• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

balım bende aldım canbebe bakım örtüsünden 1-2 daha alimmi peki???ooooo yazmayı bile koymuşşş işledin de bitti miii güle güle kullansın herşeyi güzell fıstık kızınzemuszemus

canım anıl 2,5yaşında çiş öğrendi bak,sadece 3paket kullandıkbiz ona..ondan alma o aldıın ikipaket sana çook uzun gider..yenisi çıkmış ben oğluma hepsenn aldıından alıodum resimde farkettinmi pembeli membeli bu,eskiden sadece yeşillisi vardı:))

canım anıl 2,5yaşında çiş öğrendi bak,sadece 3paket kullandıkbiz ona..ondan alma o aldıın ikipaket sana çook uzun gider..yenisi çıkmış ben oğluma hepsenn aldıından alıodum resimde farkettinmi pembeli membeli bu,eskiden sadece yeşillisi vardı:))

ya ben anlamadım canbebe bakım örtüsünü kastedion dimi cnm...pembesi mi varrr

cnm yazmanın daha bir kenarınıoyalamadım buraya oturmasam biterdi de artık ya gece yada yarın eklicem onu,o daha ellenmemiş hali resimdeki:))bitince çekip eklicem:))

o ağız mendillerinden bende aldımm
geçenlerde canbebenin alt açması indirimdeymiş ama sonradan öğrendimm
siz kaça aldınıs kızlar :uhm:

o ağız mendillerinden bende aldımm
geçenlerde canbebenin alt açması indirimdeymiş ama sonradan öğrendimm
siz kaça aldınıs kızlar :uhm:

canımgenelde 7,5 aldımben hep..oğlumada hep o fiyattan almıştım..çok kullanışlı oluo bebeğin altını havalandırırken yada hastanede falan onu serip onun üstüne yatırıp çıkıncadaatıodum ben çöpe muayenesedyesine kimler yatıokimbilir pek tiksinirim ondan :)
güle gülekullanın canlarım..ben göğüslerimeçokkullanıodumağız mendillerini sütüm çok akıodu oancakzaptediodu:))

balımsen o uzun kollu çıtçıtlı beyaz vekenarı oyalıgbi olan pembe zıbını kaça aldın?pazardanmıaldın canım,ohastane çıkışını nekadara almıştınbide??battaniyelimi o??

balımsen o uzun kollu çıtçıtlı beyaz vekenarı oyalıgbi olan pembe zıbını kaça aldın?pazardanmıaldın canım,ohastane çıkışını nekadara almıştınbide??battaniyelimi o??

cnm hangi zıbınnn bilemedim ben?hastane çıkışını 25 e aldım battaniyesi var içinde kumaşıda çok güselll iyi bulmuşum ben onu tek kalmıştı aldım geçtimm.

bu arada benim çıtçıtlı badiler genelde büyük almışım heppp farkında olmadan yeni doğunca giymesi için kaç tane lazım cnm?2 tane küçük var diğerleri hep büyük.
bir de 1 tane kundak yetermi hastane için

anaaaaaaaaa bitek 3ümüz varız ya la:kahve:
süper üçlü yine buluştu flaş haber

:lepi:

canımgenelde 7,5 aldımben hep..oğlumada hep o fiyattan almıştım..çok kullanışlı oluo bebeğin altını havalandırırken yada hastanede falan onu serip onun üstüne yatırıp çıkıncadaatıodum ben çöpe muayenesedyesine kimler yatıokimbilir pek tiksinirim ondan :)
güle gülekullanın canlarım..ben göğüslerimeçokkullanıodumağız mendillerini sütüm çok akıodu oancakzaptediodu:))

ay cnmm saoll tecrübe başka oluo tabi bende yarın çıkınca bi bakayımm eğer indirim devam ediosa 2 tane filan alırım şimdilik
dediğin gibi hastanede ondan kullanırım çıkarkende atarımm
kimler yatıo dimi :dilcikar: ayy içim kaldırmaas benimde

tamam bildim o zıbını üzerinde fare gibi bişiler varrr.5 e aldım onu aydından cnmm dandinimi öle bişiler iyi bişi ama büyük almışım galiba

kızlar ben çıkıyorum bulaşıkları makineye atayım yarın çarşıya çıkıcam erken kalkarım uykumda geldi mirmirmirmir
hepinisi öptümm sizleri çok seviyoyummm olumunekankayizsmile iyigeceler canlarımm :3: :3: :3:

kıslar bi de hastaneye bebi için 2 pijama takımı götürcez ya ama çok büyük geldi o pijama takımları gözüme ama daha küçüğü de olmuo onları mı götürcez hastaneye

başakcımm geldim canımmm
alma canım bakım örtüsü epey yetecek o sana:)
sibushum geçmişe bakıondur diorumama hiç konuşmuosunn canımyhaa

Back
X