2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

dilek çok güzel şekerler bunlar kayınvalidenin getirdiklerimi? afiyet şeker olsun şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
çok cici şekerleriniz.Rabbim dağıtmayıda kısmet etsin.bizim sıpaların gelesi yok ama neyse
canım ya dalga gecme...gelesı yok napem yanı...kendi kendıme ıkınayımda gelsın bariii....:26:

Dilek şekerleriniz çok güzel olmuş.Sen yapmıştın hatırladığım kadarıyla.Ellerine sağlık
yok kuşum bunlar benım yaptıklarım degıl..benım yaptıklarım gerı sayfalarda kaldı ...bunları kaynanacıgım getırdı..

cnm çikolataların çok güzel benim çikolatanın aynısı ne güzel
ayy pişti oldukkk

dilek çok güzel şekerler bunlar kayınvalidenin getirdiklerimi? afiyet şeker olsun şimdiden
evetttttttttt..kaynanacıgım getırdııı...
Dileeek şekerlerin çook şeker :)) iyi günlerde dağıtın inşallah...
amın elıffffffffffffff cıgımmmm...bebek gelse hayırlısyla dagıtacagız ama gelmıyor......

dilekcim şekerleriniz çoook güzelmiş :) iyi günlerde dağıtın canım hayırlısıyla :)
saol canım benımm...

kızlar bi türlü vaktim olmadı ekleyemedim ama sonunda ekliyorumm işte beşiğimisss

bi eksiğimis paşam kaldı, Allah ım hayırlısıyla kucağımıza aldığımıız günleride gösterir inşş hepimise :97:

Ay hayırlı olsun beşiniğiniz hunny
Kızlar doğum şekerlerinize de bayıldım çok tatlılar
Bugün ben kızıma chicco nun yeni doğan sabununt pudrasini saç fırçasını damaklı emziğıni aldım.Niveanin bebek yağını nemlendirici losyonunu ve pisık önleyici kremini aldım .Bi de johnson's baby bedtime rahatlatıcı şampuaninı aldım.Bi de nimo diye bi markanın emzikli termometre sini aldım .Bi de nuk gece emziğı aldım gene damaklı silikon .BI Tane daha nuk emzik almışım gündüz için bi de emzik tutacağı aldım.Çok mutluyum kaç aydır alışveriş yapmayı bekliyorum.Markalar iyi diye aldım ama inşallah bebeğimde sorun çıkarmaz .Keşke resim çekebilseydimde resimlerini koysaydim

güldenim güle güle kullanın cnmcım iyi günlerde inş....çok güzel çok tatlı beşiğiniz

teşekkür ederim kızlarr..
daha güslleri sizin olsunn
zapzup cnm sende bayağ bişiiler almışsın seninkilerde hayırlı olsun iyi günlerde kulllanmak nasip olur inşş...

ayy heyecanlanmışsındır şimdi sennn hadi bakalım devamıda olur inş cnm güle güle ii günlerde kullanın inş..emzik çok almamışmısın yani düşünüyormusun hemen emzik vermeyi? bu arada bende resim bir türlü ekleyemiyorum doğunca ekleyebilcem galiba:))))))))))

güldencimmm çok güzel allahım sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inş...

bu arada bizde dün hastanede ve evde dağıtacağımız magnetli çikolataların siperişini verdik..birde hoşgeldin zeynep bebek yazdırcaktık pano şeklinde onun malzemelerini aldık verdik aynı yere yapacaklar..kapı süsünün tülünü almamıştık onuda ayırtmış annem almış olduk birde balonlarını aldık kızımınn ayyy süşslü süslü gelcekk inş prensesim..yeterki sağlıklı olsunda...

babası oğluna model tır ve arabalar almış. çok gerçekçiler de bana biraz erken bir hediye gibi geldi. ama hevesinide kırmadım tabi öyle büyük coşkuyla ve sevinçle baktımki arabalara sanki tek eksiğimiz o gibi

ayy maaşallah canım benim cok heyecanlı hakkaten hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin allah.Eğer kızım yaramaz olursa durmazsa veririm emzik diye düşünüyorum.Cok çeşit aldımki bebekler her emzigi kabul etmiyormuş hangisini severse onu kullanır artik

kızlar ben şubat annelerindenim...hepinizin adını tek tek yazamıycam ama hepsinin odaları,cicileri,sepetleri,şekerleri harika...bayıldım bayıldım....allah hepinize kolay doğum nasip etsin,güzel sağlıklı günlerde kullansın bebişleriniz hepsini...

çok mutluyum bu gün babasıyla gidip bir organizasyon şirketinden okadar güzel süsler aldıkki. oğluşum geldiğinde oda bayram yeri gibi olacak. kocam abarttıkça abarttı. ne görse aldı. ama gerçekten hepsi harikaydı aldıkça alası geliyor insanın. kapı süsleri. duvar süsleri. çiçekler. kalpler sepetler kurdeleler hoş geldin bebek yazıları. ooooooooooo bisürü. resim eklemeyi bilmediğimden ekleyemiyorum. birde hastanede vermek için bebek çikolataları aldık. üstlerinde çok tatlı bebişler var. oğlum çok şanslı inşallah babasının kıymetini bilir. o harika bir baba . duygulandım

insanın aldıkça alası geliyor değilmi bizde geçen gün annemle kendimizi kaybetmiştik:))güle güle kullansın inş oğluşunnn cıvıl cıvıl.. şanslısın gerçektende eşinden yana..

insanın aldıkça alası geliyor değilmi bizde geçen gün annemle kendimizi kaybetmiştik:))güle güle kullansın inş oğluşunnn cıvıl cıvıl.. şanslısın gerçektende eşinden yana..

teşekkürler. kendine bişeyler almaktan daha zevkli bebişe almak. herşeye değer onlar. coşuyo insan. hepimiz çok şanslıyız. Allahın emanetleri onlar bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…