2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

sıbelcıgım..herseyın hazzır....
çok begendım..ıyı gunlerde kullanın ınşallah..bır bebek kaldı eksıgımız...

sıbelcıgım..herseyın hazzır....
çok begendım..ıyı gunlerde kullanın ınşallah..bır bebek kaldı eksıgımız...

evet canım ya hersey hazır bebiş eksik:)))) bir an önce kavusalım hepimiz saglıkla inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

manolya cnm odanız çok şirin olmuş
başak seninde şekerlerin pek güzel cnm
sibel cnm hepsi birbirinden güzel

güle güle kullanın kızlar

cok teşekkürler canım senin kapı süsü ve
sepetinde cok güzel.. cok özeniyorum böyle becerikli hatunlara:))

sibush cok guzel olmus kızının odası,güle güle kullanın .pembiş pembiş..

saol canımm:))))))))))) daha güzelleri senin olsunnn

teşekkür ederim cnm

bızımde bebek şekerlerımız geldı.mısafıre verılecek...kayınvalıdem getırmıs gelırken..çok şeker...yarın resım eklerım ınşallah..

Manolyacım ve Sibelcim; odanız çoook ama çoook güzel olmuş bebişlerin odaları. Odalarımızın pek çok ortak noktası var :)) Sepetlere de bayıldım kızlar...Onları nerden aldınız ?? :)) Olmuşken onlar da takım olsun....

Beyficeycim, sepetinde kapı süsünde çok güzel olmuş...Ellerine sağlık canım

Başakcım, şekerlerinizi çok beğendim, çok şirinler :))

Tesekkurler Mugecim evet cok ortak noktamız var dımı:)) Sepetleri sormuşsun ben küçük olanları english home dan büyük oyuncak sepetini de koctastan aldım canım onlardan da bulursun umarım o kadar şirinler ki ben cok beğenecek aldım :))

mügecim aynı sepeti bende mudodan almıştım koçtaşta ve engilish homeda da var ama engilish homeda bu ay çok daha şeker örgü sepetler çıkmış kızlar ondanda aldım ben bayılcaksınız bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun

Sibelcim odanız çook güzel inşallah kızının da içinde uyuyacağı günler yakın :))
Beyficey kapı süsün çok kibar güle güle kullanın
O tavşancıklı sepetlere bende bayıldım diyorum nerden alıyolar ben English home a bakmak hiç aklıma gelmemişti toparlanınca lazım olursa bakarım

Tesekkurler canım evet sepetler cok sırın keske yakın olsak da biz sana bebek hediyesi olarak alsak hem bebisi sevsek...

teşekkür ederim kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…