• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

3613.jpg
[/url][/IMG]

3538.jpg
[/url][/IMG], kızlarbunlarda benim ördüğüm yelekler..pembe beyaz olan az büyük,turuncu-krem olan bir karış boyunda:)):emir_bebek:

en çokbeyenerek aldığım şey olumunekankayizsmile

bu takımı da eldiveni kendinden olduğu için aldım :kedi:

canım bunlar açıldı ama diğerlerini göremedimm
çok şekerler hepsi alkisalkisalkis iyi günlerde kullanmak nasip olsunn olumunekankayizsmile

evet ne yazııkki hiçbiri açılmıooo
faceyeyükleyeyim en iyisi:gitme:

tabii face den de bakıcamm ama şimdi eşimin ki açık ben açtığımda bakar 10 üzerinden not veririmm sempatiksalakcinni delikafadulden

bebishcim cicileriniz çok güzel güzel günlerde giysin bebişin ALLAH ım uzun ömürler wersin bebişlerimize inşallah buarada bende kızımın resimlerini koymak istiyorum ama hepsini memlekette bıraktım inşallah bayramda gittiğimde hepsinin resimlerini çekip yüklicem

bunlarda (battaniye_altaçma) oğluma hamileykene ördüğüm battaniyetakımı..yastığıda var ama onu kullanmadık pek,çıkarmadımbile bu defa..aslında çok güsel sıcaktatutuo ama kesinlikle pembeden yada beyazdan yapılmalı..elimdeki bulduğumörnekleriörüp bitirdiğimde sıkılmışolmazsam beyaz battaniye örücem gelinlik gbioluo bi tuhafiyede görmüştüm:))

olurmu bidenem tahmin ettim yükledi herhal bu kız diye.film izliyoduk bizde anca bitti...
çooooooooooooook beğendim herşeyi cnmmmm.özellikle yelekler ellerine sağlık haklısın yani bikaç gündür yok olmakta....çok güseller hepsiii

Back
X