2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

ebru şallı nın rekorunu çağla kırmıştı onunkini de ben kırcam heralde
tabi ebru yine atak yapmazsa
şimdilik hiç kilo almadım hedefim 6 kiloguclubacismilesırnaşık şey

maşallah kızlar
anaaaam ben 5 aylıkken 10 kilo almıstım akannehir
hamileliğide 25 ile bitirdim :1shok:

şimdi 6 kilom kaldı verrr verrrr bitmiyor.....

ben de 5 kilo aldım. Doktorum 10 kilo üst sınır koydu. Ayda 1 kilo alacaksın dedi. Şimdiye kadar programa göre gittim ama şimdiden sonra birden kilo almam inş. Önceki hamileliğimde 24. haftaya kadar almadım 24. haftamda 7 kilo almıştım. Meğer kilo değilmiş.

bugün itibariyle 7 kilo almış vaziyetteyim. ama ne olduysa bu son ay 3 hafta yani 20. haftayla beraber coştum iş yerinde rahat edemediğim için izin aldım ve evde geçirdim - ramazanı - bu dönemi ama kilo olarak dönüşü çok acı oldu. doktorum bu ay birazcık fazla olmuş ama kafana takma dedi ancak üzüldüm ben. inşallah dikkat edicem bundan sonra.

canım, bende bu ay 2 kilo almışım!!! bana da çok kızdı. ben de nasıl 2 kilo aldım anlamadım aslında... yediklerime çok dikat ediyorum... ama sıcaklardan hiç yürüyüş yapamadım. 3 gündür yürüyüş yapıyorum. Bende max.15 kg. tamamlarım herhalde. Zaten 10-15 kg arası en normali...Bizde manken değiliz sonuçta :))

Bebeğin gelişimi çok güzel olduğu için ben kafama takmıyorum şu anda... 20+5'de 425 gr. geldi.

benim doktorumda kilo konusunda çok takıntılı,her ay 1.5 kilodan fazla almayacaksın dedi ama galiba bu ay daha fazlasını aldım elimde değil çok iştahm var,meyveyle falan ara öğünleri geçiştiriyorum ama artık sabaha karşı da acıkmaya başladım,59 ile hamile kaldım bugün tartıldım 65 olmuşum :kedi: ne yapıcağım bilmiyorum,70 ile bitirsem süper olur eyvahedigeldismile

5 ayımı bitirmeme rağmen 48 kilodayım.45 le başlamıştım.Normal mi bu durum?

canım ben de 47 ile hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo verdim 44 oldum şimdi ise hemen hemen 5 aylık olduk 48 kiloyum yani bira ayda verdiklerimin hepsini geri aldım ben de doktora sorucam ama bana kilo al azıcık demişti herhalde duyunca mutlu olucak bayramdan sonra randevum var benim de
canım bu arada ben de kocaelide oturyorum sen hangi doktora gidiyorsun

kilo alanlar kervanına ben de katıldım rekor iddiam da burda sona ermiş bulnuyo tabi:çok üzgünüm:
buna seviniyim mi üzülüyüm müü bilemedim emmeee 2 kilo almışım:lepi:
hayatımda ilk kez 50 kliloyumbayanssulusmile

ben bugun saglık ocagında tartıldım..
58 kılo olmusum..
54 kıloylla basladım hamılelıge 4 kılo almısım...şimdılık ıyı gıdıyoruz maşallah..zemuszemus

24 haftalık hamileyim 55 ile başlamıştım 60 olmuşum ama umarım terazi bozuktur.çünkü 5 kilo çok fazlaadelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…