2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

22+4 üm 68 ile başladığım hamilelik serüvenime 74 ile devam ediyorum 6 kilo olmışım ama bana göre çok fazla zaten tombuldum iyice şişiyorum umarım max 12-15 arası bişeyle bitiririm Allah yardımcımız olsun :ecrin_bebek:

yaaa siz normal gidiyorsunuz kızlar bende bir anormallik var 13-14 kilo aldım bu vakte kadar napacaksam ben karnımda acıkıyor sürekli ((

2 haftada 1600 gr almışımmmmm eyvahedigeldismile

yani artık 50 nin üstine çıktımmm :sm_cool: son kilom 50,5 kg.
hamile kaldığım kilo 48
verdiğim kilo 4
aldığım kilo 6,5
yani en son 44 e düştüm ve şimdi 50,5 oldummm :sm_cool:

bende 26+2 haftalik hamileyim ve toplamda 7 kilo almisim cok üzüldüm ama hemsire normal oldugunu söyledi.Ama son 7 haftada cok hizli kilo aldim,asiri yemedigim ve bol bol meyve sebze tükettigim halde.Bakalim doguma kadar kac kilo olacagiz?:hulya:

24+1 haftalık hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım şu anda kaçım allah bilir yarın öğrenicem:))))))

23+1 de toplam 6 kilo almışım. son haftalarda çok hızlı almaya başladım doğuma kadar bi bu kadar rahat alırım hatta daha fazla bile olabilir:)

27. haftamdayım. 6,5 kilo aldım. Son bir aydır her nasılsa kilo almamışım. Doktor şeker diyeti verdi. 2 gün uydum diyete. Bebeğim açlıktan kıpır kıpır hiç durmadı,uyumadı da.Dün kendime ödül verdim, rahatladı karnı doydu oda sakinleşti. :icecream:Bundan sonra kilo almam heralde.

bende 23+5günlük hamileyim,şeker yüklemem biraz yüksek çıktı.aslında doktor diyette vermedi ama ben tedirginlikten doğru düzgün bişey yiyemez oldum.5kilo almışım bugüne kadar.ilk oğlumda 27kilo almış biri olarak iyi gidiyorum denebilir.size nasıl diyetler verdiler?sadece beyaz ekmek ve şekeri mi kestiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…