2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

ben de hiç istifra etmedim mide bulantım falan da olmadı.50 ile başladım 57 olmuşum:) hayatımda tartıda görmediğim rakamları görüyom..böyle gidersem Allah bilir kaç kilo daha alcam:)

ben 59 ile başladım şu anda 24. hafta 65 kg, diyetisyenden aldığım limit 68 idi ama sanırım aşıcam son 2- 2,5 ay kala çok kilo alınıyor diyorlar

bende baktım yedıkce yıyorum..salatalık domates ve peynır yıyorum aralarda..yoksa tatlı ne varsa saldıtrasım gelıyor...
çok acıkmadan yıyorum bende..bırde galeta yıyorum bastırmak ıçın açlıgımı..
yoksa gunde 15 ogun yemek yıycem..

aynen cnm susamlı yada kepekli galeta yiyorummm.ama benim iştahım çok açık deil biliyosun ona rağmen şimdiden 10 kilo aldımm.ama sanki duruo artık hızlı kilo alımım bi 5 kilo daha alıp bitirsem öyle iyi olurdu kiii

kızlar ben 57 kiloydum şimdi 62'yim. toplam 5 kilo almışım 25 haftada.umarım sonuna kadar böyle kararında gider.

oy canım..10 kılo almıssın..
5 kılodaha al..hamılelıgını 15 kıloyla bıtırırsın canım..hayırlısı..

kızlar ben 57 kiloydum şimdi 62'yim. toplam 5 kilo almışım 25 haftada.umarım sonuna kadar böyle kararında gider.

gıder canım merak etme..
bende 54 le basladım..şimdı 58 ım.belkıde 59 olmusumdur artıkın..
vbende 5 kılo aldım..
12-13 kıloyla tamamlarız ınşallah..

24 haftalık hamileyim ultrasona göre 26 . haftadayız. 6 kılo aldım bana cok gelıyor ya. son zamanlarda cok alınıyomuşş. ınş 12 13 kıloyla bıtırebılırımmafoldumben

23.haftamdayım 11 kilo aldımm drum 4 kilo daha al tamam dediii ama 2 ayda 10 kilo almış biri olarak bence mümkün deil....63 kilo olmuşum 70 i geçmiyim yeter diye düşünüyorum:icecream:

58 kilo oldum yani 23 haftalık hamileyim 7 kilo almışım ama ben son haftalarda değilde ilk haftalarda çok aldım nedense:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…