• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

bebish senin cicilere baktım bayıldımmmm .. ben hala tembellik yapıorum dogru düzgün bişe almadım. kaynanam dünya kadar eşya almış bi bakayım o neler almış son ay ondan sonra kıyafet işine girişicem.. şimdilik odası, küvet, ıvır zıvır sampuan pudra, bebek telsizi flan aldım:)

bebish senin cicilere baktım bayıldımmmm .. ben hala tembellik yapıorum dogru düzgün bişe almadım. kaynanam dünya kadar eşya almış bi bakayım o neler almış son ay ondan sonra kıyafet işine girişicem.. şimdilik odası, küvet, ıvır zıvır sampuan pudra, bebek telsizi flan aldım:)

sağol cnmm
eminim çok güsellerdirsizinde cicileriniz..sağlıklamutlu günlerde kullanalımhepimiz inşallah
ne güselkayınvalideymiş o öle yhaaa
lafıbile güsel yani
cnm bizde hem oğlumdan çok die hemde maddi sebepten hemgeç aldık hemde az aldık ama içime sindi aldıklarım inşallah neler olur hepsibikaç günlük iş kendine dert etme henüz başlamadım die..

bndeçıkıcam şimdi yazmamı bitireyim bari..evi toparlıcam oyuncakher tarafım
hepiniz hoşçakalınnöpüurm çokkaydirigubbakcemile2

sağol cnmm
eminim çok güsellerdirsizinde cicileriniz..sağlıklamutlu günlerde kullanalımhepimiz inşallah
ne güselkayınvalideymiş o öle yhaaa
lafıbile güsel yani
cnm bizde hem oğlumdan çok die hemde maddi sebepten hemgeç aldık hemde az aldık ama içime sindi aldıklarım inşallah neler olur hepsibikaç günlük iş kendine dert etme henüz başlamadım die..

kaynanam iyidir hostur:))) kendilerinin maddi durumu pek iyi habire alır habire alır ama hiç bana sormak yok.. gel kızım birlikte gidelim demek yok... sanki onun bebeği oluyomuş gibi davranıyo sinir oluyorum. bana habire daha erken, hediyede cok gelir deyip bişe aldırmıyo ama kendisi maşallah hiç evde durmuyo hergün bişiler alıyo.. İşin aksi zevklerimizde acayip birbirinden uyumsuz.. koçişte sen bakma ona sevdiklerini kendin al diyo.. idare ediyoruz..

kaynanam iyidir hostur:))) kendilerinin maddi durumu pek iyi habire alır habire alır ama hiç bana sormak yok.. gel kızım birlikte gidelim demek yok... sanki onun bebeği oluyomuş gibi davranıyo sinir oluyorum. bana habire daha erken, hediyede cok gelir deyip bişe aldırmıyo ama kendisi maşallah hiç evde durmuyo hergün bişiler alıyo.. İşin aksi zevklerimizde acayip birbirinden uyumsuz.. koçişte sen bakma ona sevdiklerini kendin al diyo.. idare ediyoruz..

hahah ayy çok hoşsunn
dimi bide orası var almak deil beyenmeyince giydirmemki:))
sende haklısın ama yarımelma gönül alma de geç gitsin...
eminol hiç almaması sormaması daha sıkıcı sinirbozucu birazdaüzücü..
isimlerini koyucazadmaların hiiiiççç hamile bile deilmişimgbi davranıolar
oğlumdadad böleydi
aldıkları zamanda ben onların aldıklarınıönemsemicem
bu kadar basit..

ya hiç almazlar, ilgilenmezler ya da kendi bildiklerini okurlar ! bunun ortası yok galiba :))

halbuki o kadar kolay ki. dediğin gibi "bebek için birşeyler almak istiyorum, birlikte bakalım senin beğendiğin şeyleri seçelim" deseler ne olur ki ???

ewet kayınvaldelerin sormadan zewksiz şeyler alması mı daha sinir bozucu yoksa hiç almaması hatta hamileymişsin gibi dawranmamasımı bilemedim şimdi
annem teyzem kardeşim mesela kıyafet hediye alıcakları zaman çeşit bolluğunu beğendikleri biyere beni götürüyolar seçtiriyolar yanımda alıyolar hediyelerini
alışweriş merkezinde fln bişey görür de beğenirlerse de değiştirme kartıyla alıyolar hatta kardeşim 2li patik almış kullanışlı gelmedi gözüme gidip büyük boyunu aldık
benim de doğuma 65 gün kaldı ama geçen hafta daha çok war diyodu kayınvaldem ilk zamanlardaki hewesi nerde acabaa ilk torunda bukadar mı hewessiz olur insan
gerçi doğunca da kıymete bincek herşeyime karışmaya çalışıcak süslediğimde ya mana bulucak yada ele güne karşı koltukları kabarıcak onu da tahmin edebiliyorum

Back
X