- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.981
Tesekkurler canım evet sepetler cok sırın keske yakın olsak da biz sana bebek hediyesi olarak alsak hem bebisi sevsek...
canım ya dalga gecme..çok cici şekerleriniz.Rabbim dağıtmayıda kısmet etsin.bizim sıpaların gelesi yok ama neyse
yok kuşum bunlar benım yaptıklarım degıl..benım yaptıklarım gerı sayfalarda kaldı ...bunları kaynanacıgım getırdı..Dilek şekerleriniz çok güzel olmuş.Sen yapmıştın hatırladığım kadarıyla.Ellerine sağlık
ayy pişti oldukkkcnm çikolataların çok güzel benim çikolatanın aynısı ne güzel
evetttttttttt..kaynanacıgım getırdııı...dilek çok güzel şekerler bunlar kayınvalidenin getirdiklerimi? afiyet şeker olsun şimdiden
amın elıffffffffffffff cıgımmmm...bebek gelse hayırlısyla dagıtacagız ama gelmıyor......Dileeek şekerlerin çook şeker :)) iyi günlerde dağıtın inşallah...
saol canım benımm...dilekcim şekerleriniz çoook güzelmiş :) iyi günlerde dağıtın canım hayırlısıyla :)
kızlar bi türlü vaktim olmadı ekleyemedim ama sonunda ekliyorummişte beşiğimisss
Eki Görüntüle 122463 Eki Görüntüle 122462 Eki Görüntüle 122465 Eki Görüntüle 122467 Eki Görüntüle 122468
bi eksiğimis paşam kaldı, Allah ım hayırlısıyla kucağımıza aldığımıız günleride gösterir inşş hepimise :97:
Ay hayırlı olsun beşiniğiniz hunny
Kızlar doğum şekerlerinize de bayıldım çok tatlılar
Bugün ben kızıma chicco nun yeni doğan sabununt pudrasini saç fırçasını damaklı emziğıni aldım.Niveanin bebek yağını nemlendirici losyonunu ve pisık önleyici kremini aldım .Bi de johnson's baby bedtime rahatlatıcı şampuaninı aldım.Bi de nimo diye bi markanın emzikli termometre sini aldım .Bi de nuk gece emziğı aldım gene damaklı silikon .BI Tane daha nuk emzik almışım gündüz için bi de emzik tutacağı aldım.Çok mutluyum kaç aydır alışveriş yapmayı bekliyorum.Markalar iyi diye aldım ama inşallah bebeğimde sorun çıkarmaz .Keşke resim çekebilseydimde resimlerini koysaydim
güldenim güle güle kullanın cnmcım iyi günlerde inş....çok güzel çok tatlı beşiğiniz
Ay hayırlı olsun beşiniğiniz hunny
Kızlar doğum şekerlerinize de bayıldım çok tatlılar
Bugün ben kızıma chicco nun yeni doğan sabununt pudrasini saç fırçasını damaklı emziğıni aldım.Niveanin bebek yağını nemlendirici losyonunu ve pisık önleyici kremini aldım .Bi de johnson's baby bedtime rahatlatıcı şampuaninı aldım.Bi de nimo diye bi markanın emzikli termometre sini aldım .Bi de nuk gece emziğı aldım gene damaklı silikon .BI Tane daha nuk emzik almışım gündüz için bi de emzik tutacağı aldım.Çok mutluyum kaç aydır alışveriş yapmayı bekliyorum.Markalar iyi diye aldım ama inşallah bebeğimde sorun çıkarmaz .Keşke resim çekebilseydimde resimlerini koysaydim
kızlar bi türlü vaktim olmadı ekleyemedim ama sonunda ekliyorummişte beşiğimisss
Eki Görüntüle 122463 Eki Görüntüle 122462 Eki Görüntüle 122465 Eki Görüntüle 122467 Eki Görüntüle 122468
bi eksiğimis paşam kaldı, Allah ım hayırlısıyla kucağımıza aldığımıız günleride gösterir inşş hepimise :97:
bu arada bizde dün hastanede ve evde dağıtacağımız magnetli çikolataların siperişini verdik..birde hoşgeldin zeynep bebek yazdırcaktık pano şeklinde onun malzemelerini aldık verdik aynı yere yapacaklar..kapı süsünün tülünü almamıştık onuda ayırtmış annem almış olduk birde balonlarını aldık kızımınn ayyy süşslü süslü gelcekk inş prensesim..yeterki sağlıklı olsunda...
çok mutluyum bu gün babasıyla gidip bir organizasyon şirketinden okadar güzel süsler aldıkki. oğluşum geldiğinde oda bayram yeri gibi olacak. kocam abarttıkça abarttı. ne görse aldı. ama gerçekten hepsi harikaydı aldıkça alası geliyor insanın. kapı süsleri. duvar süsleri. çiçekler. kalpler sepetler kurdeleler hoş geldin bebek yazıları. ooooooooooo bisürü. resim eklemeyi bilmediğimden ekleyemiyorum. birde hastanede vermek için bebek çikolataları aldık. üstlerinde çok tatlı bebişler var. oğlum çok şanslı inşallah babasının kıymetini bilir. o harika bir baba . duygulandım
insanın aldıkça alası geliyor değilmi bizde geçen gün annemle kendimizi kaybetmiştik:))güle güle kullansın inş oğluşunnn cıvıl cıvıl.. şanslısın gerçektende eşinden yana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?