2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

kızlarrr bende 1 ayda 4 kilo almışım doktorum fazla dedi
48,9 olmuşum
ama ben makarna, pilav, patates kızartması filan çok yedim e bide bayramda tatlı çok yedimm :kedi: artık kısmam gerektiğini söyledi doktorum yoksa bebeğin gelişimi yavaşlarmışş bilmiyorumkismile
hep açım ama meyveyle sütle yumurtayla geçiştirecekmişimm

ay ben de 1 ayda 4 kilo aldım ama benim ikiz normal mi ki acaba
bu arada benim de kilom 49 olmuş

ay ben de 1 ayda 4 kilo aldım ama benim ikiz normal mi ki acaba
bu arada benim de kilom 49 olmuş

doktorum dedi ki 30 kiloyla bile başlasam 10 kilo almalıymışım hamilelik boyunca ama tabikii seninki farklıdır ikiz olduğu için sende biras daha tölerans tanırlar heralde yerimseniben
of yaa ben yine acıktım cokacimcoook
neyse doktorumun dediği gibi gidip yumurta yiyim bari
akşamada yeşil mercimek yaparımmmeyve ve suyu çok tüket dedi aklında olsun cnmm
benimde meyveyle hiç aram yoktur ama napalımm :bbo:

Aaaaa hep az kilo alanlar yazmış, kilo alanlar yazmaya korkar valla :) Ben bu ay rekor kırdım, nerdeyse 4 kiloya yakın almışım, doktorum ikizlerde normal dedi, toplamda 5 kilo akmış oldum, 16-17 kilo ile tamamlasam iyidir :)

canım ben 47 ile başladım bulantıdan 44e düştüm şimdi de 49a çıktım aslında başından itibaren iki kilo almış oluyorum ben

caım şu son 4 kiloyu da ben 1 ayda aldım ama ikizlerde normal gibi bana da öyle geliyor

hımm..
1 ayda 4 kılo fazla tabı canım..
benımde ıstahım çok acıldı kuşum..
yimek yimek ıstıyorm heppp...
ama aazda yesen artıık hamılelıkte bu aylardan sonra çok kılo alınıyor..yedıklerımıze gercekten dıkkat etmelıyız...
senın doktorun tavsıyesıne bende uyucam..meyve sut yumurta..
pekı sut yrıne ayran ıcsekk olmazmı hunnyy

ıkız olunca daha fazla kılo alınıyordur belkı canım..sıkma canını..

ayranda olur tabi yani demek istediği süt ürünleri yerimseniben

canım bende 47 dim sonra bende senin gibi 44 e düştüm ama şimdi yine aynı 49 um senin tek farkla ikiz bende mi ikizim dicem ama yok tek benimm
bakalım artık dengeli beslenmeye daha çok dikkat etmemm lazımm bundan sonra
ama senin ikiz olduğu için normaldir yerimseniben

canım ikimizde aynı kilolardaymışız ben de acayip yeme ihtiyacı hissediyorum benim 4.5 aya kadar bulantılarım sürdü kilo verdim hep
bu arada karnımı gören herkes benim altıncı ayda bu kadar karnım vardı demeye başladı kocaman oldu göbeğim
ben kilom ve ikiz gebelikten dolayı erken doğum tehlikem var galiba eyvahedigeldismile

canım benimde bulantılarım çok olmuştu senin gibi :sinifsinif:
ama şükür şimdi iyiyim yanlız iştahım çok şimdide doyduğumu hatırlamıyorumm eyvahedigeldismile
napalımm bizde dikkat edices artıkk :kedi:
benim göbiş çok yok ama belli olmaya başladı artık
sadece göbek çıktı benimm diğer yerlerimde bi değişiklik yok delikafadulden

ya ne güzel ben 2 hafta da 1 kilo alıyorum şimdiden 9 kilo aldım 65 dim 74 oldum ne olacak benim halim

65tim bugun tekrar 65 e yukselmisim.. Kac verdigimi bilmiyorum o yuzden kac aldigimi da bilemiyorum.

rekor sanırım bende kızlar tam 11 kilo aldım ve halada almaya devam ediyorum 62 ile hamile kaldım şuan 73 kilodayım rabbim sonumu hayır etsin..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…