• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

:nazar: maşşallah oyalar boncuk gibi olmuş nazar değmesin prensesimise olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bebeish ve cambaz cicilerinizin hepsi çook ama çook güzel. sağlıkla, huzurla, mutlulukla giysin,eskitsin bebişler :))
cambazcım senin hastane ve ev kostümlerini :)) de çok beğendim ( bir süre bizim kostümümüz pijamalar olacaklar değil mi ama ??? ) :))

kızımın avizesi, takı yastığı ve kapı süsü :)) pamuk şekerim benim yaaa, güle güle kullanır inşallah...:nazar:zemuszemus

Eklentiler

• $peri kızım altın yastığı.webp
    $peri kızım altın yastığı.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $melek kızım avize1.webp
    $melek kızım avize1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 40
  • $melek kızım avize 2.webp
    $melek kızım avize 2.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $melek kızım avize 3.webp
    $melek kızım avize 3.webp
    6 KB · Görüntüleme: 45
  • $melek kızım kapı süsü.webp
    $melek kızım kapı süsü.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 51
bunu babamız bayılarak aldınaniknanik

Uploaded with ImageShack.us

bu da minik donumuuuzdelikafadulden

bu tulumumuzhihoyyyt

patiklerimiiiz

biberon,emzik vee suluğumuzzemuszemus

hastane çıkışıı

çıtçıtlı badylerr

havlu,battaniye vee alt açma minderimiz

losisimmmm hepsi bir harikaaaaaa güle güle kullansın bebin.bu arada tavsanlı tulumlarımız aynı galiba bidenem:sm_cool:

mugecım harıka hepsı..pempe pembe olumunekankayizsmile
canbazcıgım..begendım butun hepısını..özellıkle gogus kremını bende alıcam ılk fırsatta..
pjamalarınada bayıldım gule gule gıy..
bebeıscım..bebegının yuz ortusunu kendın mı yaptın..ellerıne saglık..saglıkla ortunsun bebegın..
lolıss harıkasınız..gule gule gıysın yavru kuşun...

bende çok alısverıs yaptım dun..park yatak ,2 takım hastane çıkısı.bady.patık,tulum vs..
ınsallah yarın koyarım resım..

Son düzenleme:
diğer aldıklarım da bunlar
alt açma bezi,lansinoh göğüs kremi,chicco göğüs pedi,burun aspiratörü,banyo yaparken oynaması için oyuncakları(bu hediye geldi) ve aventin yeni doğan seti

bu hastane çıkışımız,hepsini açmadım 20 parçalık bir set:

hastane çıkışının modelini ve rengini anlayın diye sadece bir parçasını açtım kızlar:

canımmm hepsi çok güzel süslü olan pijamayı hepsinden çok beğendim sende bebeğinde iyi günlerde kullanın inş... opuyorumnanaktan

kızımın avizesi, takı yastığı ve kapı süsü :)) pamuk şekerim benim yaaa, güle güle kullanır inşallah...:nazar:zemuszemus

mugeeeee bayıldımmmm çok güzeller yaaaaa acayip uyuyor zevklerimizzz yastığa bende bakıcammm ve kapı süsüne:))rabbim güle güle kulllanmayı nasip etsin prensesimize opuyorumnanaktan

bunu babamız bayılarak aldınaniknanik

bu da minik donumuuuzdelikafadulden

bu tulumumuzhihoyyyt

patiklerimiiiz

biberon,emzik vee suluğumuzzemuszemus

hastane çıkışıı

çıtçıtlı badylerr

havlu,battaniye vee alt açma minderimiz

canım hepsi birbirinden güzellerr rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.. opuyorumnanaktan

ve bebisimmm bütün cicilerine bayıldım kızın şanslı abisinden yaanaa..ellerine kollarına sağlık yeleklerde çok güzel..battaniye takımını çok beğendim..rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.. opuyorumnanaktan

Mügecim çok beğendim aldıklarını şimdi ben de baktım siteye de hakkaten çok güzel şeyler var ben de avize ve abajur set ,takı yastığı, kapı süsü ve aynı meleklerin ikramlık şekerlerinden almayı düşünüyorum....

Back
X