLLAH RAZI olsun canim, ins, oyle hayirli bir dogumla saglikli, sihatli dunyaya gelirler... dUALARIM HEP SENINLE OLCAK, dogum aninda yapilan dular kabul olur derler, insallah bol bol tum anne olmak isteyenlere, sana ve diger arkadaslara dua etcem.... Yumurtami toplicakalr pazartesi hadi hayirlisi insallah, bol bol saglikli yumuslarin olsun, hayirlisiyla dollensinler ins, 5 gun'e kadar dayansinlar.... Canim ben daha oncede bahsettim ama sanada yazamk istiyorum belki tedavi gordun yerde bu sistem vardir...

Ben tedavi gordum zaman donmuslarla doktor bana BIopsi yapcam sana dedi, hamilelik sansini artirmak icin bende hic ne oldunu sormadan TAMAM, dedim... Biopsi dedi rahimden parca aliyolar cok agrili birsey ama bir anlik gelip geciyorr... ondan sonra mikroskop altinda parcalarami ayriliyor ne, kucuk birsey aliyolar senden.. ondan sonra embriyolari bunda bekletiyolar bir sure koycaklari, rahme alsimasini, ve tutunma sansini artiriyormus... ben 4. denemede hamile kalmamda bununda etkisi oldunu dusunuyorum tabi rabbim bilir orasinida, UZman Tv'de izledim ben bunu... aaa dedim bana yaptiklari islemi anlatiyor.... Tam olarak turkce ne dediklerini bilmiyorum, ama doktoruna danismanda fayda var bence... TRANSFERIN olsun o surecte'de bol bol yazariz sana,,,,,

Kizlar sizler bebek odaniz icin ne yaptiniz yada ne dusunuosunuz..biz karar veremedik.beesik ve dolapmi sadece..yoksa tam cocuk odasi takimimiii..yardim edinn nuffen

Kizlar sizler bebek odaniz icin ne yaptiniz yada ne dusunuosunuz..biz karar veremedik.beesik ve dolapmi sadece..yoksa tam cocuk odasi takimimiii..yardim edinn nuffen

canım biz beşiğimizi almıştık kızımda ama rengi pembe aldığımız mobilyacı tanıdık değiştirme şansımız var ama hala deişmedi çocuk odası hiç düşünmedim şimdilik zaten arabalı yatağını sünnetinde annannesii alacak kısmet olursa :emir_bebek::nazar:

Slm Canim, Ben bebek odasi icin besik ve cekmeceli dolap'ta degil ne derler aklima gelmiyor, 6 cekmeceli siparis verdim allah nasip ederse bu pazartesi gelcekk.. Besik, daha sonra 3-4 yasa cevriliyor, yatak asagi dusurulup, onundeki kisim degisiyor, sonrada hemen hemen iki kisilik yataga donuyor, yanlarin tahtalari degistimi,.. Convertible Crib diyolar burda.... Ben bide alt degistirme unit istiyodum cok kullansili oluyor diyorlar... belki pazartesi esimle gidersem almaya bakcam varsa ordan alcam, yoksa artik mobilyaya uygun alcam, turkiyede cok guzel bebek odasi takimlari var fiyatlarida alabilene gayet cazib... oyuncak kutusuna kadar geliyor, ilk ler baska, uzun yillardir bekliyoruzz... ben olsam Turkiye'de takim alirdimm... sadece besik burdakiler gibi genc yataginada donen bisey bulursan daha uzun sureli kullanabilirsin....

Ben sonus olarak besik ve dolap aldim cunku burda asiri pahali, ve diger ekstralari verdim parayi degmiyci icin almadim, ama sen bak canim cok buyuk bir fark yoksa, ve takimi tamamladiklarini dusunursen al bence....

dün kontrolüm vardıı 2.100 gr olmuşş oğluşummmm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Masallah oglusuna, saglikli sihatli, tosuncuk olarak dunyaya gozlerini mutlulukla acsinlar insallah benim randevude pazartesi ama ultrasound bakmiycak yani sanirsam ben doguma kadar daha ogrenemiycem hayirlisi bakalim... acil bir durum olmadiktan sonra,,,,, olmiycakta insallah...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Masallah oglusuna, saglikli sihatli, tosuncuk olarak dunyaya gozlerini mutlulukla acsinlar insallah benim randevude pazartesi ama ultrasound bakmiycak yani sanirsam ben doguma kadar daha ogrenemiycem hayirlisi bakalim... acil bir durum olmadiktan sonra,,,,, olmiycakta insallah...

