- Konu Sahibi teknekazintisii
- #1.081
ayy negüzell ciciler almışınız yaaa
güle güle kullanın.
güle güle kullanın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya tüm eşyalarını almak için eminönüne gideceğiz. acaba bebek arabasını da alsammı yoksa doğumdan soramı alsam. yani kullanmaya başlamak için baya beklemem gerekiyo bahara kadar biraz zor çıkarız dışarı malum kış çocuğu . acaba o zamana kadar güzel modeller çıkarmı? şöyle nisan da felanmı alsam diye düşünüyorum. siz napcaksınız?
haftaya tüm eşyalarını almak için eminönüne gideceğiz. acaba bebek arabasını da alsammı yoksa doğumdan soramı alsam. yani kullanmaya başlamak için baya beklemem gerekiyo bahara kadar biraz zor çıkarız dışarı malum kış çocuğu . acaba o zamana kadar güzel modeller çıkarmı? şöyle nisan da felanmı alsam diye düşünüyorum. siz napcaksınız?
sağol canımopuyorumnanaktanayy negüzell ciciler almışınız yaaa
güle güle kullanın.
sağol başakcım opuyorumnanaktanbaharcımmm çok güzel aldıklarınnn gülel güle kullanın iyi günlerde cnm...
pembeli pijama takımını çok beğendim ayrıyettenn..
![]()
![]()
![]()
kızlar ben alışverişe en büyük işten başladım mobilyalarını aldım:)) zaten 1 ay sonra teslim ediyorlarmış anca havalanır içini yerleştiririm:)))
cnm kanguru çok iyi oluyor fakat belinin sağlam olması gerekiyorbende bebek arabası almayı düşünmüyorum şimdilik.karda kışta nereye gideceğiz.şöyle yaza doğru alayım diyorum Allah izin verirse.birde ben kanguru delisiyim çok seviyorum kanguruyla bebiş taşımayı :1hug:
ay cıtos ne cok sey almıssın.gule gule kullanın canım..
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
![]()
![]()
bunlarda benden tedaviye başlamadan önce örmüştüm bunlarıı nedense içimde hep bir kız isteği vardı.Rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleride gösterir inş..
![]()
![]()
![]()
![]()
bunlarda benden tedaviye başlamadan önce örmüştüm bunlarıı nedense içimde hep bir kız isteği vardı.Rabbim sağlıcakla giydirdiğimiz günleride gösterir inş..
özlenen güle güle kullanın cicilerinizi
çok hoş olmuş
görünce şaşırdım
baştakı yeşil beyaz yeleğin aynını arkadaşım sarı beyazdan benm kızıma örmüş
aynısı resmen yha a
güle güle de giyerler inşallahalkisalkisalkis
çok güzelmiş ciciler özellikle birinci sıradaki yeşili çok beğendim..rabbim iyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş