• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

haftaya tüm eşyalarını almak için eminönüne gideceğiz. acaba bebek arabasını da alsammı yoksa doğumdan soramı alsam. yani kullanmaya başlamak için baya beklemem gerekiyo bahara kadar biraz zor çıkarız dışarı malum kış çocuğu . acaba o zamana kadar güzel modeller çıkarmı? şöyle nisan da felanmı alsam diye düşünüyorum. siz napcaksınız?

haftaya tüm eşyalarını almak için eminönüne gideceğiz. acaba bebek arabasını da alsammı yoksa doğumdan soramı alsam. yani kullanmaya başlamak için baya beklemem gerekiyo bahara kadar biraz zor çıkarız dışarı malum kış çocuğu . acaba o zamana kadar güzel modeller çıkarmı? şöyle nisan da felanmı alsam diye düşünüyorum. siz napcaksınız?

Bizim ilk aldığımız eşyası arabasıydı canım :)))

cnm ben de almıcam henüz....öğretmen arkadaşlarla konuştum hiç kullanmamaışlar kışınnn.yazın da hafif bişiler almayı planlıyoruz eşimle...benim fikrim bu:1:

canım bizde yaza doğru alıcaz çünkü kışın kullanamıcaz hemde bnm istediğimin fiyatı biraz tuzlu arabadan önce diğer eksiklerini alıcaz.

ayy negüzell ciciler almışınız yaaa
güle güle kullanın.
sağol canımopuyorumnanaktan

baharcımmm çok güzel aldıklarınnn gülel güle kullanın iyi günlerde cnm...
pembeli pijama takımını çok beğendim ayrıyettenn..
sağol başakcım opuyorumnanaktan
bende ilk onu beğendim sonra yeşilli olanıda beğenince ikisi arasında karar veremedim kocikte coştu ikisinide alıverdikaydirigubbakcemile3

çitoscumm aldıklarını güle güle kullanın canım,çok güzeller alttaki yeşil pijama çok hoşuma gitti benim de.
kızlar oto koltuğumuzun markası crystal baby diye bir marka.bizim internette hepsiburada hediye çekimiz vardı 50 liralık,bu da 64 mü neydi üstüne 14 ödemiş olduk sadece,bize 14e maloldu yani.
başakcım tam yatmıyor bu,ama o üstündeki sineklik gibi şey varya o çıkıyor,sapı da oynuyor,tamamen kapanabiliyor yani.pusetlere monte de edilebiliyor.bizim hoşumuza gitti,sizin de beğenmenize sevindimzemuszemus

canım ben de aynı şeyi düşünüyorum,ama sanırım yaza doğru alıcaz biz dekaydirigubbakcemile2

bende bebek arabası almayı düşünmüyorum şimdilik.karda kışta nereye gideceğiz.şöyle yaza doğru alayım diyorum Allah izin verirse.birde ben kanguru delisiyim çok seviyorum kanguruyla bebiş taşımayı :1hug:

p132201101010.jpg

p1322101010.jpg

p132202101010.jpg

kızlar ben alışverişe en büyük işten başladım mobilyalarını aldım:)) zaten 1 ay sonra teslim ediyorlarmış anca havalanır içini yerleştiririm:)))

bunlarda bizden :1rolleyes:

pijama takımımız

vee hazır yeleklerimiz

patruşka odanız hayırlı olsun canım,güle güle kullanınzemuszemus
bu da bizim oto koltuğu ve ana kucağımızzemuszemus

kızlarrrrr cicilerin hepsi birbirinden güzelll çok beğendim rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.. bu arada baharcım ben yeşilli takımı beğendim canım;)

bende bebek arabası almayı düşünmüyorum şimdilik.karda kışta nereye gideceğiz.şöyle yaza doğru alayım diyorum Allah izin verirse.birde ben kanguru delisiyim çok seviyorum kanguruyla bebiş taşımayı :1hug:
cnm kanguru çok iyi oluyor fakat belinin sağlam olması gerekiyor
ay cıtos ne cok sey almıssın.gule gule kullanın canım..

citoscum aldıklarının hepsi birbirinden güzel güle güle kullan cnm

özlenen allah bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım. cok cıcı hepsı. ama pembe yelegıne bayıldım. allah gule gule kullanmayı nasıp etsın:nazar:

Uploaded with ImageShack.us

bunlarda benden tedaviye başlamadan önce örmüştüm bunlarıı nedense içimde hep bir kız isteği vardı.Rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleride gösterir inş..

özlenen güle güle kullanın cicilerinizi
çok hoş olmuş
görünce şaşırdım
baştakı yeşil beyaz yeleğin aynını arkadaşım sarı beyazdan benm kızıma örmüş
aynısı resmen yha a
güle güle de giyerler inşallahalkisalkisalkis

özlenen güle güle kullanın cicilerinizi
çok hoş olmuş
görünce şaşırdım
baştakı yeşil beyaz yeleğin aynını arkadaşım sarı beyazdan benm kızıma örmüş
aynısı resmen yha a
güle güle de giyerler inşallahalkisalkisalkis

teşekkürler canım .. onun örneğini netten almıştım, bebişlere giydirip resimlerinide ekleriz inş..

Back
X