aminn inşallah canımm önemli olan sağlıklı olmalarınn benimm sıpa ters dönmüş zaten sezeryan olunca bu önemli deil haftaya cumartesi tüp bebek dr.randevum var malüm son haftalar olunca çok sık gidiyoruzzz senin doğumada saılı günler kaldıı inaşşşallahh rabbim tamamına erdirir sağa salimmmm

aminn inşallah canımm önemli olan sağlıklı olmalarınn benimm sıpa ters dönmüş zaten sezeryan olunca bu önemli deil haftaya cumartesi tüp bebek dr.randevum var malüm son haftalar olunca çok sık gidiyoruzzz senin doğumada saılı günler kaldıı inaşşşallahh rabbim tamamına erdirir sağa salimmmm

Tabiki canim, bende haftalik gidiyorum bundna sonra pazartesi randevum, sezeryan icin gun almissa tam gununu ogrencem insallahh bu pazartesiii.. saka maka sayili gunler kaldi.... canim benimki daha donmedi kendimde biliyorum, ayni pozisyon duruyor hayirlisi bakalim, agirlik gobegimde, rahme baski yok, cok rahat yuruyorum.... Canim burda tup bebek doktorun ile devam etmiyosun, seni normal dogum doktoruna yonlendiriyolar pozitif aldiktan sonra... ins. tup bebek doktorumu vakti geldimi ikinci icin ziyaret etcemmm.

Canim benim, morel tedavi surecinde cok onemli, bunlari yasadik biliyoruz...

Teyzesi buyudu simarik, kipir kipir rahat vermiyor bana aman vermesin zaten azcik hareketler azaldimi benim korkular beni boguyor sanki, uykuda bile rahat yok bebeme,,,,, aLLAH RAZI olsun canim, ins, oyle hayirli bir dogumla saglikli, sihatli dunyaya gelirler... dUALARIM HEP SENINLE OLCAK, dogum aninda yapilan dular kabul olur derler, insallah bol bol tum anne olmak isteyenlere, sana ve diger arkadaslara dua etcem.... Yumurtami toplicakalr pazartesi hadi hayirlisi insallah, bol bol saglikli yumuslarin olsun, hayirlisiyla dollensinler ins, 5 gun'e kadar dayansinlar.... Canim ben daha oncede bahsettim ama sanada yazamk istiyorum belki tedavi gordun yerde bu sistem vardir...

Ben tedavi gordum zaman donmuslarla doktor bana BIopsi yapcam sana dedi, hamilelik sansini artirmak icin bende hic ne oldunu sormadan TAMAM, dedim... Biopsi dedi rahimden parca aliyolar cok agrili birsey ama bir anlik gelip geciyorr... ondan sonra mikroskop altinda parcalarami ayriliyor ne, kucuk birsey aliyolar senden.. ondan sonra embriyolari bunda bekletiyolar bir sure koycaklari, rahme alsimasini, ve tutunma sansini artiriyormus... ben 4. denemede hamile kalmamda bununda etkisi oldunu dusunuyorum tabi rabbim bilir orasinida, UZman Tv'de izledim ben bunu... aaa dedim bana yaptiklari islemi anlatiyor.... Tam olarak turkce ne dediklerini bilmiyorum, ama doktoruna danismanda fayda var bence... TRANSFERIN olsun o surecte'de bol bol yazariz sana,,,,,
Dileklerin, güzel temennilerin için sağol cnm bnm. Allahım duyuyor inşallah. Sizlere bir solukta nasip edecek kuzularınızı, ben de bu denemede öğreneceğim inşallah bebeğime kavuştuğumu.
Cnm ilgin için çoook teşekür ederim. Ben denememi bitirmek üzereyim. İlk görüşmelerimizde doktoruma sormuştum bu uygulamayı, ama kısmet değilmiş yapılmadı. İnşallah gerek kalmayacak ve ben bu denemede kavuşacağım bebeğime, ama olurda bir aksilik olursa aklımda olacak bu yazdıkların. Sağol cnm çok.

Benim de dün opum oldu, şükür herşey yolunda, sanırım salı, çarşamba gibi transfer olacak. Söylemiş miydim hatırlamıyorum bu sefer 2 embriyo transfer edilecek. Çoook umutlu, çoook huzurluyum bu sefer... Az kaldı kavuşacağım kuzuma...

Kızlar umarım bu sizin için çoook geçmişte kalan, benim içinse yeniden başlayan, son olması için dua ettiğim gelişmeler sizleri sıkmıyordur. Neden bilmiyorum ama ne olsa önemli sizinle paylaşmak geliyor içimden....

sevgili kyr transferin yapılırken ve sonrasında rahimine odaklanıp güzel şeyler düşün canım. biz de senin için düşüneceğiz. iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle. güzel haberlerini alacağız inşallah.

kızlar dün kasığıma kramp girince doktorumu aradım. gel nts ye bağlayalım dedi. Gittik, çok şükür rahimde kasılma yok. ancak benim velet haftalardır tepe üstü rahimin üzerinde durduğundan rahim ağzım 2,2 cm olmuş ve incelme başlamış. Doktor ha gayret iki hafta daha dayanın dedi. en azından 34. haftaya kadar beklerse daha iyi olacak. dua edin lütfen:) minnoşum beklesin en azından 2 hafta daha..

Benim de dün opum oldu, şükür herşey yolunda, sanırım salı, çarşamba gibi transfer olacak. Söylemiş miydim hatırlamıyorum bu sefer 2 embriyo transfer edilecek. Çoook umutlu, çoook huzurluyum bu sefer... Az kaldı kavuşacağım kuzuma...

Kızlar umarım bu sizin için çoook geçmişte kalan, benim içinse yeniden başlayan, son olması için dua ettiğim gelişmeler sizleri sıkmıyordur. Neden bilmiyorum ama ne olsa önemli sizinle paylaşmak geliyor içimden....
ay ne güzeeel inşallah bu sefer iki tane birden meleğin olur da yılların acısını bir seferde çıkartırsın.. Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin.. iyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
sevgili kyr transferin yapılırken ve sonrasında rahimine odaklanıp güzel şeyler düşün canım. biz de senin için düşüneceğiz. iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle. güzel haberlerini alacağız inşallah.

kızlar dün kasığıma kramp girince doktorumu aradım. gel nts ye bağlayalım dedi. Gittik, çok şükür rahimde kasılma yok. ancak benim velet haftalardır tepe üstü rahimin üzerinde durduğundan rahim ağzım 2,2 cm olmuş ve incelme başlamış. Doktor ha gayret iki hafta daha dayanın dedi. en azından 34. haftaya kadar beklerse daha iyi olacak. dua edin lütfen:) minnoşum beklesin en azından 2 hafta daha..
biz onları nasıl yıllarca beklediysek onlar da uslu durup gelmeleri gereken zamanı bekleyecekler inşallah.. hepsi Allaha emanet..
çok şükür ben de gerden geriden yetişmeye çalışıyorum sizlere.. şükür bugün 30. haftamı doldurdum, geçen hafta kontorlüm vardı kızım 1100 gramdı biraz zayıf ama sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun.. giysilerini yıkadım yerleştirdim, bebek şekerlerini, kapı süsünü yaptım.. bir iki haftaya da çantamı hazırlayıp bekliycem artık..

Kızlar doğumunuza az kaldı artık Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Sürekli takipteyim sizleri Selinazcım önce senin bebei geliyormuş Hayırlı evlatlardan olsun inşallah..
Kızlar bende tüp bebeğe başlıyorum yarın kısmetse erteledim durdum aslında korkuyorum çünkii.
Daha önce gitmeye başladık ama erteledim son raddede bu sefer dönüşü yok
Eşim saçımdan tutup götürür valla
Bana dua edin canlarım inşallah hepiniz hamişsiniz dualarınız kabul olur..
Bizlerde sizlerden öğreniriz yapılması gerekenleri artık
Sizi takip ettim ama yazıcak birşey bulamadım kızlar bebişlerinizin gelişimlerine şahit oldum sadece..
İnşallah kyr cımla mutlu haber vermek nasip olur sizlere Rabbim bu sefer karnımızı minnik bir kalp atışıyla şenlendirir..:49::emir_bebek:

Cnm çok sağol, çok olumluyum bu sefer ben şimdiden başladım hayal kurmaya. Sağol güzel dileklerine.

Ben de senin için dua edeceğim, az emek vermedin, az acı çekmedin bebeğin için, inşallah o da sendeki gelişimini tamamlayana kadar bekleyecek annesi. İnşallah hayırlı zamanda, sağlıkla doğacak.

Back
X